Beko BKK 2000 2000 W Konvektör Isıtıcı Yorumları

Beko BKK 2000 2000 W Konvektör Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.02.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Harika

    Olumlu yönleri: Uzun zaman araştırdım,çok yorum okudum.Ürün çok işlevsel..Tavsiye ederim..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.12.2021
    Kötü

    Olumsuz yönleri: Yağ toplama haznesi temizlik açısından çok avantajlı. Izgara özelliği de var. Bir tost makinesinden daha fazlası yani. Oldukça güçlü makine hemen ısınıyor. Son derece başarılı bir ürün. 4 kişilik kapasitesi az geldi sadece. Kalabalık olduğumuzda biraz daha zahmetli oluyor kullanması. Benim için şöyle 6 adet tostu falan bir anda yapan daha büyük bir tost makinesi lasım net. Pişirme peformansını beğendim. Son derece lezzetli yiyecekler yapabiliyorum. Kapasitesi memnun kalmadığım yanı oldu. İhtiyacımı karşılamadı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.12.2021
    Kötü

    Olumsuz yönleri: Torunlarım tostu çok seviyor. Bende onlara güzel tostlar yapmak için aldım. Rengi çok hoş. Çok şık duruyor. Izgarası çok geniş. Temizliği kolay. Pişirmesi de son derece hızlı. Rengini daha canlı bekliyordum ama biraz soluk geldi bana. Küçük ev aletleri canlı renklerde olduğunda mutfağın güzelleştiriyor. Rengi beklediğim canlılıkta olsaydı daha memnun olurdum. Sanırım görselde çekim sırasındaki ışık yansımasından dolayı canlı çıkan renk beni yanılttı. İade etmeyeceğim ama kullanmaya devam.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.11.2021
    harika bir ürün

    Olumlu yönleri: harika bir ürün rengi çok tatli

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.11.2021
    beko tost makinasi

    Olumlu yönleri: güzel makina

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.10.2021
    sorunsuz alışveriş

    Olumlu yönleri: kesinlikle tavsiye ederim birebir anlatıldığı gibi geldi

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün gayet güzel,denedik sorunsuz çalıştı, memnun kaldık teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.11.2020
    (Ürünü satın aldı)

    ürün 4 günde elime ulaştı sorunsuz bir şekilde çalıştı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.09.2020
    "Mükemmel ürün"

    Olumlu yönleri: Biraz pahalı bir tost makinesi ama çok kullanışlı bir tost makinesi. Renk olarak da çok severek aldığım bir makine. Asla yanma yapışma gibi bir sıkıntı yaşatmadı bana. Hızlıca ısınıyor ve mükemmel atıştırmalıklar yapıyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    yaklaşık 10 aydır kullanıyoruz, saat 8:30 akşam 18:00 arası ofiste sürekli çay demleniyor ve sorunsuz çalışıyor. satıcı da ürünü gayet düzgün paketleyip göndermişti ve ilgiliydi. Teşekkürler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.08.2020
    "KULLANIŞLI"

    Olumlu yönleri: Kullanımı kolay ve rahat tavaları çift taraflı olduğundan ızgara için de rahatlıkla kullanılabilir ve tavaların çıkıp temizleme işlemi de kolay boyutu ne çok küçük ne çok büyük ideal denilebilir biz ailecek memnunuz bi sıkıntımız olmadı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.05.2020
    "SAĞLAM"

    Olumlu yönleri: Valla biz kaç yıldır kullanıyoruz bu tost makinesini gayet de memnunuz. Üstelik sadece tostta değil bazen sucuk sosis falan da yapıyoruz. Sebze de yapıyoruz. Hatta tost makinesinde bazen waffle bile yapıyoruz. Hepsinde de çok başarılı. Temizliği de gayet kolay. Eğer tost makşnesi alacaksanzı kesinlikle bu tost makinesini tavsiye ederim sizlerede.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.04.2020
    "ıyı"

    Olumlu yönleri: Evdeki tost makinesi bozulduğundan dolayı yeni bir tost makinesi arayışımız başlamıştı. Ama bu defa güzel bir makine ve uzun ömürlü olacak bir makine alacaktık. İncelediğim tost makineleri arasında Beko marka bu tost makinesi ile ilgili çok iyi yorumlar okudum. aldık ve şu anda evde kullanıyoruz herkese tavsiye ediyoruz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.05.2019
    "GİTTİGİDİYOR FARKIYLA"

    Olumlu yönleri: Ürün gayet güzel ve başarılı kullanışlı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.05.2019
    "gayet güzel"

    Olumlu yönleri: Şuan memnunum üründen

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.05.2015
    çok iyi

    çaylar çok lezzetli olyor içen bir daha istiyor, gerçekten kaliteli bir ürün tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Beko BKK 2000 2000 W Konvektör Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Beko BKK 2000 2000 W Konvektör Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat