Apple MacBook Air MJVP2TU/A Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

Apple MacBook Air MJVP2TU/A Laptop - Notebook Yorumları

Apple MacBook Air MJVP2TU/A Laptop - Notebook

(8 yorum)

8 Yorum

5
2 yorum
4
2 yorum
3
4 yorum



yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
yorumları sağlayıcıya göre filtrele:
sil Lütfen aratılacak kelimeyi yazınız
  • İnce Hesap aracılığıyla, 15.03.2016
    3 senesi var kesinlikle

    üzerinde keşke ssd olsaydı bilgisayarın o zaman daha iyi olabilirdi. ekran kalitesi aynı özelliklere sahip diğer bilgisayarlara göre kesinlike daha kaliteli. açılış süresinin kısa olması ve uygulamalarda gösterdiği performans benim açımdan avantajlı olduğu için tercih ettim ben. fiyat olarak da daha uygun burada. ben en az 3 sene kullanırım bu bilgisayarı.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 15.03.2016

    üzerinde keşke ssd olsaydı bilgisayarın o zaman daha iyi olabilirdi. ekran kalitesi aynı özelliklere sahip diğer bilgisayarlara göre kesinlike daha kaliteli. açılış süresinin kısa olması ve uygulamalarda gösterdiği performans benim açımdan avantajlı olduğu için tercih ettim ben. fiyat olarak da daha uygun burada. ben en az 3 sene kullanırım bu bilgisayarı.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 25.12.2015
    sessiz

    benim markaya karşı herhangi bir önyargım olmadı. internetten sadece fiyatları araştırdım biraz. gelir gelmez de kullanmaya başladım ve kendime göre ayarlamam biraz zaman aldı windowstan geçiş yapınca sadece. sessiz ve hiç ısınmadan çalışabilen bir makine. ben tavsiye ederim.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 25.12.2015

    benim markaya karşı herhangi bir önyargım olmadı. internetten sadece fiyatları araştırdım biraz. gelir gelmez de kullanmaya başladım ve kendime göre ayarlamam biraz zaman aldı windowstan geçiş yapınca sadece. sessiz ve hiç ısınmadan çalışabilen bir makine. ben tavsiye ederim.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 24.12.2015

    ssd olması daha hızlı olmasını sağlamış. ekran kalitesi çok güzel. açılışı ve kapanışı çok hızlı kesinlikle. fiyat olarak da burası daha uygun olduğu için ben tercih ettim. sanırım bir sakarlığım tutmazsa bu beni en az bir 3 sene götürür.

  • Teknosa aracılığıyla, 22.10.2015

    hafıza kapasitesi olarak biraz düşük ama diğer özellikleri bunu örtüyor, harika bir performans sunuyor. kalite olarak tartışılmaz bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.09.2015
    MÜKEMMEL

    MARKAYA VE KALİTEYE DİYECEK SÖZÜM YOK , FİYATI ARAŞTIRDIM EN UYGUN HB ERTESİ GÜN KARGOYA VERDİLER ÇOK ŞAŞIRDIM.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 15.08.2015
    virüs derdi yok

    apple tam anlamıyla istediğimi sorunsuz bi şekilde sıkıntısız bi şekilde çalışan beni bıktırmayan alışması biraz zor olan bi bilgisayar fakat harika bi pil ömrü var. farketmeksizin program çalıştırabiliyor ve en önemlisi virüs derdi yok.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Apple MacBook Air MJVP2TU/A Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayarak ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Apple MacBook Air MJVP2TU/A Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat