Murad Oil-Control Mattifier Yağlanmaya Karşı Parlamayı Engelleyen Nemlendirici Yorumları

Murad Oil-Control Mattifier Yağlanmaya Karşı Parlamayı Engelleyen Nemlendirici yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    parlamaya son

    Benimki gibi aşırı yağlı ciltlerde bile 4 saati sonrasındada en az parlamayı sağlıyor, kokusu biraz kötü olsada çok etkili bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Uzun zaman sivilce problemi yaşadım. Acne tedavisi gördüm ve kendi araştırmalarım ile bu markayı buldum. Tedavim bittikten sonra ve esnasında hep bunu ve öncesinde 15 SPF olanını kullandım. Hiç yapışkan his bırakmadı cildimde ve pürüzsüz görünmesine destek oldu, ilaç kullandığım dönemdeki kuruluğu bile giderdi.

  • NI1 aracılığıyla, 15.11.2016

    bu ürünle ilgili çok sayıda olumlu görüş okudum. açıkçası ilk defa deneyeceğim. memnun kalırsam -ki öyle umuyorum- düzenli sipariş etmeye devam edeceğim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Murad Oil-Control Mattifier Yağlanmaya Karşı Parlamayı Engelleyen Nemlendirici kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Murad Oil-Control Mattifier Yağlanmaya Karşı Parlamayı Engelleyen Nemlendirici yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat