Samsung Galaxy S9 İncelemesi ve Kullanıcı Yorumları

Samsung Galaxy S9 İncelemesi ve Kullanıcı Yorumları

Telefonlarımız hayatımızın vazgeçilmezleri. Birileri bundan 20 yıl önce telefonların bu şekilde hayatımıza gireceğini ve hayatımızın merkezine bu şekilde yerleşeceğini söylese inanamazdık. Ama bugün inanamayacağımız şeylerin tamamını yaşıyoruz ve daha da inanılmazları bize yaşatacak olan cihazları arıyoruz arayışınızı durduracak ürünün adı Samsung galaxys9 64 GB’tır. Bir telefon alacağımız zaman eskiden bataryası uzun gitsin düştüğünde dayanıklı olsun yeter derdik. Şimdi kamerası dokunmatik özellikleri android sürümü renk ve ekran parlaklığı, eskilerden kalma özelliklerden batarya kullanım süresi, internet bağlantı hızları ve tabi ki hafıza günümüzde en önemli olan ve hepimizin en çok dikkat ettiği özelliklerden biri de hafıza çünkü artık saklayacağımız çok ama çok şey var ve bunları birkaç GB’ta değil onlarca GB’ta saklamamız gerekir ve bunun için galaxys9 64 GB biçilmiş kaftandır.

ÖZELLİKLER VE GÜVENLİK

Akıllı tarama özellikleri sayesinde istediğiniz yerde istediğiniz şekilde telefonunuzun kilidini açabilirsiniz parmak izi, göz tarama, yüz tanıma, pin, desen seçenekleriyle sınıfının en iyisidir. ıp68 derecelendirmesi sayesinde her türlü yağışlı hava koşulunda durmanıza gerek yok çünkü telefonunuz 30 dakika boyunca ve bir buçuk metreye kadar su altında her türlü fonksiyonuna devam eder. Çift diyafram özelliği sayesinde insan gözü gibi her türlü ortamda kendini ortama adapte eder. Fotoğraf çekmek hepimiz için çok keyifli bir etkinliktir ve bunu yaparken doğru düzgün çekilmemiş bir fotoğraf daima hayal kırıklığıdır galaxys9 64gb ile ne kadar hareket ederseniz edin net olarak çekilmiş onlarca fotoğrafınız olacaktır.

FİYAT PERFORMANS VE KULLANICI YORUMLARI

Her ürün bir değer karşılığında piyasaya sürülür ve bazı ürünler satıldığı fiyatın altında performans sergilerken bazı ürünler değeriyle eşit bazıları ise biçilen değerin kat kat üstünde performans sergiler. Galaxy s9 64 GB tam da son seçeneğin telefonudur. Fiyatının kat kat üstünde bir performansıyla gözleriniz açık bırakacak detayları gördüğünüz anda sahip olmak isteyeceğiniz zarifliğiyle vazgeçilmeziniz olacak detaylara sahip bir akıllı telefondur. Satışa sunulduğu günden bugüne kadar kullanıcı yorumları incelendiğinde çok ciddi oranda memnuniyet açıklamasına denk gelmeniz sürpriz değildir çünkü en iyi hizmeti ancak en iyi telefonlar verir ve galaxys9 64gb en iyisidir.

Tüm Samsung Cep Telefonu Ürünlerinin Gerçek Kullanıcı Yorumları


Yorumla! Görüşleriniz bizim için önemli..

kapat