Rowenta TN9300 Saç Kesme Makinesi Yorumları

Rowenta TN9300 Saç Kesme Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(87 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünün ambalajı daha önce açılmış. Buna karşın ürünü beğendim. Yalnız makinenin kıl toplama deposu sık sık doluyor. Boşaltmak gerek. Herşeye rağmen aldığım için pişman değilim.Mennunum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.12.2021
    Mükemmel bir ürün

    Olumlu yönleri: Çok iyi bir ürün tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok harika bir ürün 👍

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kesiyor, süpürüyor. Yalnız tek kıl kalmasın beklentisi olmamalı, elektrik süpürgesi değil sonuçta. Hoş, sade süpürge modu da var, traş oldukları yeri kuru temizlemek isteyenler için.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    En kral ürün !

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün gayet kullanışlı, yaklaşık bir yıldır kullanıyorum hiçbir problemi yok. Bu ürünü tercih etme sebebim kalitesinin yanı sıra saçları toplayan haznesinin oluşuydu. Tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 25.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    mükemmel harika

  • Trendyol aracılığıyla, 22.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünün kesim performansı inanılmaz başarılı. Kesilen saçı vakum özelliği ile alma başarısı kasmadan normal bir traş için %90 diyebilirim. kesme hareketlerini yavaş ve kesim açısına uygun hareketlerle bunu %95 lere çıkarabilirsiniz. Ayarlanabilir başlıklar istediğiniz her boy kısalık için size geniş bir skala sunuyor. Ense ve kulak arkası gibi noktaların kesim işleminde vakum aparatını çıkarmanız oraları rahat kesmenizi sağlayacaktır. Diğer türlü vakum aparatı hassas mikro kesimlere engel teşkil ediyor. Aparatı çıkardıktan sonra özellikle kulak arkalarını keserken dikkat edin. Çünkü jilet gibi bıçakları ters bir harekette kulağınızı kesip kanatabilir. Ki; benimkini kanattı. :-) Gerek tedarik, gerek fiyat, gereksede özgün vakum yapısıyla beni ziyadesi ile memnun etti. Alacak arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 03.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Mükemmel , sessiz çok güçlü bir motor, bıçaklar, aparatlar o bilindik pahalı markadan kat kat kaliteli , bence daha çok aparat olsa diğer markalar sektörü bırakır, belirtildiği gibi tüm kılı alıyor ortaya dökülen bir tek kıl yok, motor o kadar güçlü ki süpürge diye kullanabilirsin, tek yıldız mng kargo yüzünden, teslim etmedikleri ürün için teslim edildi mesajı atıyorlar, 2 gün sonra ürün başka adresten alınıp getiriliyor kesinlikle mng kargo gönderisi var ise ürünü almayın

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    kısa saçta vakum %95 temiz ama uzun saç kesiminde vakum %30 yeterli oluyor.kesimi güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Babama hediye olarak aldım. Annem bahçede saçını kesmeye başladı, hiç anlamaz. Pandemi zamanında her defasında dua ediyorlar.

  • Trendyol aracılığıyla, 28.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ben şarjlı diye düşünerek almıştım çünkü bende eski bir modeli vardı ve o şarjlıydı ama elektrik kablosu takılı olmadan çalışmıyor. Sakal traşı için kullanıyorum , sakalların %98'ini vakumlayarak haznesine topluyor , ufak tefek dökülenler oluyor normal olarak. Son derece tavsiye ederim, alternatifi bir ürün olduğunu sanmıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Mükemmel...

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    6,7 yıldır saçlarımı kendim kesen biri olarak, daha önce 2 tane moser eskitmiş biri olarak yorum yapıyorum. Öncelikle bilenler bilir moser bu işin babası, ancak kılların etrafa sacılması en büyük dert. bu makina bunun için birerebir, hem kesimi güzel, hem vakumlu bir şekilde tüyleri haznesine topluyor ve temizlemesi çok kolay. 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum. saç kesmek için çok güzel tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Harika bir ürün. Diğerlerini almaya gerek yok

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Saç sakal için kullandığım en iyisi

  • Amazzon aracılığıyla, 30.01.2021
    Harika

    Başka markaların şarjlı modellerini kullandım uzun süre. Bunun kadar iyisini görmedim. Bu hem çok iyi kesiyor hem çok çok az dışarıya kaçırıyor. Temizlemesi vs çok rahat.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    saç kesimini sorunsuz ve etrafı kirletmeden çözüyor. çok az saç yere düşebilir fakat genel olarak çok başarılı

  • Trendyol aracılığıyla, 24.11.2020

    Kargo gayet hızlı şekilde elime ulaştı. Ürünün kablosuz çalışmaması 1 puan kırmama sebep oldu. Ama vakumlu olması temizlik ihtiyacından ve zaman istafından kurtarıyor. Aldığım en verimli ürünlerden bir oldu. F/P dir bıyurun.

  • Trendyol aracılığıyla, 22.11.2020

    saç kesimi için kullanılabilir ama sakal kesimi için cik uygun değil. Çünkü vakum yeri engel teşkil ediyor. Bundan dolayı saç kesimin ince yerleri de zorlaşıyor. Etrafı kirletme olayı da %85 diyebilirim. sonuçta bir şekilde işlem sonrası etrafa dökülen kılları temizlemen gerekiyor. Bu fiyata değmez bence.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Rowenta TN9300 Saç Kesme Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Rowenta TN9300 Saç Kesme Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat