Philips HC3420 Saç Kesme Makinesi Yorumları

Philips HC3420 Saç Kesme Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(68 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Sakal için İYİ. Saç için KÖTÜ

    Sakal kesme konusunda çok iyi pratik. Daha önce ucuz sakal kesme makineleri kullandım sakalım sık ve sert olduğu için zor kesiyolardı uzun sürüyodu. Ama bu makine çok çabuk bitiriyo traşı. Saç kesmek için almayın saçlar öndeki tarağa birikiyor yere dökülmüyor. Sizin sürekli elinizle saçları makineden temizlemeniz lazım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye etmiyorum

    Nerde eski Philips makinem nerde bu Kesmede bir sıkıntı yok ama keserken plastik başlığın içi saç doluyor sürekli durdurup temizlemek gerekiyor. Makinenin içi her traşdan sonra gene saç doluyor bıçakların arası bile saç doluyor temizlemek çok zor. Bu sebeple bu tip modelleri alırken bunları göz önünde bulundurun.

  • HepsiB. aracılığıyla
    idare eder

    fiyatına göre iyi bir ürün fazla birşey beklemeyin.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beğenmedim

    0 numara kesimi güzel ama taraklı olarak kullanımı rahat değil 3 numara tıraş olmak istiyorsun mesela kulak arkasını alamazsın tarak tasarımı engel oluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok memnun kaldım

    8 saat şarjdan sonra '3 numara' kesim için kablosuz kullandım. Çok memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok güzel

    Makinayı ilk kez bir aylık sakalımı kesmede kullandım..Oldukça güzel..Oğlumun yaza doğru saçını keserek saç traşı içinde kullanmaya başlıyacağım..Bana göre tek olumsuz tarafı cihaza ait bir kılıfın (çanta vb) olmaması. Hepsiburada.com a teşekkür ederim...slm

  • HepsiB. aracılığıyla
    ANLATILDIGI GIBI

    ıstedıgım gıbı kullanıslı sarjı uzun gıdıyor en onemlısıde cok cok hafıf tavsıye ederım

  • HepsiB. aracılığıyla
    Başarılı ürün

    Fiyat performans oranı ve 5 yıllık garantisinin olması nedeniyle tercih ettim. Pişman olmadım, daha önceden aldığım diğer Philips ürünleri gibi memnunum. Tarak aparatını kullanmadığınızda 0.5 mm'ye kadar saç kısaltabiliyorsunuz. Ayrıca vücut tüyleri için de kullanabilirsiniz, bıçaklar hızlı çalıştığı için sorunsuz traş ediyor. En önemli özelliği yıkayıp kurulayıp kaldırabiliyorsunuz. Yağlama gibi derdi yok. Tam şarjda 2-3 kere saç traşı yapabilecek kadar çalışıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Ürün resimdeki gibi . hızlı bir şekilde geldi Sadece ürünün tarağı sac topluyor hoşuma gitmedi bunun dışında her şey çok hoşuma gitti

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Guzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel

    Muhteşem hızlı gargo sağlam ve 5 sene garantı.mükemmel..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel

    Ürün anlatıldığı gibi. Tek tarakla 1-23 arası numara kesimi yapmak mümkün. Kargo da belirtilen tarihte geldi. Dürüst alışveriş olduğu için memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla
    kablolu kullanacaklar dikkat !!

    Kablolu kullanim icin uygun degil, cunku kablosu hareket edince cikiyor. Yeterli sarjin olmadigi durumlarda, kablonun yerinden cikmasi sacinizin makinede sikismasina ve caninizin yanmasina neden olabilir. Bu nedenle her tirastan once birkac saat sarjda birakmak iyi olacaktir. Ayrica, baslikli kullanirsaniz sik sik basligi cikartip aradaki saclari temizlemeniz gerekiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kaliteli ürün ve satıcı

    Ürün yazıldığı gibi zamnında gönderildi.Paketlemeye de özen gösterilmiş ve ürünün kutusu açılmamış şekilde gönderiliyor.Mopigo ve hepsiburada ya teşekkürler. Gayet başarılı bir ürün saç cekme cildi tahriş gibi problemler yok. Tek problem ürün açıklamasında yazan ürünü sitesine kayıt ettirip +3 yıl garanti kampanyası sona ermiş. Açıklama kısmından bu ibare silinmesi gerekir.Başarılı bir ürün tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    iyi kesiyor.

    elimde kullandığım sıfır traş için braun marka ürün var.yıllardır kullanıyorum.sıfır traşta jilet gibi alıyor fakat faül ve sakal düzeltici kısmı uzun sakal ( en az 10 günlük) da zorlanıyor.2-3 kere kullanıyordum.şimdi sadece uzun sakal için traş makinesi bakıyordum bu Philips i gördüm ve bugün traş oldum tek seferde sakalı kısaltıp kirli sakal uzunluğuna getirdi.gerçekten güzel ve rahat traş oldum.önce bunla sakalı kısaltıyorum sonra braun un sıfır traş kısmıyla traş oluyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Rahat..

    özellikle sakal traşı için satın aldım, gayet memnunum jilet gibi götürüyor :) gönül rahatlığıyla alabilirsiniz, kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    harika

    gerçekten çok iyi parasını hak ediyor. Çocuğu tıraş ettim hiç takılmadı jilet gibi kesti

  • NI1 aracılığıyla, 28.08.2018

    kablosuz kullanımı kolay kaliteli bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.08.2018
    çok iyi

    Bu güne kadar Philips ve Braun marka saç kesme makineleri kullandım. Bu ürün şimdiye kadar kullandıklarımdan çok daha hızlı ve hafif. Ben çok menun kaldım ve tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.08.2018
    Philips' e yakışır bir ürün değil.

    Philips' e yakışır bir ürün değil. Ürün biraz daha kaliteli olabilirdi. Sesi normal sayılır ama tok bir sesi yok sağından solundan ses geliyormuş gibi çatallı bir sesi var. Ayarlanabilir bağlık uzadıkça aşağı yukarı doğru 2-4mm oynuyor. Kanalları daha dar yapıp daha sıkı yapılabilirdi. Piyasa mallarına yakın bir ürün. Avantajı sisteme kayıt olursanız garantiyi 5 yıla çıkarabilirsiniz. Zira bu ürün için buna ihtiyaç olacak gibi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips HC3420 Saç Kesme Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips HC3420 Saç Kesme Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat