Nobo NFC4S-20 2000 Watt Konvektör Isıtıcı Yorumları

Nobo NFC4S-20 2000 Watt Konvektör Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(58 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 10.02.2021

    Merhaba, öncelikle satın alacak kişilere şunu belirteyim. Kullanacağınız alanı ölçüp ona göre seçip yapmalısınız. Örnek: 10 m2 alanda kullanacaksanız 1000w tercih etmelisiniz. Her m2'ye 100 w enerji gerekiyor. 24m2 alana 2400 w gibi. Evinizin yalıtımı iyi değilse kapı pencereden hava alıyor ve yaşadığınız yerde hava sıcaklığı 0-10 derece arasındaysa bu ürün sizi tatmin etmeyecektir. Onun dışında ürün alabileceğiniz en iyi elektrikli ısıtıcıdır. Havayı kurutmaz baş ağrısı yapmaz ses yok denecek kadar az. Ben müstakil evde kullanıyorum tüm odalarda mevcut kaloriferli evden farksız ısınıyorum. Elektrik sarfiyatını kw saat ölçer cihaz alarak ölçtüm diğer ısıtıcıların çok çok altında tüketim yapıyor. Termostatı çok hassas istediğiniz sıcaklığı yakaladığında cihaz duruyor ve ısı yaymaya devam ediyor geç soğuyor buda enerji tasarrufu sağlamasına yarıyor. Kablosu çok kısa ara kablo kullanımında sorun yaşadım. Direk prize takmak gerekiyor. Ayakları gereksiz pahalı o yüzden duvara monte ettim. Umarım kullanıcılara yorumun faydası olur.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 20.01.2021

    Hepsburda. Com dan nobo aldım kullanmaya başladım, ama pişman oldum,nedenine gelince, kablosu nu sanırım dandik yapmışlar kablo çabucak ısınıyor sonrasında prizi patlatıyor. Bu nedenle 2 tane üçlü priz zayi oldu çalıştırmaya korkuyorum 1.500 TL para verdım ama kullanamıyorum. Sesimi duyan olacakmı??

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 07.01.2021

    Nobo NUL4T 2400 watt ürünü satın aldım ama baya rahatsız edici bir ses çıkarıyordu vızıldama gibi uğultuluydu, bir de biraz koku yaptı sanki plastik kablo gibi bir şeyler yanıyormuşçasına sonrasında koku azaldı ama ses gerçekten hiç çekilir gibi değildi bir hafta kadar denedik baktık olacakmış gibi değil ne bebek uyuyabiliyor ne de bizim kafamız alıyor, aradık servisini aynı zamanda ithalatçı firmada kendileri yerleri de İzmir'de durumu anlattık, Cihazı gönderdik ve bize cihazın yenisini gönderdiler, Cihaz elimize ulaştı yine ilk çalıştırdığımızda belli bir süre koku oldu ve zamanla geçti, cihazın son ısı derecesini 30 dereceye kadar ayarlayabiliyoruz ve 30 metrekare alanı merkezi sistem söndükten sonra takviye olarak 30 derece ısıya sabitlediğimizde dahi alanı en fazla 20 derecede zor ısıtıyor, bu alanda günlük ortalama 6 saat ve üç beş gün kullandık, genel olarak 14 metrekare oda içinde kullandık ve cihazı 23 derecede sabit tuttuk, odanın içinde başka bir derecemiz daha var ve bu dereceye göre cihazın derecesi hiç istediğimiz derecede olmadı, 23 derece olarak ayarlamamıza rağmen 22 derece altına bile indiğinde ara sıra takılıyordu çalışmıyordu cihazı açıp kapatınca düzeliyordu, sıcaklık olarak ise bazen oda sıcaklığı 25 dereceye kadar çıkıyor ama ısıtmaya devam ediyordu, anladım ki bebekle bu cihazı aynı odada bırakıp güvenemem, artı olarak derece devreye girdiğinde ilk değişim yapılan cihazın sesi kadar olmasa da yine de bu yeni gönderdikleri cihazda ses yapıyordu, ısıtmasını istediğim derecelere göre ayarladığımda derecenin devreye girip açılıp kapanmasında hep bir vızıldama uğultu sesler çıkarıyordu bu da haliyle bebeği rahatsız ediyor ve uyutmuyordu, Daha önce aylık elektrik faturam ortalama 100/130 tl civarı gelirken cihazı kullanmam ile beraber havalar İstanbul'da çok soğumamasına rağmen 230 ve 260 tl olarak geldi. Sonuç olarak yaklaşık iki ay kadar kullanabilgimiz cihaz ne trajiktir ki yine kendi kendine arıza yaptı ve bozuldu çalışmadı şuan yine serviste.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 30.12.2020

    Birde ayarlaması ile ilgili bir video olsa iyi olurdu

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 08.12.2020

    Merhaba bugün 2 adet Nobo front 2000w aldım aslında vigo almak için gitmiştim kendimi bu ürünü alırken buldum. Vigo ile alakalı bir çok test ve kullanıcı yorumu okuyarak ve izleyerek karar vermiştim. Satıcıya güvenip nerdeyse 2 katı fiyatına bu ürünü aldım eve geldim. Ürüne internette hiç rastlamadım reklamı dahi önüme çıkmadı ısıtıcı alırken nasılsa youtube da kullanıcı yorumları kullanım videoları vardır diye aldım. Malesef ki hiç bir videoya rastlamadım ve 1 tane bile kullanıcı yorumu göremedim taki burayı görene kadar ürünün yanında ekstra 180 lira vererek aldığım ayaklar ürüne montajlanması oldukça zahmetli ve halen allaha emanet duruyor enerji tasarrufu kıyaslaması ile alakalı hiç bir normal insanın anlayabileceği şekilde videoya ulaşamadım. Evet ürün iyi duruyor ama sizi diğerlerinden ayıran ve 2 katı para vermemizi neden olacak özellik yada özellikleriniz nedir ? Sadece ayakların bile çok kötü olması ürünü geri İade etmem için ciddi bir sebep benim için 2 küçük çocuğum var ve bu ayaklar hiç güven vermiyor zaten devamlı arkadan çıkacak gibi duruyor. Demem şu ki ürününüz iyi olabilir diğer markalardan daha performanslı olabilir fakat aldığı ürünü detaylı araştıran biri için maalesef siz son tercih olursunuz benim gibi aradığım markayı bulamayıp satıcının daha iyidir diye yönlendirmesi ile tamamen tesadüfle alınır diye düşünüyorum. Büyük ihtimalle yarın Koçtaşa gidip her iki ürünüde ayakta zor durduklarından dolayı iade edeceğim.

  • NI1 aracılığıyla, 07.12.2020
    Nobo

    Beğendim. Çok kısa sürede elime geçti. Teşekkür ederim.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 06.12.2020

    Merhaba, 2013 yılında Fethiye'den Mete Havuzculuk isimli distribütörden Nobo marka 4 adet elektrikli ısıtıcı satın aldım. Yetkili distribütör evime gelerek önce keşif yaptı, daha sonra satın aldım ve montajını gerçekleştirdi. 2018 yılında şubat ayında birdenbire yangın çıktı ve hatalıdöşemesi sebebi ile (bunu Mete Havuzculuğun yangından sonra gelen ekibi söyledi. Ek yaparak kabloyu uzatmışlar, risk yaratmış, ek yerinden yangını çıkarmış dediler.) Bu noktadan sonra İzmir'e merkez ofisine yada Mete Havuzculuğa ulaşmam hiçbirşey ifade etmedi. Merkez ofis sadce bana yanmış olan kabloyu gönderdi! Dalga geçercesine. Yangın çıktı, yanabilirdik! Kimse için bişey ifade etmedi. Gelerek yaptıkları yanlış tertibatı bile düzeltmediler. Bakıp gittiler. Evimde yangın çıkmış olsa ve canıma zarar gelmiş olsaydı da, farklı davranmayacak bir tavırla yaklaşım içeren müşteri memnuniyeti anlayışları var.. Herkes dikkatli olsun. Biz ucuz atlattık ama siz zarar görmeyin.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 16.11.2020

    Uzun araştırmalar sonucunda bebeğimiz için noboya karar verdik. Yeni kompak modelini ayaklarıyla birlikte 2 bine yakın para vererek aldık. Küçük alanda kullanacak olmamıza rağmen ısıtma sağlıklı olsun diye 2000 vat olandan aldık. Sonuç ise bebeğimiz kalın çift battaniyeyle yatıyor. Isınma asla iyi düzeyde değil. Evet ısıtıyor ama odanın soğuğunu kırıyor o kadar. Artı satan eleman dahil herkes üründen hiç ses gelmiyor sıfır ses dedi. Sese karşı hassas olduğum için de bu ürüne karar verdim. Ancak ısıtmamasının yanında ürün çalıştıktan 10 dk sonra çınlama sesi gibi çok rahatsız edici bir ses geliyor.

  • NI1 aracılığıyla, 15.11.2020
    Başarılı bir ürün

    Ürün gayet basarılı ancak buyuk alan için 1 den fazla almakta fayda var .

  • NI1 aracılığıyla, 14.11.2020

    Urun beklentimin üzerinde kalitede

  • NI1 aracılığıyla, 11.12.2019
    Gayet güzel kibar

    Evet güzel bir ürün tavsiye ederim

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 02.12.2019

    Sakın almayın yapılan yorumlarin çoğu elektrik faturası gelmeden yazılmış 21-22 derece de çoluk çocuk mu yaşar 24_ 25 derece de elektrik faturası üç katı geldi yorumlar gerçek değil.

  • NI1 aracılığıyla, 20.11.2019

    Tavsiye ederim,

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 29.01.2019

    1 adet 1750 Watt Nobo kullaniyorum. Ise gidince yanmiyor.Elektirik az evvel geldi.29.01.2019 tutar: 548.10 TL. Varin simdi karar verin.. Vari

  • NI1 aracılığıyla, 25.01.2019
    Sürat Kargo Yine Berbat Yine BERBAT!!!!

    Sürat kargo yine berbat yine berbat!!! Ürün otobüsle gelse 8 saatte gelirdi, kargo 3 günde ancak getirebildi. Bence acilen anlaşmalı kargo şirketinin değiştirilmesi gerek...

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 22.01.2019

    Alin şiddetle tavsiye ederim.2000 lik 1 tane alet evi isitiyor. Full yansin Yakacagi 200 lira. Coluk cocuk rahat etsin.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 22.01.2019

    2 aydir kullaniyorum.isitmasi muhtesem.boyle bisey gormedim.evi aniden isitiyor.elektirik hic sondurmezseniz 1 tanesi q50 yakiyor. 22;00 -05:00 ful yakin

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 28.12.2018

    2 adet 1750 lik nobo aldım.1 aydır kullanıyoruz.24 saat hiç kapatmadan kullandık.ev hamam gibi.elektirik:458,30 tl geldigeldi

  • NI1 aracılığıyla, 28.12.2018

    Hızlı kargo için teşekkür ederim .🌿

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 07.12.2018

    Yeni monte ettim lakin nasıl ayarlayacağımı bilemedim ... bunu anlatan bir video varmı???

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Nobo NFC4S-20 2000 Watt Konvektör Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Nobo NFC4S-20 2000 Watt Konvektör Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat