Remington HC5400 Saç Kesme Makinesi Yorumları

Remington HC5400 Saç Kesme Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2017
    Üç Yıldız

    Taraklar çok kalitesiz ve ayarları çok kötü uğraştırıyor. hızı biraz verimsiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2016
    Tamamen kötü

    ürün çok hızlı gönderildi. sıfır saç kesimi için ideal bir makine olduğunu düşünüyorum. tutuşu gerçekten ergonomik. ama gel gelelim ürünün başliklarina; bu ürünü alan biri uzun kesik saç için ağlıyordur benim gibi, ki uzun kesim için tam bir fiyasko. ürün tarağı kafa yapısına göre yapılmış değil saadece dış bir zeminde saç kesersen( ki kafa düz değildir) ise yarayacak bir başlık. kısacası için kesim için kötü ötesi bir makine dün aldım bugün kullandım. ve şu an birdaha kullanmayi düşünüyorum. tamamen hayal kırıklığı yaşattı bu makine baba...

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.07.2016
    Başarılı!!!

    Ürün ergonomik tasarımı sayesinde rahat bir şekilde berber edasıyla traş olmanız mümkün. Şarjı uzun süre gidiyor beklentilerin üstünde. Tarakları biraz sert oturuyor tarak ayarı yapmak için biraz daha alışmak lazım. Ürünü su ile sadece bıçak kısmını yıkamak mümkün bu iş için düğmesi var ama bu düğme ilk aldığım gibi tık diye açılmıyor biraz zorlamak gerekiyor tek sorunu bu yanında verilen çantası kaliteli usp kablosu da yanında istediğiniz yerde şarj edebilirsiniz. Çalışırken gayet sessiz çalışıyor ve çok başarılı kesim yapıyor. Kel olmam nedeni ile artık berbere gitmiyorum. Vücut kıllarınıda gayet güzel kesiyor ama sıfır değil tahriş etmiyor ama yine de dikkat etmekte fayda var hassas noktalarda kullanmadım. Bodygroom tarzı bi ürün kullanmadan önce bu ürün ile kısaltmak için ideal oldukça kısa kesiyor. Verdiğiniz paraya değiyor. Daha önce başka bir makina kullanmadım fakat berberlerin kullandığı mauzer markasını aratmayacağından emin olabilirsiniz hem kesim hemde gürültü açısından. Ayrıca kablosuz şarj ederken hiç kullanmadım pil ömrünü kısaltacaktır.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Remington HC5400 Saç Kesme Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Remington HC5400 Saç Kesme Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat