Delonghi Dex16F Yeni Çok Amaçlı Nem Alma Cihazı İncelemesi ve Kullanıcı Yorumları.

Delonghi Dex16F Yeni Çok Amaçlı Nem Alma Cihazı


Delonghi Dex16f İle Nemi Yok Edin 

Nemden kaynaklı bütün problemlerin üstesinden gelen bu harika cihaz sayesinde artık nem dengesini sağlayabilirsiniz. Şık tasarımı ile kullanıma hazır olan ürün saydam su deposuna sahiptir. Depoyu çıkarabilir ve temizliğini kolaylıkla yapabilirsiniz. Hacmi 2.1 lt olan bu depoyu çıplak gözle de kontrol etmeniz mümkündür. Islak çamaşırların nemini alarak kurumasına yardımcı olmaktadır. Anti toz filtresini kolaylıkla yıkayabilirsiniz. Yeni tasarlanan özelliği ile de gürültü faktörünü en aza indirmek sağlanmıştır. Donmayı önlemektedir. 

Drenaj hortumu ise sürekli etkileşim içerisindedir. Ürünü taşımak amacıyla kulpu mevcuttur. Kolay kullanım ve rahat taşınması yönünden de her detayı düşünülmüştür. Şeffaf su deposu sayesinde suyun ne kadar kaldığını da görmenize yardımcıdır. Kapasitesi 75 metreküptür. Ses seviyesi sadece 37 derece civarındadır. 2-30 derecede çalışmaktadır. Ayarlanabilir nem seviyesi sayesinde, isteğinize göre nem dengesini sağlayabilirsiniz. Voltaj frekansları ise 220-240V/50-60Hz. Cihazı piyasadaki diğer ürünlerden ayıran en büyük özelliği ise taşınabilir olması ve ağırlığının 9 kg olmasıdır. Cihazın boyutu ise 50,2 x 33,4 x 22,0dir. 

Nemi emmesi ise 32 derece sıcaklıkta yaklaşık olarak 16dır. 24 saat zaman diliminde gerçekleşen veridir. Rengi mavidir. Kurutma özelliği bulunan cihaz, bu özelliği ile de tercih sebeplerinden biridir. Anti bakteriyel özelliği sayesinde havada mikroorganizma bulundurmamaktadır. Nem dengesini kaliteli bir şekilde koruyarak ta astım hastalarının nem ihtiyacını karşılamaktadır. Çok fonksiyonlu yapısı ile de her türlü kullanım türüne cevap vermektedir. Yatak odası, mutfak veya her türlü nem bulunan yerde etkin rol oynayarak havadaki nem seviyesini yok ederek, kuru çamaşır veya aşırı nemden etkilenmemeyi sağlar. 2-30 derece aralığında çalışmaktadır. Güvenli ve sürekli nem boşaltma sağlamaktadır. Profesyonel hava sirkülasyonu sayesinde nemden eser kalmaz ve temiz ortam sizin olur. Ortamdaki nemi yok ederek oksijen miktarını artırarak kişi sağlığını da korumaktadır. DELONGHİ DEX16F YENİ ÇOK AMAÇLI NEM ALMA CİHAZI ile nemli havayı ortadan kaldırmak için kullanım seçeneklerini inceleyip, fazla nemden arınmanın keyfini çıkarın. Sağlık açısından önemli rol oynayan cihaz sayesinde, nemli havalardan oluşan mikrobik ortamdan kurtulun. 

 

Yorumla! Görüşleriniz bizim için önemli..

kapat