Luxell LX-8589 Tini Mini Rüstik Mini Fırın İncelemesi ve Kullanıcı Yorumları

Luxell LX-8589 Tini Mini Rüstik Mini Fırın


Yemekler hayatımızın olmazsa olmaz kısmıdır hayati fonksiyonlarımızı devam ettirmemiz için yememiz gerekiyor yemek bir kültür işidir ve bazen ocaklarda bazen fırınlarda lezzeti yakalarız. Annelerimizden, eşimizden veya tanıdığımız bir kadından şu ifadeyi çok duymuşuzdur fırınım iyi pişirmiyor, aldım çok çabuk bozuldu, çok güzel özellikleri var ama renkleri çok itici, mutfağımda bir mini fırına ihtiyaç var fakat almaya değecek bir ürün olması gerekir bu ifadeler hepimizin merak ettiği ama çözümünü bir türlü tam olarak bilemediğimiz ifadelerdir. Luxell-lx8589 tüm bu soruların tam ve tek karşılığıdır.Bu ürüne verdiğiniz miktara asla pişman olmayacağınız özelliklere sahiptir ve her ailenin mutfağında olması gereken bir üründür.

Özellikleri

 230V, Alt Hareketli 600W + Üst 400W (Diyotlu) Zaman ayarlı, Zil uyarısı, Otomatik kapanma ve timer, Ayarlanabilir termostat, Turbo pişirme özelliği, İç aydınlatma, 1 adet yuvarlak tepsi, 1 adet kare tepsi, Cr-Ni ızgara, Izgara özelliği (800Watt) , Isıyı yoğunlaştırarak yansıtan Fe-Al iç hazne, Yoğurt yapma , Ekmek yapma özellikleri sayesinde sizlere mutfağınızda kocaman yer kaplayan ve asla istediğiniz verimi alamadığınız verimi  minimalsin özellikleriyle yaşatacak güçte bir fırındır . Erkeklerin gözünde küçük idare eder fırın gibi görünse de kadınlar adına durum tamamen erkelerden farklıdır ve bu fırınlara bir kadın gözüyle baktığınız zaman gerçek gücünü ve değerini anlayabilirsiniz. Birbirinden farklı tepsiler sayesinde yapacağınız yemeğe en uygun tepsiyi seçebilirsiniz. Aynı zamanda ısının yoğunlaştırılarak fırın içinde kalması birbirinden farklı pişirme özellikleri yoğurt ve ekmek yapma programlarıyla sizlere kendisi küçük marifeti büyük bir ürün sunulmaktadır.

Luxell-lx 8559 ve kullanıcı yorumları

Ürün hakkında çeşitli internet sitelerinde yapılan yorumlar incelendiğinde hepsinde varılan bazı ortak noktalar vardır bunlara değinecek olursak ürünün birden çok renkte yapılmış olması herkesin beğenisini kazanmış bir uygulamadır aynı zamanda fırında herhangi bir mayalı ürün pişirecekseniz onun kabarmış olması olmazsa olmaz özelliklerdendir ve bu durum fırınla doğrudan ilgilidir. Luxell-lx8559 yorumlarında en çok memnun kalınan detayının bu olduğu sonuca ulaşırız. Aynı zamanda fiyat karşılaştırmasında ürün yüksek kalitesi düşük fiyatıyla tercih edilirliği en yüksek ürünlerdendir.

İlgili Kategori;

Beyaz Eşya Mini / Midi Fırınlar

Yorumla! Görüşleriniz bizim için önemli..

kapat