Hadron HD2021 USB Vantilatör Yorumları

Hadron HD2021 USB Vantilatör yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 19.08.2017
    Dört Yıldız

    fiyatına göre gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. etkili bir hava akımı yaratıyor öyle ki uzun süre karşısında kalındığı takdirde çarpabilir de. Beklediğimden çok az da olsa sesli çalıştığını gördüm ama yine de rahatsız edici boyutta değil. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.08.2017
    Sessiz değil

    Kendi çapına göre üflemeside iyi. Onun dışında tasarımı görünüşüde güzel. Ama sessiz değil. Çalışırken gayet sesi belirgin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2017
    Dört Yıldız

    güzel serinletiyor. Masada titremiyor. her yeri metal olduğu için sağlam gözüküyor. Ancak hafif ses yapıyor. Ses uzun süre kullanılacaksa rahatsız edebilir. Kablosu biraz daha uzun olabilirdi. Fiyatına göre fena değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.07.2017
    Beş Yıldız

    bu ürün normal usb fanlarından 2 kat daha büyük, sessiz ve mükkemmel derecede serinlik veriyor. TEK KELİME İLE MUHTEŞEM BİR ÜRÜN FİYATIDA ÇOK İDEAL HERKESİN ALMASINI TAVSİYE EDERİM.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.07.2017
    Çok İyi

    Açıkçası bu kadar büyük olacağını tahmin edememiştim. Serinletmesi oldukça iyi. Hatta biraz fazla karşısında oturduğunuzda çarpabiliyor. Bu fanların hiçbirisinde yok ama hız kontrolü olsaydı çok iyi olurdu. Parasını kesinlikle hak ediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.07.2017
    çok memnun kaldım

    çok teşekkür ederim . hayırlı işler dilerim . dün öğleden sonra sipariş verdim . bugün öğleden önce elime ulaştı . gayet iyi bir ürün sessiz ve titreşimsiz çalışıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.06.2017
    Süper

    Ürün 17 cm olduğunda diğer küçük usb fun cihazlara göre daha fazla serinlik sağlıyor. Ses rahatsız etmiyor titremiyor ve zarif. Kesinlikle sıcak ortamda çalışanlara tavsiyemdir.

  • NI1 aracılığıyla, 17.10.2016
    güvenilir mağaza güzel ürün

    Mağaza ilgili ürün güzel daha ne istenebilir ki

  • NI1 aracılığıyla, 18.06.2016
    Ürün Çok İyi

    Ürün Fiyatına Göre Çok Güzel Çok İyi Rüzgar Veriyor Serinletiyor Dün Sipariş Verdim Bugün Sabah Elime Ulaştı Şuanda Kullanıyorum Gayet İyi Serinletiyor Alacak Kişi Hiç Düşünmeden Alsın Ofislerde Hem Dekoratif Görünümü Var Hemde Serinletici Daha Ne Olsun

  • NI1 aracılığıyla, 05.03.2016
    fiyatina gore cok kaliteli

    sesi disinda herseyi iyi. 20-20cm boyutunda oldukca buyuk. iyi serinletiyor. yaz aylarinda olmazsa olmaz bi urun.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Hadron HD2021 USB Vantilatör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Hadron HD2021 USB Vantilatör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat