Sinbo SHC-4362 Saç Kesme Makinesi Yorumları

Sinbo SHC-4362 Saç Kesme Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    uygun

    fiyatına göre çok kaliteli bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Parasına göre iyi sayılır

  • HepsiB. aracılığıyla
    hiç bir işe yaramazzz

    çok sesli calisiyor kesmedede sıkıntı var

  • HepsiB. aracılığıyla
    ilk defa

    hepsiburadadan aldigin urunlerden ilk defa kötü bir urun geldi tavsiye etmiyorum arkadaslar kesmiyor ve aşırı sesi war..

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 06.07.2020

    Bu makine kesmiyor. Sadece saçınızı tarıyor, aradım yağlayın dediler ama yine de fayda yok. Servisi arıyorum açan dahi yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2016
    hiç memnun kalmadim

    gürültüsünü geçtim hiç kesmiyor çok kötü. hiç tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.08.2016
    İdarelik makine

    Yatalak hastam için aldım. Öyle sıfır traş etmiyor ama sıfıra yakın alıyor. Kesim hızı çok iyi değil. Nadiren de olsa kıl çekiyor. Daha iyisini bulamazsanız alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.08.2016
    SÜper

    süper bir ürün çok güzel tıraş ediyor, sakallarım sert olmasına rağmen hizç sorun yaşamadım, diğer modeli ile arasında ki fiyat farkı sadece 2tl olmasına rağmen diğeri 5W bu 8W kesinlikle tercih sebebidir. Üstelik biraz beceriniz varsa full saç tıraşı bile olabilirsiniz. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2016
    Kedi tüyü için hızı ve gücü

    Kedi tüyü için hızı ve gücü yetersiz. KEdinin sabit durması gerekiyor. Yavaş ve meşakkatli bir işlem. Eğer öyle bir kediniz ve sabrınız varsa kullanabilirsiniz. Benimkinde Sedapet in sakinleştirmesi bile yetmedi. Uyutmalık anestezim olsaydı başarıyla kırpardım. Ama koyun kırpma makinası gibi bir defada almıyor. Aynı yerden çok geçmeniz gerekiyor. Veterinerin kullandığı makina galiba 45-50 watt arası.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sinbo SHC-4362 Saç Kesme Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sinbo SHC-4362 Saç Kesme Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat