Minisan Maxi Quartz Isıtıcı Yorumları

Minisan Maxi Quartz Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(15 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.01.2022
    Çok güzel

    Olumlu yönleri: Siz de benim gibi sürekli olarak üşüyenlerdenseniz kesinlikle almanız gereken ısıtıcı. Minisan markası, gelişmiş bir teknoloji kullanarak dizayn etmiş bu ısıtıcıyı. Fanlı çalışma özelliği yok, bu sayede kullandığınız alanı kurutmuyor. Isıtma gücü çok çok iyi denebilecek seviyede. Güvenli bir kullanım sağlamak için aşırı ısınma emniyeti de eklenmiş cihaza, kusursuz kesinlikle.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.01.2022
    Kullanışlı

    Olumlu yönleri: Özellikle kış aylarında sıklıkla kullandığım benzersiz bir ısıtıcı. Gerçek bir teknoloji ve tasarım harikası olmuş. Ağırlığı 1 kilo kadar ve yatay olarak kullanılıyor. Dilediğim anda dilediğim alana taşıyabiliyorum. Isıyı oranlı bir şekilde dağıttığı için de kesinlikle yakma yapmıyor. Ayrıca belli bir sıcaklık üzerine çıkıldığında emniyet sistemi devreye giriyor. Ben keyifle kullanıyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.11.2021
    idare eder

    Olumlu yönleri: idare eder

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.10.2021
    15 m3 cam balkonu ısıtirmi

    Olumlu yönleri: Termostat limi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.10.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Elektrikli ısıtıcı

    Olumlu yönleri: Ürün; güvenlikli ve gayet kullanışlı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.05.2021
    sıcacık

    Olumlu yönleri: Çok soğuk havalarda çocukların odasının daha sıcak olması için bir ısıtıcı almaya karar verdim. Komşum da radyatör ısıtıcı kullandığını ve çok memnun olduğunu söyledi. Ben de internetten araştırdım. Minisan Maxi marka ısıtıcı dikkatimi çekti. Kriterlerime uygundu. Aldım ve tam da aradığım ürünle karşılaştım. Gece tüm evi fazla ısıtmama gerek kalmadı. Çocuklarımın odasını Minisan Maxi ısıtıcı ile ısıtıyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.03.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) ürün harika 10 numara

    Olumlu yönleri: ürün harika 10 numara bir ürün çok beğendim gören bayılıyor şömine gibi duruyor sanki ısıtması süper görüntüsü de çok güzel kesinlikle tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 22.01.2021
    minisan ms 2500

    Fiyatına göre güzel bir ürün.

  • NI1 aracılığıyla, 08.11.2020

    Ürün resimde görülenin aynısı ama 2500W lık bir güç için ısı yayımı çok düşük. neredeyse hiç ısıtmıyor. Bu soba gelinceye kadar kullanmak için komşudan ödünç aldığımız Arçelik Flavel 2400W lık sobanın tek çubuğu bile bunun tümünden daha iyi ısı yayıyor. Bu ürünü hiç önermiyorum. Paranıza yazık.

  • NI1 aracılığıyla, 24.10.2020
    Kablo kısa

    Ürün ihtiyacı karşılar nitelikte eyvallah ama bir elektronik üründe bu kadar kısa kablo olurmu ya. Ürünü yere koyup herhangi bir prize kablonun ulaşması imkansız. İlla ara kablo kullanalım yangın mı çıksın istiyorsunuz yani.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.11.2019
    "piyasaya göre en ucuz "

    Olumlu yönleri: Diğer muadil markaların nerdeyse 3 te biri fiyatına kalitesi ve ısıtması da gayet iyi aldığım a memnun kaldım Olumsuz yönleri: Ürünün ayakları ürüne dahil değilmiş

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.11.2019
    "Ezilmis geldi"

    Olumsuz yönleri: Köşesi ezik şekilde geldi. Ayakta dururken sabit durmuyor o tarafa doğru sallanıyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.10.2019
    "ayak aparatını montalayamadım"

    Olumlu yönleri: Ürün iyi ısıtıyor Olumsuz yönleri: Ayak aparatlı olduğu için aldım. Ayak aparatı da geldi ama ya ben ayak aparatına takamadım ya da ayak aparatına uyumlu değil. Kutuda sadece duvara montaya uygun vidalar ve duvara monta aparatı çıktı. Duvara monta aparatıyla ayak aparatını takamıyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.02.2019

    Olumlu yönleri: Çok teşekkür ederim güzel olmuş elinize sağlık hayırlı işler dilerim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.01.2019
    "ürün hakkında"

    Olumlu yönleri: Aynen anlatıldığı gibi.işçilik güzel kullanışlı yaparken ince ayrıntılar düşünülmüş .ozenli.güvenlik ön planda tutulmuş güzel

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Minisan Maxi Quartz Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Minisan Maxi Quartz Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat