King P 1609 VantiTech Şarjlı Vantilatör Yorumları

King P 1609 VantiTech Şarjlı Vantilatör yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 12.05.2020
    Malzeme kalitesi oldukçe düşük

    Ürünün sağa ve sola dönme özelliği çalışmıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.08.2019
    "uygun"

    Olumlu yönleri: Eşim sıcaktan çok şikayet ediyordu. Gerçekten evimiz de güney cephe olduğu için bütün gün güneş alıyor ve çok sıcak oluyor. Klima için yeterli bütçemiz yok açıkcası kılı kılana geçiniyoruz zaten klima için bütçe ayırmamız çok zor olduğu için ben de vantilatör aldım. Çok şık ço pratik bir vantilatör aldım. Üstelik şarjlı. İstediği yere taşısın klullansın diye çok mantıklı geldi bana. King K 1609 bu modeli aldım. Şarj olduktan sonra 2 saate kadar kulanabiliyorsunuz. Eşim de çok beğendi. İhtiyacı olanlara kesinlikle tavsiye ederiz. Fiyatı uygun faydalı bir ürün bence.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.07.2019

    Olumsuz yönleri: Az üflüyor sadece kabloyu takınca fişe çalışıyor bunun dışında Kablosuz çalışmıyor ayrıca özellikle belirtildiği gibi sağa sola hareket etmiyor

  • NI1 aracılığıyla, 02.07.2019
    KALİTELİ mağaza KALİTELİ ürün

    KALİTELİ mağaza KALİTELİ ürün

  • NI1 aracılığıyla, 09.07.2018
    fevkalade

    ürün sağlam ve paket içeriğini benim açtığım bir ürün. gönül rahatlığı ile alışveriş yapılabilecek bir mağaza. vantilatörün kanatları gayet yumuşak, çalışması oldukça sessiz, şarj lı olması ayrıcalık... teşekkürler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
King P 1609 VantiTech Şarjlı Vantilatör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. King P 1609 VantiTech Şarjlı Vantilatör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat