Moser 1400-0278 Profesyonel Elektrikli Saç Kesme Yorumları

Moser 1400-0278 Profesyonel Elektrikli Saç Kesme yorum ve tavsiyeleri

(283 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    EFSANE

    Küçüklüğümden beri değişmeyen sayılı şeylerden birisi de Moser traş makinesidir. Güçlü motoru ve ergonomik yapısı sayesinde kolay kullanım sağlıyor. Bu kategorinin en iyisi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    MAKİNA İYİ AMA BANA BÖYLE DENK GELDİ

    ürünü 18/05/2018 de sipariş ettim. 21/05/2018 de elime ulaştı ilk kullanmamda sakal kesimini tamamlayamadım. 28/05/2018 de iade işlemi başlattım yuriçi kargo ve takip nosu verdiler yurtiçi kargoyu ürünü iade almaları için aradığımda bizim hepsiburada ilke anlaşmamız yok ürünü alamayız dediler. hepsiburada müşteri hizmetlerini aradım size bir max iki gün içinde kargo bilgisi ve takip no paylaşacağız dediler bakalım bekliyoruz. durum bundan ibaret

  • HepsiB. aracılığıyla
    Adı üsründe Moser

    Tam anlamıyla harika bir makina herkese tavsiye ederim. Bir kaç gün beklersiniz ama elinize geçtikten sonra rahat edersiniz.Benim amcam Almanyada yaşadıgı için ondan istemiştik ve bize getirmişti yıllardır kullanıyoruz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    tavsiye ederim.

    Ürünü 1 defa kullandım daha. kesimi mükemmele yakın. saç çekmesi yok. tavsiye ederim. Yalnız bir kaç tane daha uzun kesim başlığı olsa daha iyi olurdu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Çok memnun kaldım bundan önce 2 adet makina kullandım bu çok iyi ... biraz titremesi var

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tolga

    2 yıldır kullanıyorum, yağlamadığım için arada takılıyor. bunu dışında kesimi harika. bunda önce braun ve panasonic kullanmıştım, sakalımı adete yırtıyordu. moser den sonra onlar oyuncak gibi geliyor bana. Eksi yönlerine gelince ağır, gürültülü ve çok titriyor. ama işini de çok iyi yapıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    MÜKEMMEL

    Bu fiyata alına bilecek en güzel ürün. Hiç düşünmeden alın çok memnun kalacaksınız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel, evladiyelik

    Tüm makinalar bir yana bu efsanevi makina bir yana. Saçım çok gür genetik olarak ve 20 civarı makina kullandım. Bu kadar kuvvetli ve rahat saç kesen bir cihaz daha bulamazsınız çünkü yok. Bu makina ile tel kesmeye kalkmazsanız torununuza kalır. Her kullanımda bir damla yağ damlatın dişlere ve oynar kafanın slider kısmına.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Guzel heralde

    Arkadasima aldik. Hepsiburada aninda gonderdi. Original urun. Arkadasim cok memnun oldugunu soyledi. Alinir

  • HepsiB. aracılığıyla
    mükemmel bir ürün

    uzun ömürlü kaliteli bir traş makinası almak istiyorsanız eğer bu ürün ta kendisi. saçınızı ve sakalanızı istediğiniz şekilde,ayarda,uzunlukta kesebilirsiniz. en az 15 sene kullanabilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla
    Alman kalitesi ve mühendisliği, basit işlevsel ve uzun ömürlü

    Mühendislik basit ve işlevsel olmayı amaçlar. Bu ürün tam da bunu sağlıyor. Kablolu olup pil kullanmaması eski bir teknoloji gibi gelebilir ancak şarj cihazlarının da kablo kullandığını ve bütün pillerin zamanla kapasite kaybettiğini unutmayın. Profesyonel amaçla yapıldığı için biraz kaba gözükebilir ancak çok sağlan ve torunlarınıza bırakabileceğiniz bir cihaz. Sadece sakal kesmek için aldım ve çok memnunum. Kesimi ve ayarlaması kolay, aparatları yeterli.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok kaliteli

    Ürün mükemmel kuaföre gitme derdinden kurtuldum saç kesimimi kendim yapıyorum ürün orjinal ambalajında açılmamış özenli bir şekilde geldi çok güzeldi mağazaya çok teşekkür ederim kesinlikle tavsiye ediyorum Moser bu alanda bir numara

  • HepsiB. aracılığıyla
    budur

    daha önce ünlü markalarınkini kullandım. moser hiç takıntı, çekme yapmadan yağ gibi kayıyor. öbürleri çocuk oyuncağı gibi moser kalitesini daha kutusunu açmadan bile belli ediyor. pişman olmayacağınıza emin olun.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gerçekten çok iyi...

    Ürünü kısa süre önce aldım ve oğlumun saçını kestim, sonuç harika. Şunu da belirtmeliyim ki daha önce hiç saç kesmedim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Sadece alın

    Daha önce kullandığım üç farklı ürün vardı, philips remington ve braun markalarıyla. Aslında o ürünler biraz da bakım kiti olmaları ve kablolu değil de şarjlı ürünler olması sebebiyle bu ürünün performansına yaklaşamıyorlardı bile. Ama neticede bu üründen çok daha fazla fiyat ödenen ürünler ve yaptıkları işler de tamamen aynı. Sedce remington ürününde çok daha zengin aparatlar mevcuttu ince işçilik daha iyi yapılıyordu, ama şunu çok net söyleyebiliriz ki, bu üründeki kesim kalitesinin değil yanına yaklaşmak kıyas yapmak bile abes olur. Gönül rahatlığıyla alıp kaliteyi yaşayabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Markayı gözümüzde çokmu büyüttük?

    Efsane marka dedik ömürlük dedik torunlarımıza bırakarızı dedik aksam evde arkadaşımda denerken lap diye bir anda bozuldu yolunmuş tavuk gibi kaldı çocuk sabahın ilk ışıklarında kimseye görünmeden berber aradık...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Gayet iyi kargo zamanında geldi teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    sonuç mükemmel

    indirimden yararlanıp hepsiburadadan aldım.çok büyük bir olumsuzluk sayılmaz ama sadece makina biraz ağır ve, gürültülü ve sarsıntılı çalışıyor.ama bunların kullanım konforunu çok fazla etkilediğini söylemek anlamsız olur.asıl önemli olansa, alma amacınız da o olacağına göre nasıl traş yaptığı ki; kesinlikle kusursuz.tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye ederim.

    Bu ürünü yaklaşık 1 ay evvel, kayınbabama hediye olarak aldım. Hiçbir berbere filan sormadık, sadece altındaki yorumlara göre karar verdik. Ancak geldiği zaman vermeden bir kaç kez çocuğun saçını kestik. Yorumlar gerçekten doğruymuş.Sonuçlar harikaydı. Çok memnun kaldık. İhtiyacınız varsa bu fiyata gerçekten çok uygun, tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kaliteli bir ürün

    Ürün Alman marka olup, saç tıraşını kolaylaştıran bir ürün. Şu an sorunsuz kullanıyoruz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Moser 1400-0278 Profesyonel Elektrikli Saç Kesme kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Moser 1400-0278 Profesyonel Elektrikli Saç Kesme yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat