Xiaomi Mi 11 Lite 128GB 6GB Ram 6.55 inç 64MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

Xiaomi Mi 11 Lite 128GB 6GB Ram 6.55 inç 64MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

Xiaomi Mi 11 Lite 128GB 6GB Ram 6.55 inç 64MP Akıllı Cep Telefonu

(1821 yorum)

1821 Yorum

5
1397 yorum
4
201 yorum
3
65 yorum
2
33 yorum
1
125 yorum



yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
yorumları sağlayıcıya göre filtrele:
sil Lütfen aratılacak kelimeyi yazınız
  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2022
    (Ürünü satın aldı)

    apple kullanan birisi olarak alışamam sanmıştım ama çokta aratmıyo. özellikleri güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Eski telefonum mi 8 lite modelinden memnun olduğum için mi 11 lite tercih ettim ancak asla umduğumu bulamadım. Yaşadığım sorunların başında bir şey izlerken bildirim çubuğunun takılı kalması çok sinir bozucu. Uygulamalar açılırken çok yavaş ve telefon tepkileri çok geç. Uygulamalar açılırken ekranın kenarlarında ince bir boşluk kalıyo ama sonradan düzeliyo. Tek artısı hızlı sarj olması ama sarjıda bir günü çıkartmıyor maalesef. Yani fiyat performans yerlerde hiç memnun değilim. Bir sonraki tercihim xiomi olmaz herhalde

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2022
    (Ürünü satın aldı)

    apple kullanan birisi olarak alışamam sanmıştım ama çokta aratmıyo. özellikleri güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Eski telefonum mi 8 lite modelinden memnun olduğum için mi 11 lite tercih ettim ancak asla umduğumu bulamadım. Yaşadığım sorunların başında bir şey izlerken bildirim çubuğunun takılı kalması çok sinir bozucu. Uygulamalar açılırken çok yavaş ve telefon tepkileri çok geç. Uygulamalar açılırken ekranın kenarlarında ince bir boşluk kalıyo ama sonradan düzeliyo. Tek artısı hızlı sarj olması ama sarjıda bir günü çıkartmıyor maalesef. Yani fiyat performans yerlerde hiç memnun değilim. Bir sonraki tercihim xiomi olmaz herhalde

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2022
    (Ürünü satın aldı)

    apple kullanan birisi olarak alışamam sanmıştım ama çokta aratmıyo. özellikleri güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Eski telefonum mi 8 lite modelinden memnun olduğum için mi 11 lite tercih ettim ancak asla umduğumu bulamadım. Yaşadığım sorunların başında bir şey izlerken bildirim çubuğunun takılı kalması çok sinir bozucu. Uygulamalar açılırken çok yavaş ve telefon tepkileri çok geç. Uygulamalar açılırken ekranın kenarlarında ince bir boşluk kalıyo ama sonradan düzeliyo. Tek artısı hızlı sarj olması ama sarjıda bir günü çıkartmıyor maalesef. Yani fiyat performans yerlerde hiç memnun değilim. Bir sonraki tercihim xiomi olmaz herhalde

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.11.2022
    (Ürünü satın aldı)

    1 yıl dolmadan 2 kez servise gitti.Kronik olarak parmak izi okuyucu arızası var.Şimdi tekrar bozuldu. Yine serviste.Sıkıntılı bir ürün tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2022
    (Ürünü satın aldı)

    ürün çok iyi güzeldi

  • Trendyol aracılığıyla, 05.11.2022
    (Ürünü satın aldı)

    çok iyi geldi fiyatı da uygundu

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Tek sorun parmak izi kayboldu

  • Trendyol aracılığıyla, 27.10.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel hızlı

  • Trendyol aracılığıyla, 13.10.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Xioami mi 11 lite, tekcep satıcısından satın aldım. faturada müşteri adı ve adresi bana ait değil, sanırım yanlışlık yapılmış, telefon ile bildirimde bulundum, düzeltip doğrusunu göndereceklerini söylediler. Kutu içinden garanti belgesi çıkmadı, yada kutu veya telefon üzerinde garanti ile ilgili bir ibare yok, xioami turkiye garantili olduğunu anlayamadım. Adıma düzenlenmiş fatura sonradan teslim edildi, bir sorun yok.

  • Trendyol aracılığıyla, 05.10.2022
    (Ürünü satın aldı)

    beklediğim.kadar.memnun edici olmadi

  • Trendyol aracılığıyla, 03.10.2022
    (Ürünü satın aldı)

    ürün çok kısa sürede elime ulaştı.Cok zarif bir telefon...

  • Trendyol aracılığıyla, 03.10.2022
    (Ürünü satın aldı)

    ailece her türlü ürününü severek kullandığımız bir marka ama bu cihazda çekim sorunu yaşıyorum aldığım günden bu yana

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.10.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Telefonu aldığımdan bir ay kadar kısa süre sonra güç tuşu gitti çalışmıyor. Daha telefon bir yılını tamamlamadı bile. Donup kendiliğinden kapanmalara da başladı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.10.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Telefonun 5g modelini almak istiyordum ama yanlışlıkla 4g olan modelini sipariş etmiş olduğumu fark ettim. Kargoyu alır almaz paketi açmadan iade ettim, satıcı MIEKO teslim alır almaz iadeyi onayladı, hiçbir sorun yaşamadım, satıcıya teşekkür ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 30.09.2022
    (Ürünü satın aldı)

    İphone dan sonra acaba yapabilir miyim dedim ama tüm soru işaretlerini kafamdan sildi. Aldığım için çok memnunum. Kullanımı çok rahat kısa süre icerisinde alıştım.

  • Trendyol aracılığıyla, 23.09.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Fp telefon 120hz çok iyi, kamerası da iyi annem için aldım

  • Trendyol aracılığıyla, 20.09.2022
    (Ürünü satın aldı)

    çok memnun kaldım çok iyi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Xiaomi Mi 11 Lite 128GB 6GB Ram 6.55 inç 64MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayarak ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Xiaomi Mi 11 Lite 128GB 6GB Ram 6.55 inç 64MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat