Raks WF 16 STD Vantilatör Yorumları

Raks WF 16 STD Vantilatör yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 13.07.2016
    püfür püfür

    harıka bir ürün montesini kolayca kendım yaptım. kullanma kılavuzu cok gzl acıklamasını yapmş.tek sıkıntı matkap gerekıyor duvara monte için bekleki usta gelsin.bnde yıne pratık zekamla işi çözdüm uzun duvar çivisi ile prcayı duvara kolayca monteledım korktum düşer falan dıye ama mıh gıbı oturdu cokta gzl oldu.tehlıke arz etmıyor duvarınız saglamsa tabı kontrolünü yapın çünkü ürün sabıtte değil süreklı hareket halınde olacak.yatağımın tam karsı duvarında yerı, bütün odayıda serınletıyor.3. kademeyı daha acmadım 1.2.kademe fethıye sıcagına bıle yetıyor anlayın.pişman olmazsınız komsularım kocalarını cekıp gösterıyor bende ıstıyorum dıye:)

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.08.2013
    Tavsiye ederim.

    Ürün çok kısa zamanda elime geçti.Kurulumu çok kolay.Boyutları iyi.Duvara montajıda çok kolay. 1 de çalışması bile yetiyor.Kesinlikle tavsiye ederim. Fiyatı da birçok yerden daha ucuz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Raks WF 16 STD Vantilatör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Raks WF 16 STD Vantilatör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat