A4 Tech OP-3D PS/2 Optik Mouse yorum ve tavsiyeleri

A4 Tech OP-3D PS/2 Optik Mouse Yorumları

A4 Tech OP-3D PS/2 Optik Mouse

(36 yorum)

36 Yorum

5
14 yorum
4
17 yorum
3
5 yorum



yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
yorumları sağlayıcıya göre filtrele:
sil Lütfen aratılacak kelimeyi yazınız
  • HepsiB. aracılığıyla, 10.04.2018
    idare eder ama eski kalitesi yok gibi

    bir gün sonra kargo elime ulaştı teşekkürler... ürün a4 kalitesinden uzak gibi sanki yada yıllardır aynı ürünü kullanmadığımdan da olabilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.09.2017
    ps/2 girişli sağlam mouse

    eskiden kullandığım bir mouse zaten. hepsiburada'da uygun fiyata görünce sipariş verdim elime bugün ulaştı. ps/2 girişli kaliteli mouse arayanlara tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.07.2017
    Beş Yıldız

    Mükemmel mouse.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 03.08.2016
    toplu değişimlerimin markası

    internet kafem var. ne zaman toplu değişiklik yaparsam yapayım ben yine a4tech ten yana kullanıyorum tercihimi. çok dayanıklı mouselar ve gayet fiyatları uygun. incehesap'a da hızlı gönderi için ayrıca ben teşekkür ederim.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 03.08.2016

    internet kafem var. ne zaman toplu değişiklik yaparsam yapayım ben yine a4tech ten yana kullanıyorum tercihimi. çok dayanıklı mouselar ve gayet fiyatları uygun. incehesap'a da hızlı gönderi için ayrıca ben teşekkür ederim.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 09.07.2016
    uzun süre kullanılır

    laptop için biraz büyük oluyor. ben de evdeki diğer masaüstü bilgisayarımda kullanıyorum. dayanıklı bence uzun süre kullanılabilecek bir mouse. ben tavsiye ederim.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 09.07.2016

    laptop için biraz büyük oluyor. ben de evdeki diğer masaüstü bilgisayarımda kullanıyorum. dayanıklı bence uzun süre kullanılabilecek bir mouse. ben tavsiye ederim.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 12.05.2016

    notebook ile kullanıyorum ben. boyutu sadece biraz çantada taşımak için ideal olmuyor bunun dışında hiçbir boyut ya da kullanım sorunu yaşatmadı.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 11.01.2016
    dayanıklı

    internet kafeme ben bu mouselardan aldım. o kadar sorunla karşılaşmasına rağmen dayanıklı kesinlikle. fiyat olarak da bütçeyi sarsmıyor. ben tavsiye ederim.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 11.01.2016

    internet kafeme ben bu mouselardan aldım. o kadar sorunla karşılaşmasına rağmen dayanıklı kesinlikle. fiyat olarak da bütçeyi sarsmıyor. ben tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2014
    bir HAGi değil ama 10 numara desem yeridir

    2007 yılından 2011 yılına kadar kullandım daha da kullanırdım ama sevimli dostum kablosunu kemirince piyasada bulamadım ve yıllar sonra karşıma hepsiburada da çıktı hiç düşünmeden alın derim ben ilk aldığım zaman 2 tanemi alsam diye düşünmüştüm keşke 2 adet alsaymışım dedim köpeğim kablosunu kemirince size tavsiyem 2 adet alın bi köşede dursun çünkü eliniz alışacak bence 10 numara ürün hem yapısı hem rengi hemde saglamlığıyla

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2012
    Şık,dayanıklı ve sağlam...

    Mouse seçiminde sadelik,şık görüntü ve en önemlisi dayanıklılık açısı göz önüne alındığında son derece uygun.Uzun süredir kullanıyorum ve çok memnunum.Alacak arkadaşlara tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.10.2012
    masaüstü bilgisayar için

    mouseyi alalı 6 ay oldu herhangibir sorun yok kablosu uzun çok sağlam ama biraz büyük laptop için düşünüyorsanız almayın ama masaüstü için iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.05.2012
    Kaliteli ..

    Ürünü altı senedir kullanıyorum çok kere yare düştü hiç bir şey olmadı ama son günlerde fare basmamaya başladı olsun o kadar 6 sene dayandı :D

  • İnce Hesap aracılığıyla, 05.08.2011
    diyor ki

    A4 TECH OP-3D OPTİK MOUSE PS2 SİYAHyorum yapan tüm arkadaşlarıma katılıyorum elinize tam oturacağından dolayı oyun oynayan arkadaşlara şiddetle öneriyorum tabi tasarım ve uygun fiyat olması daha fazla çekici kılıyor mouse yi.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 05.08.2011

    A4 TECH OP-3D OPTİK MOUSE PS2 SİYAHyorum yapan tüm arkadaşlarıma katılıyorum elinize tam oturacağından dolayı oyun oynayan arkadaşlara şiddetle öneriyorum tabi tasarım ve uygun fiyat olması daha fazla çekici kılıyor mouse yi.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 12.03.2011
    şık bir ürün

    A4 TECH OP-3D OPTİK MOUSE PS2 SİYAHgecen hafta aldım hemen elime ulaştı cok şık ve kullanışlı bir ürün kullanımı rahat ele iyi oturuyor alacak arkadaşlar terettüt etmeden alabilir

  • İnce Hesap aracılığıyla, 12.03.2011

    A4 TECH OP-3D OPTİK MOUSE PS2 SİYAHgecen hafta aldım hemen elime ulaştı cok şık ve kullanışlı bir ürün kullanımı rahat ele iyi oturuyor alacak arkadaşlar terettüt etmeden alabilir

  • İnce Hesap aracılığıyla, 01.11.2010

    A4 TECH OP-3D OPTİK MOUSE PS2 SİYAH bu fiyata bulma sansınız oldugunu sanmıyorum ama beyazı daha hoş onun duruşu daha gösterişli oluyor kullanımı kolay ve ele tam oturur sağ sol el farketmez

  • İnce Hesap aracılığıyla, 21.07.2010
    iyi

    kullanımı güze ufakta bişey alabilirsiniz fiyatıda gayet uygun bu fiyata bulma sansınız oldugunu sanmıyorum ama beyazı daha hoş onun duruşu daha gösterişli oluyor

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
A4 Tech OP-3D PS/2 Optik Mouse kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayarak ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. A4 Tech OP-3D PS/2 Optik Mouse yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat