Simfer HSD-1800 Vantilatör Yorumları

Simfer HSD-1800 Vantilatör yorum ve tavsiyeleri

(23 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 03.05.2021

    Ürün qayet qüzel amacına hizmet edyor tabi buz ve su koymanız durumunda diyer haliyle standart bir vantilatör tabiki 20 ltre su haznesi var gayet kullanışlı tavsiye edilir

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.05.2020
    iyi

    Olumlu yönleri: İş yerinde kullanmak için aldım yazın kavurucu sıcaklıklarından kurtulmuş oldum bulunduğu ortamı çok iyi soğutuyor, soğutma perfromansından memnunum. Portatif olduğu için öyle çok yerde kaplamıyor. Evde klima olmadığı için aynı üründen evde kullanmak için de aldım, gece uyurken rahat bir uyku çekmiş oluyorum. iyi ki almışım size de tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.12.2019
    .

    Olumsuz yönleri: Bunu eşim almış yazın evimiz çok sıcak olduğu için. Fakat memnun kalmadık. İstediğimiz derece de soğutmuyor. Bence bunun yerine vantilatör alınsa daha faydalı olabilir.

  • NI1 aracılığıyla, 21.08.2019
    sizler hava soğutucu

    Ürün güzel ancak sesi fazla

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.08.2019
    .

    Olumlu yönleri: Normal vantilatörlere göre üç beş gömlek üzeri diyebilirim uzaktan kumandalı olması ayarlanabilir olması cok iyi zaten bu yaz aylarında ofiste istediğimiz anda erzurumu yaşayabiliyoruz cok memnunuz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.07.2019
    aynı ürünü aldım

    Olumlu yönleri: ne garanti nede fatura gönderdiler bozulunca cebimden ödemeknzorunda kaldım

  • NI1 aracılığıyla, 25.07.2019
    Gereksiz

    Bu kadar para harcamaktansa 100 tl verip vantilatör almak daha mantıklı çünkü ikiside ortamdaki havayı üflüyor yani sıcak ortamı serinletmiyor sıcak havayı dağıtıyor. Soğutmuyor dedik servis geldi bu makine vantilatörün değişik versiyonu su haznesine buz atmayı deneyin dedi:) Yani boşuna paranızı harcamayın vantilatör alın 100 tl’ye

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.07.2019
    .

    Olumlu yönleri: iş yerinde eski vantilatörleri atıp bu üründen iki tane aldık. Se devir sistemi sayesinde daha serin bi hava üflemesi var. Çok düşük enerji tüketimine sahip. Uzaktan kumandası sayesinde vereceği serinlik derecesini ayarlayabiliyoruz. Ayaklı klima gibi resmen.

  • NI1 aracılığıyla, 15.07.2019
    Güzel fakat sesi çok çıkıyor!!

    Güçlü bir motora sahip cihaz suyuna buz katarsanız daha çok serinletiyor amacına hizmet ediyor elbette.. Daha sessiz olmasını beklerdim sonuçta günümüz teknolojisi buna elveriyor. Genel olarak memnunum ürün teknik özelliklerinde belirtildiği gibi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.07.2019
    "SİMFER SU SOĞTUCULU VANTİLİ"

    Olumlu yönleri: CİHAZ PRATİK. SOĞUTMASI VANTİLİDEN BİRAZ HALLİCE ÜFLEME GÜCÜ ÇOK YÜKSEK. ÇOK SICAK ORTAMLAR DA İSTENEN RANDIMANI ALAMAYABİLİRSİNİZ. BEN 35M2 LİK OFİSTE KULLANIYORUM MEMNUN KALDIM. KLİMA TAKILAMAYACAK YERDE İSENİZ YA DA KLİMA PAHALI GELİYORSA ALINIP KULLANILABİLECEK BİR ÜRÜN. UZAKTAN KUMANDASI ÇOK KULLANIŞLI. DİJİTAL EKRANI GÜZEL. KABLO UZUNLUĞU YETERLİ TEKERLEKLİ OLDUĞUNDAN KULLANIŞLI Olumsuz yönleri: 3. VE SON KADEME ÜFLEMESİ BİRAZ SESLİ BENİM İÇİN SORUN YOK BAŞKALARI RAHATSIZ OLABİLİR. İÇİ SU DOLUYKEN TEKRLEKLERLE SÜRÜKLEYİNCE BİRAZ SU DÖKÜLDÜ AMA SORUN DEĞİL.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.06.2019
    2aylık kullanııcı yorumu objektif.

    Olumlu yönleri: aldığınız odanın boyutu önemli.Klima değil unutmayın.Ürün gayet başarılı fan çalışması var 3 hız kademesi de yeterli. Benim 22 m2 odamı rahat serinletiyor orta kademesinde. fan ortalama orta kademede 3-4metre ileriye kadar etkin soğutma yapabiliyor. Genel olarak klima alamıyorsanız paranız varsa sorgulamadan alın. Uyku modu ve zamanlayıcısı olması da harika uyku modunda ara ara hızlanıp ara ara yavaşlayıp duruyor güzel bir özellik. Gece 11 de açıp sabah 8-9 a kadar aralıksız çalıştırıyorum rahat rahat uyuyorum. Olumsuz yönleri: Bir miktar sesi var bu cihazların ortak sorunu sanırım. Ama bir süre sonra alışıyorsunuz. Nemli soğutma özelliği çok başarısız olmuş.Diğer özelliklerine göre çok çok kötü ama bunu iyonizer ve fan çalıştırmanın çok başarılı olması ile kapatıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.06.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumsuz yönleri: Gürültülü çalışıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 23.06.2019
    Bir klima değil sonuçta

    Ürün anlatıldığı gibi çalışma açısından hiç bir sıkıntısı yok. 3 kademeyi açmanıza gerek kalmıyor oldukça güçlü üflüyor. Suyuna esenas katarsanız odanızda hoş bir kokuda oluşuyor. Neden 4 yıldız? Yaklaşık bir haftadan beri kullanıyoruz. Plastik kokusu vardı. Azalsa da galen daha devam etmekte. İçine kolonya ekledim. Sorunu bu şekilde çözmeye çalıştım. Plastik kokusu olmasaydı puanım 5 ti.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.06.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) klima kadar soguk serinlik vermiyor.buz koysak da fazla fark etmiyor.buhar vermiyor.

    Olumlu yönleri: Ürün güçlü motoru ve sessiz calismasi ile beraber serinlik veriyor.1. Kademe bile yeterli 3. Kademede serinlik çok çok artiyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.06.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) güzel bir ürün

    Olumlu yönleri: Başarılı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2019
    .

    Olumlu yönleri: 35 m2lik bir salonumuz var ve orada kullanıyoruz. Kısa sürede odayı soğutuyr. Açıkcası alırken bu kadar performansı yüksek bişy beklemiyordm evin havasını kırsın yeter diye düşünüyordm ama güzel soğutuyor. Tek dezavantajı biraz sesli çalışıyor. Onun dışında çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.12.2018
    ALMAYIN BUNUN YERİNE KLİMA ALIN

    Biz aldık aldığımıza pişman olduk ses çok rahatsız edici Ve içine su ve buz koymayınca hiç soğutmuyor buna verilen paraya yazık KESİNLİKLE ALMAYIN bunun yerine düz klima alın ömür boyu götürür .

  • NI1 aracılığıyla, 04.07.2018
    Bu sizin işiniz 👌

    Hızınız için teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 25.05.2018
    Vasat

    Resmine bakınca bi beklenti oluşturuyor. Klimanin yerini tutmaz diyorlardı ama bildiğin firfir. Odanin içinde sadece bir esinti oluşturuyor gürültüsü de çabası. Verilen paraya kesinlikle değmez diye düşünüyorum. Klimadan sasmayiniz. Ikinci seçenek olarak soğuk buhar ufleyen firfirlar düşünülebilir. Hem sesi ve kokusu da olmaz. Bu arada bir yorumda görmüştüm ilk birkac gun koku oluyor diye. Yanik kablo kokusu doluyor odaya muhtemelen geçicidir diye düşünüyorum ama cok rahatsız ettiği için calistirmiyorum kenarda duruyor simdilik.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.06.2017
    Beş Yıldız

    Ürünü burdan almadım. Yaklaşık 2 yıl oldu kullanıyorum. 30m2lik odamda kullanıyorum içine ciddi su alıyor 2 kalıp buzda atıyorum, buzhane oluyor. Ürünün sesi vantilatör sesinden fazla muhtemelen tek kusuruda bu.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Simfer HSD-1800 Vantilatör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Simfer HSD-1800 Vantilatör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat