Luxell LX-8520 Mini Fırın İncelemesi ve Kullanıcı Yorumları

LUXELL LX-8520

Ateşin icadından sonra yemek yapımında kullanılan ve bir devrim yaratan icat fırınlardır önceleri kocaman kocaman olan bu ürünler her geçen gün biraz daha minimal hale getirilmiş ve gün geçtikçe daralan mutfaklarda her işi görebilecek ama çok yer kaplayamayacak fırınlara ihtiyaç duyulmuştur ve teknolojide kendini bu yönde yenilemiştir sektörün öncü markalarından olan Luxell lx-8520 modeliyle insanların bu isteklerine cevap vermeyi başarmıştır. Fırın üretiminde hem görüntü hem özellik hem de performans üçlüsünün tutturmak zorundasınızdır ve bunlardan herhangi biri eksik olursa asla insanların mutfağında baş köşede olamazsınız bu yönlerin tamamı dikkate alındığında luxell-lx8520 mutfaklarınızın baş köşesini çoktan hak etmiş bir üründür. Birbirinden farklı renkleriyle aklınızdaki fırın konseptinin dışına çıkarak rengarenk dizaynlarla mutfaklarınızda bir aksesuar gibi durup onlarca işi halleden bir atom karınca gibidir.

Fırın yemeği hepimizin sevdiği ama doğru düzgün bir fırında pişmemiş bir yemek saatlerce uğraşın heba olması demektir çok iyi bir ustanın elinden çıkmış bir yemek kötü bir fırında bütün değerini yitirir. Mükemmel yapılan bir kek kötü bir fırında kabarmadan öylece kalır bu ifadelerden de anlayacağınız üzere sizin kadar maharetli bir fırın görmek isterseniz Luxell lx8520 sizin için biçilmiş kaftandır. Yapmanız gereken tek şey bölge bayilerinden veya daha kolay olacak şekilde internet tarayıcınızdan online alışveriş yapabileceğiniz bir internet sitesine girmeniz yeterli olacaktır 

LUXELL LX-8520 Özellikleri

Doğru ürüne doğru miktarı vermek her zaman en ideal alışveriş biçimidir amacınıza hizmet etmeyecek özelliklerin olması ve bunlara para vermek sizin doğru alışveriş yapmanıza engel teşkil eder onlarca özelik değil kullanışlı ve işinize yaracak özellikler olması daima daha ideal olarak görülmüştür. Luxell lx8520 mutfakta ihtiyacınızın tam karşılığı olan özellikleri barındırır ve abartıya kaçmadan ergonomik yapısıyla mutfağınızın her yerinde kullanabileceğiniz detaylara sahiptir. Fırın gücü; 1000 W, Net 20 lt iç hacim, Ayarlanabilir termostat, Zil uyarısı, zaman ayarı, ısıyı yoğunlaştırarak yansıtan emayeFe-Al iç hazne, yuvarlak ve köşeli emaye tepsi,Cr-Ni, paslanmaz ızgara raf, Cr-Ni rezistans. Bu özelliklerle hem mutfağınızın şefi hem de ailenizin sıcak zamanlarına sıcak ikramlar sunabilirsiniz.

İlgili Kategori;

Beyaz Eşya Mini / Midi Fırınlar

Yorumla! Görüşleriniz bizim için önemli..

kapat