Schwarzkopf Men Perfect Koyu Kahve 70 Erkek Saç Boyası Yorumları

Schwarzkopf Men Perfect Koyu Kahve 70 Erkek Saç Boyası yorum ve tavsiyeleri

(314 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye ederim

    2 yıldır kullanıyorum. Çok doğal. Kimse anlamıyor boyalı saçınızı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Saçlarımı döktü.

    Ürünü 1 yıldır kullanıyorum. Ve ürün yüzünden saçlarım ciddi miktarda azaldı. Ayrıca ürünün piyasada iki ayrı formülü var. Üzerinde yazan renkler aynı olmasına rağmen farklı renkler veriyorlar. Piyasada iki ayrı formülün bulunması soru işareti.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mutlaka Alın

    Yazıma nasıl giriş yapayım bilemiyorum yalnız şunu öncelikle belirtmek isterim. Her yoruma güvenilmiyor ve yanıltıcı yorumlar gelebiliyor. Fakat bu ürünün yararlılığı konusunda kimsenin şüphesi olmasın. benim saçlarımın ön kısmında ırsi olarak bir beyazlık vardı ve artık sorun yapmaya başlamıştım. Fakat boya işinede girmek istemiyordum daha yaşım 25. Neyse bu üründen sipariş verdim. Boya benim kullanacağımdan kat kat fazla olduğu için ufak ayrı bir şişe kullanarak karışımı onda yaptım. Kalanını sakladım ileride tekrar kullanmak için. Sizde böyle yapabilirsiniz. Sonuç olarak ön kısımda beyaz saç falan kalmadı. Mükemmel sonuç diyebilirim. Uygun renk seçmemdenmi yoksa ürünün özelliğindenmi bilmiyorum herhangi bir boya belirtisi yok. Resmen orjinal saç rengim. Kısacası mutlaka alın. Fiyat bedava verdiği performansa göre. Önümüzdeki günlerde bir kaç kutu sipariş daha vereceğim muhtemelen. Zamanla kullanırım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kullanışlı

    Saçlarım kısa olduğu için ben bir kutuyu iki defa da kullanıyorum. Tam fiyat performans ürünü. Saç boyası değil tam olarak, beyaz renk kırıcı diye geçiyor. Boyalar gibi yapay değil daha doğal bir görünüme sahip oluyor saçlar bu yüzden. Kullanımı pratik. Ne kadar beklerseniz o kadar koyulaşıyor. Saçlarınız kumralsa %50 olanı yetiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    harika bir ürün hızlı kargo ve kaliteli Fakat çalışan arkadaşlar için aynı şeyi söyleyemem

  • HepsiB. aracılığıyla
    ıdare eder

    fena degıl pratık bır urun tek kusuru 15 gunde bır kulanım olması abartmaya gerek yok ıyı denılebılecek bır üründur fıyatı da fena degıl

  • HepsiB. aracılığıyla
    beyazları kapatıyor

    ürün kaliteli güzel ben memnun kaldım

  • HepsiB. aracılığıyla
    İyi bir ürün

    Ürünü aldıktan bir hafta sonra deneme fırsatım oldu. Sacımda beyaz az oldugu için ürünün çeyregini başka bi yerde hazırlayıp sacıma sürdüm 10 dk beklettim sacımı yıkadıktan sonra sacımda hiç beyaz yoktu. Kesinlikle tavsiye ederim kuşkunuz olmasın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    güzel fiyatlı, güzel bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    ÇOK SÜPER

    Böyle bir ürünü bu fiyata vermelerine inanamadım. 10 kutu birden sipariş vereceğim. Büyük paralara ürünler almaya hiç gerek yok. Bu ürün gerçekten çok ama çok güzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bekleme süresinde yıkamak önemli

    Öncelikle hızlı kargo için teşekkürler hepsiburada. Ürünü ilk defa kullanan biri olarak yazmak istedim ürünün beyazları kapatıcı özelliği çok iyi hatta saçımda aradım bir tane beyaz bulamadım. Ürünün eksisine gelirsek alerji yapıyor benim yüzümde 1 gün kaşındı yaptı (saçımda değil) daha sonra geçti. Kullanım kılavuzunda yazan süreye uymak önemli ben 12 dk beklettim belkide ondan alerji yaptı bilemiyecem. Yinede kullanmak isteyenlere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet güzel

    Ürün pratik ve etkili. Doğru rengini almanız ve en uygun süre saçınızda bekletmeniz lazım. Yoğun beyaz yerleri önce boyayıp daha uzun süre tutarsanız kapatıyor. Yaklaşık 15 20 gün sonra etkisi geçmeye başlıyor beyazlar kızıl oluyor tekrar yapmak gerekiyor. Tavsiye ederim.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 03.04.2023

    Ben kazara Cimri den istedim kozmetikburada Samsun dan ESETTE A.Ş. İki kutu boya yerine bana bebe şampuanı gönderdiaçmadan aynı gün .iade ettim ama parasını hala geri iade edilmedi.sakın Cimri den bişey istemeyin derim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Son derece uygun fiyatla gelen kaliteli bir ürün teşekkürler.

  • Trendyol aracılığıyla, 27.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    uygulaması kolay doğal görünümlü 4 hafta gidiyor

  • Trendyol aracılığıyla, 22.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kargom herhangi bir ayrı kutuya yada ambalaja konulmadan gönderilmiş bu yüzden zarar görmüş şekilde geldi hiç memnun kalmadım

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel ürün beğendim yalnız saçınız kumralsa açık renk alın bu biraz koyu oluyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Piyasadan daha ucuz. 2 gün içinde elime ulaştı. Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    gerçekten yıllardan beri aradığım ürürn saçlarınız hem doğal görünüyo hemde sırıtmıyo uygulaması çok kolay

  • Trendyol aracılığıyla, 07.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    cok dogal bir görüntü

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Schwarzkopf Men Perfect Koyu Kahve 70 Erkek Saç Boyası kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Schwarzkopf Men Perfect Koyu Kahve 70 Erkek Saç Boyası yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat