Koleston 7-77 Işıltılı Kahve Tüp Saç Boyası Yorumları

Koleston 7-77 Işıltılı Kahve Tüp Saç Boyası yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Grattis aracılığıyla, 16.10.2021
    Super ötesi

    Saclarim kuaforde yapilmis gibi 0.9 aldim tamda istedigim oldu

  • Grattis aracılığıyla, 17.01.2021
    beyazları çok iyi kapatıyor

    beyazlarınız varsa gerçekten koleston çok iyi kapatıyor. ben tüp boyalardan daha çok memnun kalıyorum her seferinde. başarılı.

    Ürünü öneriyorum

  • Grattis aracılığıyla, 02.08.2019
    Harika

    Önceden kutuda set boya kullanirdim. Hepsi yanik gibi kimyasal koku yapardı ve saçlarım cok kaşınırdü. Bunları keşfettiğimden beri bu sorunlarim kalmadı hangi açıcıyı kullanırsam kullanayım kokuyu absorve eden bi şey var bu boyada. Ayrıca pigmentleri çok yoğun yarım tüp kullanıp icine saç kremiyle çoğaltip dip boyamı yapsamda boya yetiyor renkleri aşırı yoğun. Tavsiye ederim

    Ürünü öneriyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.03.2018
    Alerjik olarak tam onay

    Saç diplerim çok alerjik. Yıllardır kuaför boyaları ile saç diplerim hep yara olmuştu. Beyazlarım olduğu ve çalıştığım içinde boyaya mecburdum. Piyasaya göre hem fiyattan yana hem de alerji olmadığım için çok memnunum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Koleston 7-77 Işıltılı Kahve Tüp Saç Boyası kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Koleston 7-77 Işıltılı Kahve Tüp Saç Boyası yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat