Raks RK-071 Saç Kesme Makinesi Yorumları

Raks RK-071 Saç Kesme Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    hızlı kargo , iyi makine

    teşekkürler hepsiburada , kargo ertesi gün elime geçti

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.04.2017
    Güzel alet

    ürünün siparişini ve başka siparişlerimi bir gün önce akşam verdim sabahtan elime ulaştı.Hız konusunda gayet başarılılar. Ürüne gelince günlük yada haftalık ense burun bıyık yada fazla uzamayan sakallarda başarılı.Pili kaliteli alırsanız uzun süre gidiyor. Teşekkürler Hepsiburada

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.01.2017
    Kısmen iyi kısmen kötü...

    Ürünün plastik kalitesi yerlerde sürünüyor, kutudan ilk çıkardığınızda bir milyoncudan alınmış kalitesiz bir plastik oyuncak gibi duruyor. Bazı özellikleri işe yarıyor bazıları yaramıyor, paylaşmak istedim. 1-Kulak, burun tüyü alma aparatı işe yarıyor, gayet kullanışlı. 2-Delik delik olan aparat yani sinekkaydı traş başlığı kesinlikle işe yarıyor ve çok başarılı bir şekilde sinekkaydı, hatta sıfır traş yapıyor ancak çok ufacık olduğu için bütün sakalımı bununla alayım derseniz çok uğraşırsınız. Ben sadece sakal üstü için kullanıyorum, memnunum. Bu cihazın en çok işe yarayan aparatı bu olmuş diyebilirim. 3-Üçüncü yani Ana kesme aparatı her türlü tüyü kesip alıyor ancak kıllar çok uzunsa takılıyor ve ısırıyor. Yani 3 haftalık uzamış sakalınızı bu cihazla biraz zor kesersiniz, çok acıtır. ancak bıyık, sakal ve favori kenarları düzeltme konusunda başarılı. Ürünün içinden 2 tane de plastik kesme başlığı çıkıyor, saç ve uzun kılları kesmek için ama hiçbir işe yaramıyorlar. Uzun lafın kısası: 1-Bu cihazla çok uzamış kıllarınızı kesemezsiniz, canınız çok yanar çünkü aletin gücü yetmiyor. 1 adet pille çalışan aletin gücünden ne olacak. 2-Kirli sakal yapamaz, bırakamazsınız. dediğim gibi uzun kılları şekillendirmekte çok aciz. Sürekli ısırıyor. 3-Burun ve kulak kıllarını gayet sorunsuz ve temiz bir şekilde alıyor. 4-Ana kesici başlık her türlü sakal, bıyık, favori düzeltmede başarılı ama koltuk altı, kasıklar gibi yerlerde başarısız, tahriş ediyor, acıtıyor. 5-Sinekkaydı traş başlığını çok beğendim. Ürünün en başarılı kısmı o olmuş diyebilirim, işe yarıyor ancak küçücük bir şey. Sakalüstü, ense gibi yerlerde işe yarar ama bütün sakalımı bununla sinekkaydı yapayım derseniz 1 saatte çıkamazsınız banyodan. Bu fiyata bu ürünü tekrar alır mıydın diye sorarsanız "Evet, alırdım. Ama sadece kulak, burun ve sakal üstü için alırdım." Eğer çok uzun ve sık değillerse göğüs, sırt ve omuz kıllarınızı da alabilirsiniz ama başlıklar çok küçücük olduğu için biraz uzun sürebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.11.2016
    Bakım seti

    Ürünün kesme gücü çok zayıf o yüzden aparatları da pek işe yaramıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.10.2015
    hiç yoktan iyidir

    resimde görüldüğü gibi büyük beklemeyin boyutları çok ufak çok güçlü de değil ama bu paraya idare eder...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Raks RK-071 Saç Kesme Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Raks RK-071 Saç Kesme Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat