Bioderma White Objective 30 ml Leke Açıcı Serum Yorumları

Bioderma White Objective 30 ml Leke Açıcı Serum yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyatının karşılığını vermiyor

    Bir buçuk aydır white objective serisinin gece serumunu, gündüz kremini, yüz temizleme jelini ve yüz temizleme suyunu istisnasız her gün düzenli olarak kullandım fiyatının karşılığını tam olarak verdiğini söyleyemem hayal ettiğim sonucu alamadım. Yüzümde yanak kısmımda küçüklükten beri olan açık kahve renkte çiller ve alnımda ve favori bölgemde gitmeyen kırmızı-kahve gibi sivilce lekeleri vardı seriyi alış amacım buydu ilk kullanmaya başladığımda çiller de etkisini biraz gördüm düzenli kullandığımda tamam ne gideceğini sanmıştım ama bir buçuk ay oldu belirli bi seviyeye gelince öyle kaldı daha fazla ilerleme alamadım sivilce izlerine pek bi etkisi olmadı ama bi kaç gündür gece serumunu sürdükten sonra yüzümde biraz kuruyunca gündüz kremini sürdüm böylece etkisini artırdığını fark ettim kalanını bu şekilde bitiricem kullanacak olanlara da tavsiyemdir bu şekilde daha fazla etki gösteriyor.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 28.07.2019

    1 bucuk ay düzenli kullanmama rağmen hiç bir etkisini malesef gormedigim bir krem ve 200 lira ya almıştım eczaneden param çöp oldu resmen biodermanın nemlendirici kremini severek kullanıyorum ama bu ürün beni büyük hayal kırıklığına uğrattı

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.03.2017
    Leke

    Ciltteki lekeler için en güvenilir,başarılı ve uygun fiyatlı bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.03.2017
    Hızlı sonuç !

    Leke kremlerine şüpheyle yaklaşsam da son şansı bu kreme vermiştim. Gayet başarılı, sürdükten bir hafta sonra bile yüzünüzde parlaklık ve kaybolan lekeleri görmeye başlıyorsunuz. Bunu cildi hafifçe soyarak yaptığı için, iyi bir peeling ürünüyle birlikte kullanmanızı öneririm. İlk aldığımın yarısındayım henüz, ama ikincisini şimdiden almayı düşünüyorum. Süper.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.02.2017
    çok başarılı

    süper bir ürün bir hafta oldu kullanalı yüzümde parlaklık canlılık oldu lekeler yok oldu sonuç başarılı..

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.06.2015
    piyasadaki en iyi krem

    Ilkkez bir urune yorum yapiyorum.piyasada akliniza gelen tum bakim kremlerini kullandim.inanin yüzumü hem genclestirdi hem sakinlestirdi parlatti ve lekeler yok oldu.begenmeyen rahatlikla bana beddua edebilir o derece memnunum

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bioderma White Objective 30 ml Leke Açıcı Serum kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bioderma White Objective 30 ml Leke Açıcı Serum yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat