Premier PFD 9077 2000W 3 Kademeli Elektrikli Isıtıcı Yorumları

Premier PFD 9077 2000W 3 Kademeli Elektrikli Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 13.10.2017
    gayet iyi

    is yerinde kullanmak için aldım. Odayı kısa sürede ısıtıyor. Minik,yer kaplamiyor ve uygun fiyat. Öneririm herkese

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2016
    PLASTİK ÇOK KALİTESİZ

    PLASTİĞİ ÇOK KÖTÜ çalışır çalışmaz YANIK plastik kokusu evi sardı. Havalandırmak zorunda kaldık. Sanırsın evde kablo yaktık. 2nci kez çalıştırmaya cesaret edemedim. İş yerine götürmek için arabaya attım. Bakalım yeniden cesaretimi ne zaman toplarım :(

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2012
    Çok kullanışlı

    Ürünü aldım kullanıyorum gayet memnunum. Çok kullanışlı ve şık bir ürün.Kullanımı da çok kolay küçük odalar için biçilmiş kaftan hemen ısıtıveriyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.12.2012
    fena değil

    ürünü alıp kullanalı bir kaç saat oldu .şimdilik fena değil ama daha soğuk kış gecelerinde yetersiz kalacağını düşünüyorum .ürün çok pratik ve hafif.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2012
    çok fena ısııyor

    cok gusel ısıtıyor ben bu cıhazlardan oncedende kullanmıstım tereddutsuz aldım pişman etmedi. ayarlanabılır olması cok daha guzel teşekkürler hepsi burada.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.12.2012
    Fiyat performans tatmin edici

    Eşime iş yerinde kullanması için sipariş ettim 1 günde elime ulaştı teşekkürler.Fiyatına göre gayet güzel bir ürün ilk taktığınızda birden ısınmıyor ama sonrasında gaayet tatmin edici bir sıcaklık veriyor. Tavsiye edebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2012
    Dört Yıldız

    ilginç ve basit bir tasarım aslında.termostatik olması ürünün en cazip kılan tarafı bence....fiyatıda çok uygun.çok kullanışlı bir cihaz gerçekten.alan kalplamıyor ve peratik

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2012
    sesli

    fiyatın gayet iyi ürünün tek kötü özelliği ses çıkartması bundan önceki ısıtıcım ses çıkartmıyordu ama bu fan sesi çıkartıyor üflemesi ve sıçaklık vermesi gayet iyi ses yapıyor dedimse çokta rahatsız edici bir ses değil

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2012
    memnun kaldım

    güzel ısıtıyor. işyerinde üşüdüğüm için aldım. ertesi gün elimde oldu. üç kademede çalışıyo. menun kaldım. fanlı olması daha kolay ısınmanızı sağlıyo. almak isteyenlere tavsiye ediyorum...

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2012
    2000w

    5-10 metrekare bir odayı 2-3 saatte iyi ısıtır !!! benim gibi pc başında çok vakit geçiriyor odanızda soğuksa elektirik faturasında ki meblaya razı kalıcaksınız :) 2000w:)Bu ürünü geceleri kulanın şebekedeki yük hafiflediği için biraz enerji tasarrufu olabilir :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.11.2012
    çok iyi.

    iş yerinde kullanmak için aldım almadan önce kararsız kaldım acaba kararım yanlışmı diye ama şimdi kullanıyorum.işyerinde masamın altında ısıtıcı değilde mobilya gibi duruyor.ayarlarıda çok iyi.istediğin konuma getiriyorsun.üstelik çok hafif.süper bişey

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.11.2012
    beklediğimden kaliteli çıktı

    Listeden oğlumun odasında kullanmak üzere Ucuz bir ürün seçtim, ancak beklediğimden kaliteli çıktı. He güçlü hem çabuk ısıtıyor. Henüz faturamız gelmedi bu konuda yorum yazamayacağım ama gayet memnunum :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.11.2012
    kullanıslı

    ürün cok guzel içindeki ısıyı fanı sayesınde odanın ıcıne yayıyo kucuk caplı guzel bısey tavsıye edeım. kücük cocugu olan ksısılere alamalarını öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.11.2012
    Uygun kalite uygun fiyat

    Daha pahalisini almaya gerek yok, tek bir odayi isitmak istiyorsaniz ideal. Cok hizli bir sekilde isitiyor, ustelik fanli oldugu icin rahatsiz etmeden isitiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.10.2012
    Kullanımı kolay ve çok uygun fiyatlı bir ürün.

    Ufak tefek ama boyundan büyük iş yapıyor. İki kademeli olarak ısıtma fonksiyonu ve fanlı oluşu onu çok pratik kılıyor. Taşıması kolay. İşiniz bitince boyutu nedeniyle kolayca kaldırabiliyorsunuz. Kaloriferlerin henüz yanmadığı ama geceleri soğuk geçen ara dönemler için ideal.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.07.2012
    Pratik ve kullanışlı

    Ürünü özellikle soğuk havalarda bebeğimizin altını değiştirirken kullandık. Fakat ürün oturma odasını kapısı kapalı olması şartıyla rahatlıkla ısıtabilecek güçte. Kışın kalorifere takviye olarak ara sıra kullanılabilir. Ancak elektrik faturasına dikkat.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Premier PFD 9077 2000W 3 Kademeli Elektrikli Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Premier PFD 9077 2000W 3 Kademeli Elektrikli Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat