Siemens & Ferre Vicenza Ankastre Set3 (HB331S2T + FR S1140CE + FR

Siemens & Ferre Vicenza Ankastre Set3 (HB331S2T + FR S1140CE + FR

Siemens Ankastre Fırın kullanıcılarına birçok özelli ile kolaylık sağlar. Temizlik için, ayıracağınız zamanı dilediğiniz gibi yapmanız size kalır. Tüm fırın sayesinde kontrol etmeye başlamak için, açma/kapama butonuna basmanız yeterlidir. Lıght Control fırının tüm özelliklerini kolayca kontrol sağlar.Daha hızlı ve pratik ön ısıtma süresiyle size çok fazla zaman bırakır.

Siemens Ankastre fırınlar, ön ısıtma süresini oldukça azaltır ve daha az süre bekleyerek pişirmeye başlamanızı sağlar. Dış yüzeyinde siyah cam gövde bulunur. Siemens en ucuz ankastre setleri arasında yer almaktadır. Bu setin 3 farklı olarak hız ayarı vardır. Siemens & Ferre Vicenza Ankastre Set3 bizlere bacalı ve bacasız olarak 2 farklı kullanım sağlıyor. Ürünün temizliği ile ilgili alüminyum filtre sayesinde kolayca yıkayabilirsiniz. 650 m3 ile muhteşem bir aydınlatma sunar. Kontrolü tamamen dokunmatik olan bu ürün bizlere pratiklik sağlar.

 Ayrıca uzaktan kumanda yöntemiyle teknoloji çığ gibi büyüyor. Garanti seçenekleriyle güvenirli olarak sipariş verebilirsiniz. Fırının özelliklerinden bahsedecek olur isek; alt ısıtma, büyük alanlı ızgara, sıcak ve hava dolaşımlı ızgara, kolayca çıkarılabilir fırın kapısı, elektronik saat gösterge ile iç aydınlatma sağlayarak birçok özelliği beraberinde getiriyor. Ayrıca turbo fan ve turbo rezidans özelliği de bulunmaktadır. İç hacim kısmı 66 olan bu ürün, kolayca çıkarılabilir destekli fırın ile temizlik yönünden bizlere kolaylık sağlıyor.

 Siemens Ankastre Ocak ile ilgili olarak ise; otomatik çakmak, kolayca temizlenebilir cam yüzeyi, tüm isteklerinizi aynı anda yönetebilme, 8mm cam kalınlığı ve yandan destekli düğme tasarımıyla göz dolduruyor. Ocağın 4 gözü de gazlı ankastre şeklindedir. Bu Siemens en ucuz ankastre set sahip olmak çok kolay. El yakmayan cam yüzeyi ile adete teknolojide çığır açan bu sete sahip olmak artık zor değil!

Siemens & Ferre Vicenza Ankastre Set3 (HB331S2T + FR S1140CE + FR En Önemli Özelliği

Siemens & Ferre Vicenza Ankastre Set3 en önemli özellikleri arasında, kullanımları kolay, hızlı ve basit olmasıdır. Temizleme yönüyle ve zaman açısından bizlere tasarruf sağlıyor. Dayanıklılık testlerinden %100 olarak geçen bu sete sahip olabilirsiniz. Buton kontrolleri sayesinden yapacağınız işleri en basit hale indirgeyen Siemens & Ferre Vicenza Ankastre Set3 diğer ürünlerle kıyaslanması söz konusu bile değildir.

Siemens & Ferre Vicenza Ankastre Set ürünlerinin gerçek kullanıcı yorumlarını okumak için tıklayınız.



Yorumla! Görüşleriniz bizim için önemli..

kapat