Sony'nin kulaküstü kulaklığını yıllardır kullanıyorum şimdi birde kulakiçi ni denemek istedim
önceki aldiğim kulakliklari sony kulakliğin yaninda sönük kaldi bu kadar beklemiyordum cok kaliteli çinden bir kac çeşit kz kulaklik almistim meğerse kulaklik buymus hala stokta varsa almanizi tavsiye ederim sonuncusunu ben aldim :D şu an gerçekten müzik dinliyorum diyebilirim
Ürün bass konusunda gayet başarılı, extra bass için alabileceğiniz piyasadaki en iyi kulaklık diyebilirim, bass için kz markalı çinden aldığım 3 kulaklığı beğenmeyin hep arkadaşlara verdim onlara para vereceğime keşke başından bunu alsaydım
Bu yorumu yazarken şu an kulaklık takılı. Eğer fiyatı sizi üzmeyecekse müthiş bass var. Yabancı pop tarzı müzikler dinlerim ve çok güzel sesi var... Ben memnun kaldım. Bass severlerde memnun kalacaktır...
Sony kalitesi anlatmaya gerek yok mağazaya ayrıca teşekkürler ederim hızlı kargo için
Ürün premium hissi veriyor
Ürün anlatıldığı gibi süper. sony kalitesi zaten.
Bluetooth lu Mdr-xb950bt ile neredeyse aynı bass kalitesi kücük ama işlevi büyük cok güzel bir kulaklık öneririm
Özellikle düşük volümde dinlemek için çok başarılı. Yksek volüme ihtiyaç kalmıyor çünkü dış gürültüyü epeyce kesiyor. (Yüksek volümde güçlü bass sesi beni rahatsız etti)
çok araştırdım sonunda buna karar verdim işşalah beklentilerimi karşılar :)
uzun kulaklık araştırmalarım sonucu aldığım en iyi karar sonucu bu kulaklığa karar verdim. kendisi daha 2 gün önce pantolonun cebinde unutup makineye attım. mis gibi deterjanlarla yıkandı ve tık yok. başta 1 saat sol taraftan düşük ses geldi ama sonradan sesi açıldı. metal/rock dinleyen birisiyim. yıllardır hep bu yüzden kulaklık tercihlerim kötü olmuştur. ama bu kulaklıkta dinlediğiniz zaman canlı konserdeymişsiniz gibi bir performans alıyorum. yıllardır müzikle içli dışlı olan birisiyim. azıcık bilginiz varsa telefonunuzun ve yahut herhangi bir cihazınızda ekolayzer ayarı varsa sizin için en iyi ses kalitesini bulacağınıza inanıyorum. klasik müzik performansına değinmeye bile gerek yok bence, bütün enstrümanları tek tek ayırt edebiliyorum. rap ile denedim trap ile denedim her türlü müzik türüyle kulaklığı denedim. film ve oyun performansında da normalin üstü bir kalite aldım. tabii bu sizin cihazlarınızın ses çıkış kartına da bağlı. en iyi özellikleri: >süper bir izolasyon var hiçbir şey duymuyorum taktığım zaman, dünyadan soyutlanıyorum. >çok dayanıklı, bilhassa birkaç kez hor kullandım, makine de yıkandı hiçbir şey olmadı. >ses yüksekliği ıvırı zıvırı güzel. >mikrofonu çok net iletiyor karşı tarafa sesinizi (tek tek sordum) >rap/pop müziklerde kalitesi çok çok iyi (5 farklı kişiye en sevdikleri şarkılarda dinlettim) olumsuz yönleri (çok az): >metal/rock (death/doom metal) soloları bazılarını tam karşımdaymış sanki beynimde çalıyormuş gibi hissetsem de bazı müziklerde gitarı hiç duyamıyorum, bateri şarkıyı mahvediyor çok sesli geliyor (tahminimce kayıt edildiği şeyle ilgili birkaç müzikte oluyor). >trafikte ezilebilirsiniz, korna duymazsınız :) (kötü yan olarak sayılmaz tabii ki) varsın gerisini siz düşünün. kafanız hangi kulaklığı eserse onu alın, taktıktan sonra ben buna cidden bu kadar para mı verdim demeyin.
Bende bu modelin kulak üstü abisi Mdr xb950ap var. Bassları onun kadar kuvvetli ve derin. Midler ve tizleri kulağı yormuyor. Burn in yapmanızı önermem oyüzden kendi kişisel müzik zevkinize göre dinledikçe kulaklık daha yoğun ve berrak ses verecektir. Tek problemi kulaküstü modelde olduğu gibi jakı çıkarınca sesin gitmesi.
Öncelikle Sony markasını görünce almaktan asla çekinmem ve her zaman haklı çıkmışımdır bu ön yargımda önceki kulaklığım sennheiser cx 300 idi şuan karşılaştırıyorum dinlediğiniz müziğin her tonunu duymak istiyorsanız bu ürünü fiyatı daha da artmadan alın şu ana kadar kullandığım en kaliteli kulaklık sennheiserden daha kaliteli son olarak kulaklık silikonu sorunu yaşayanlar için çok güzel bir ürün bence.
sesi ayrtıntılarıyla ve bütün incelikleriyle duyabiliyorsunuz. ama ses sanki küçük bir odada gibi. bütün sesi bir anda veriyormuş hissi var.
2 yıl xb-50 kullandıktan sonra bu kulaklığı aldım .Ses olarak xb70 daha dengeli .Xb-70 in malzeme kalitesi daha iyi.Bütçe sıkıntınız yoksa tavsiye ederim ama xb50 ile arasında uçuk farklar yok.
Tasarım olarak çok şık öncelikle bunu söylerek başlayayım. Altın rengini satın alacaklara söylüyorum. Rengi altın falan değil bronz. İşin güzel yanı bronz renk daha çok yakışmış. Kablo kalitesi gayet iyi L tipi 3.5mm'lik jack girişi var ki bu harika. Yanında taşıma kılıfı geliyor, kılıfa bayıldım. Uzunluğu gayet yeterli. Boynunuzda sağa sola sallanmasın,takılmasın diye hizalayıcısı var. Smart Key uygulaması ile birlikte mikrofonun üstündeki tuşu daha aktif kullanabiliyorsunuz. Gel Gelelim ses konusuna... Öncelikle şunu belirteyim ses seviyesi düşük falan değil saçmalamayın. 40 ohm'luk bir kulaklıktan bahsediyoruz. Sizin müzik dinlediğiniz kaynak kulaklığı besleyemediği için düşük ses veriyordur kulaklık. Tiz-Bas dengesi bana yeterli geldi. Genellikle dinlediğim müzikler için ihtiyacımı karşılayacak ölçüde. Rock veya Elektronik için gayet iyi. Ses yalıtımı muazzam. Alırken ki ölçeğim tasarımı olduğu için ses kalitesi beni tatmin etti. Sony kamera ve kulaklık işini iyi yapıyor. ALİSA'dan güvenle alabilirsiniz. Yalnız şunu önermek zorundayım ARAS KARGO KULLANMAYIN ARTIK.
Benim bilgisayar da creative x fi ses kartı var ona takıyorum telefona göre muazzam fark var kulaklık cok iyi tavsiye ederim.
Öncelikle bu ürün hakkında abartılı yorum yazanlara slm olsun... yorumlara bakarak almıştım ama parasının karşılığını vermiyor ürünün kutusu falan baya kalite sağlam iş yapar diye düşündürüyor, kulaklık kaliteli ve şık duruyor bass sesleri güzel ama öle bangır bangır bi sesi yok son ses de etkileyici olacağını sandık ama normal bi sesi vardı. Sony xz de kullanmak için aldım önceden 50 tlye aldığım htc seviyesinde sesi var biraz hayal kırıklığı yarattı....
-Satıcı firma mükemmel, kargolama oldukça hızlı ve kutu/kutu içeriği olması gerektiği gibi. -Mid ve Bas ağırlıklı şarkılarda istemsizce son ses yapıyorsunuz, kendinizi müziğe kaptırıyorsunuz, dinledikçe dinleyesiniz geliyor. Oldukça başarılı. -Ses yalıtımında sorun yaşamazsınız. -Fakat tiz seslerde kesinlikle sesi kısmak zorunda kalıyorsunuz, kulağı tırmalıyor, tiz konusunda da başarılı olsaydı fiyatı zaten 350 liradan aşağı olmazdı. -Fiyat/performans olarak incelersek dengeli diyebiliriz.
Dört sene önceki kulaklığım bozuldugu için arayışa geçtim googleda da en iyi bass listesinde bu kulaklığın birinci oldugunu gördüm yorumlar efsane felan. Heyecanl bekledim geldi sonunda ama oda ne! kulaklığı pc ile kullanmaya çalıştığınızda normal sıradan ehhhhh işteeeee yaaaaniii. Bu paraya daha güzel oyuncu kulaklıkları alın 7+1 stereo oyuncu kulaklıkları var.