Ducray Anaphase + Plus Saç Dökülmesine Karşı 400 ml Bakım Şampuanı  Yorumları

Ducray Anaphase + Plus Saç Dökülmesine Karşı 400 ml Bakım Şampuanı yorum ve tavsiyeleri

(365 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 01.10.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Kargo hatası sonucu oluşan mağduriyetim giderildi, çok teşekkür ederim. Yalnız şampuandan çok memnunum diyemem saçlarımda elektriklenme yaptı çok. Belki de yanında serum krem filan da almalıydım bilmiyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Sonuna kadar kullandım Değişen hiç bir şey olmadı boşu boşuna para vermeyin

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Üründen hiç memnun kalmadım. Saç dökülmemi hiç durdurmadı. Çok Ümit ederek almıştım ama benim için sadece zaman ve para kaybı oldu ne yazık ki. Bana hiç iyi gelmedi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.05.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) sahte ürün

    Olumsuz yönleri: Kokusu kıvamı değişik bebek şampuanı gibi kokuyor tamamen sahte

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.03.2022
    (Ürünü satın aldı)

    1 aydır kullanıyorum henüz bir artısını görmedim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.02.2022
    harika

    Olumlu yönleri: çok güzel kokusu falan saçlarıma da iyi geldi Olumsuz yönleri:

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün bana sorunsuz ulaştı. İlk kez kullandığım bir ürün. İlk yıkamadan sonra saçımı biraz sertleştirdi. Şampuanın yanısıra sprey de kullanıyorum. İnşallah faydasını görürüm. Şuan için çok detaylı bilgi veremiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün kapağı kırık ve akıyor. Ve bu son söylediğimin kokusu farklı, bebek şampuanı dalin in içine karıştırılmış gibi kokusu var. Önceki part çok güzeldi. Bu söylediğimden memnun kalmadım hatta pişman oldum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Avuc avuc dokulen saclarimi bir kac seferlik kullanimda baya bi toparladi ama saci iyi analiz etmek gerekli

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.12.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) kapagı kırıkve tamamen akmıs urun hk

    Olumsuz yönleri: Ürün kapağı kırık ve tamamen akmış şekilde geldi satıcıya ulaşamıyorum gitti gidiyor olarak sizde kurumunuzu temsil edip cozum bulamadınız para iademin yapılmadı lütfen

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    begendım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.12.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Saçlarımda kırılma çok vardı. Çok cansız duruyordu bu şampuanı kullandıktan sonra kırıklarım geçti. Ayrıca saçlarım çok kötüydü tarak içinden çıkmıyordu bu ürün sayesinde çok yumuşak olmaya başladı. Uzun süre kullandıktan sonra kırık oluşmadı ve sürekli yumuşak bir saça sahip oldum. Çok beğendim ve kullandıkça çok memenun kaliyorum. Bu yüzden herkese tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.12.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Saçın yapısını korumaya yardımcı oluyor ayrıca derinlemesine beslediği için sağlıklı saçlara sahip olabiliyorum. Saçlarım çok dökülüyordu ve bundan çok rahatsız oluyordum bu ürün çok faydalı oldu saçlarım çok sağlıklı olmaya başladı. Ürünü kullandıkça saçımın sağlığı ve parlaklığı günden güne daha güzel oluyor. Ölçüsünün 400 ml olması büyük avantaj sağlıyor. Uzun süre kullanabiliyorum. Almak isteyen herkese şidettle tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.12.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Saçlarımın yeniden yapılanmasını hacim ve güç kazanmasını sağladı. Saçlarım çok güçsüzdü kullandıkça gür ve olmayan yerde saç çıkmaya başladı. Saçlarıma canlılık geldi çok memnun kaldım. Saçlarım dolgun bir hal almaya başladı. İyiki almışım çok beğendim ve memnun kaldım teşekkür ediyorum. Herkes için önemli saç bakımı için ideal bir ürün. Tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    saç dökülmesi için uzun zamandır kullandığım şampuan ise yaradığını düşünüyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Uzun zamandır kullandığım ve memnun olduğum ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ben annem için aldım, yoğun dökülmesi vardı saçından ben de yorumlara bakarak aldım annemin dökülmesini azalttı bir kutu bitmek üzere yenisini sipariş verdim annem memnun kaldığı için artık bu şampuanı kullanacağını söyledi dökülmelerini azalttı

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün alabileceğiniz en köyün şekilde geldi şampuan hep poşete akmış her ikisininde ağzı açılmış ve akmıştı diğer yorumlara baktım çoğu kişi bu durumdan rahatsız ve aldığım için çok pişmanım resmen yıkık bir durum

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok iyi vermemin sebebi hiç bir şekilde kusur yok , sadece bana iyi gelmedi bir faydasını göremedim eğer ince telli erkek saç modeliniz varsa ve elinizi attığınızda saçınız kopuyorsa bir çözüm bulabildiyseniz lütfen haber verin veya satıcının önerebileceği bir farklı sampuanda olabilir duştan sonra nerdeyse 40-50 tane tel kaybı yaşamak bir erkeğin kabusu olabiliyor :))) iyi günler

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Açıkçası mükemmel ve işe yarar bir ürün olduğunu sanmıyorum. Bir yıldızı kokusuna diğerini hızlı gelmesine veriyorum . Gereksiz pahalı ve abartılmış bir ürün tiroide bağlı saç kaybı yaşayan biri olarak sıfır etki.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ducray Anaphase + Plus Saç Dökülmesine Karşı 400 ml Bakım Şampuanı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ducray Anaphase + Plus Saç Dökülmesine Karşı 400 ml Bakım Şampuanı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat