Samsung 55KU7000 LED TV wifi, smart tv - 4k - 55 inc / 139 cm Yorumları

Samsung 55KU7000 LED TV wifi, smart tv - 4k - 55 inc / 139 cm yorum ve tavsiyeleri

(71 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 02.02.2018
    Üç yıldız ancak

    Ürün güzel lafım yok tek bir sorun Bluetooth yok artı kulaklık girişi yok bu biraz hayal kırıklığımıza mal oldu

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2017
    mükemmel

    Bu tv yi yaklaşık 8 aydır kullanıyorum.Fiyat görüntü ve özellik olarak süper.Alan pişman olmaz tam bir fiyat performans ürünü. Ben 3200 tl ye hb den almıştım kesinlikle memnun kaldım parasını hakediyor

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 30.06.2017
    Umarım İyi TVdir

    Tv den memnun kaldınız mı? İnternet üzerinden satın alımınızda bir problem yaşadınız mı?

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2017
    harika kumanda tasarımı ama bug var

    öncelikle şunu belirtmek isterim ki 2 tane aynı ürün arasında kalsanız sadece kumanda tasarımı için bu ürünü seçmelisiniz bugüne kadar yaşadığım tek sorun kanallar arası geçiş tuşuna basılı tutup kanalları hızlı geçmeye çalıştığınızda butona basmayı bırakınca başladığınız kanala geri dönüyorsunuz örneğin; 32. kanaldasınız aşağı tuşuna bastınız 31,30.....5,4 oldu ve 4 de durmak istiyorsunuz tuşu bıraktığınızda tekrar 32 ye dönüyorsunuz :) saçma bir bug ama maalesef böyle bir sorunu var kanalları tek tek geçmeniz yada direkt rakam tuşlamanız gerek

  • NI1 aracılığıyla, 16.06.2017
    tv iyi tv

    guzel basarili fiyatina gore iyi begenmeyen 6 7 8 binlik alsin

  • Media Markt aracılığıyla, 31.05.2017
    çok başarılı.

    Dezavantajlar : program azlığı.
    ürün sipariş sonrası 2. gün elime geçti ve ertesi gün de servis gelip kurulum yaptı. beklentileri karşılamaktan öte gayet güzel ve başarılı bir ürün. internet geçişleri olsun tv kanal geçişleri olsun gayet hızlı. belki de tek problemi android tv lerdeki gibi fazla sayıda program olmaması ama bunun da faydası var. tizen işletim sistemine uyumlu virüs yok. bence çok kaliteli bir üyün kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2017
    SAKIN TEREDDÜT ETMEYİN KESİNLİKLE ALIN

    HER ŞEYİYLE MÜKEMMEL BİR TELEVİZYON. KUMANDAYI DERT ETMEYİN SIKINTISI YOK BENCE ÇOK NARİN BİR KUMANDA İNTERNETTEDE RAHAT GEZİNEBİLMEK İÇİN MOUSE BAĞLADIM VALLAHİ SÜPER OLDU. SAMSUNG FARKINI HER ZAMAN GÖSTERİYOR. BU ÜRÜNÜN DIŞINDA AYNI SERİDEN 40" TV DE ANNEME ALDIM ODA ÇOK MEMNUN. VE SAMSUNG UN 32" TV SİNİDE ALDIM BEN TV DE SAMSUNG TAN ŞAŞMIYORUM SİZDE ŞAŞMAYIN. ÜRÜN SAPASAĞLAM GELDİ ÇOK İYİ PAKETLEMİŞLER HEPSİBURADAYA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. HERKESE TAVSİYE EDERİM. SADECE BUNU DEĞİL SAMSUNG UN TÜM ÜRÜNLERİNİ.

  • NI1 aracılığıyla, 15.05.2017
    Teşekkürler

    Problemsiz ve memnun kaldığım bir alışveriş oldu.

  • NI1 aracılığıyla, 10.05.2017
    super memnun edici urun ve servis

    Evet. super memnun edici urun ve servis

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.05.2017
    Çok çok iyi

    Gerçekten fiyatını hakediyor eksi olarak duvara monte edildiğinde arkasına bir şey bağlamak sıkıntı oluyor hdmı ve usb yi önceden bağlayabilirsiniz görüntü iyi 4K destekliyor fiyatını hakeden bir tv tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.05.2017
    Görüntü kalitesi gerçekten başarılı

    Ürünü yaklaşık 8 aydır kullanıyorum ses sistemi ile birlikte mükemmel uyum içerisinde bazı yorumlarda akıllı kumanda olmamasın dan bahsedildiğini gördüm ben bunu kablosuz mouse ile çözdüm çok iyi iş çıkartıyor. Genel itibari ile kusursuz her izlediğimde bir kez daha beğeniyorum desem eksik olmaz. Epey araştırdıktan sonra aldım beklentiye göre değişebilir ama alan pişman olmaz diye düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.05.2017
    mükemmel

    fiyat, kalite hepsi mükemmel. tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.04.2017
    Beş Yıldız

    Fiyat kalite dengesi çok yerinde bir ürün. Internet browserı oldukça iyi. Dış çerevesi mat siyah. Ben görsellerden parlak olduğunu düşünmüştüm.

  • NI1 aracılığıyla, 31.03.2017
    Memnunum

    Fayda maliyet açısından bir numara. tavsiye ediyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 26.03.2017
    Kalite

    Renkler görüntü çok iyi 4k filmler takılmadan açılıyor tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.03.2017
    Fiyat/performans bakımından tercih sebebi.

    Ürün renk, ses ve kullanıcı dostu olma özellikleri bakımından oldukça başarılı. Film performansının yanı sıra uygulamalar ve işlemci hızından da memnunum. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.03.2017
    Beş Yıldız

    Fiyat performans çok iyi

  • Media Markt aracılığıyla, 07.03.2017
    mükemmel cihaz

    Ürünü yeni aldım. Süper bir cihaz. Tavsiye ediyorum. Her yönüyle mükemmel aklınızda soru işareti kalmasın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.02.2017
    Dört Yıldız

    Öncelikle bu televizyonu 55HU6900 model televizyonumun panelindeki giderilemeyen hata yüzünden birebir değişimden aldım. Müşteri memnuniyetini gözettikleri için Samsung firmasına ve yetkili servis çalışanlarına teşekkür ederim. Televizyonu 14 m2 lik oturma odamda kullanıyorum ve kesinlikle büyük gelmiyor. İnanın göz çok kısa sürede alışıyor ve size acaba daha büyüğünü mü alsasydım dedirtiyor. Tekrar televizyon alacak olsam daha da büyük bir modeli tercih edebilirim. Kullandığım televizyonun paneli iyi, görüntüde herhangi bir bozukluk yok. Ancak ekran ışığı biraz daha yüksek olsa benim için daha iyi olurdu. Kanal geçiş hızı makul seviyede, yayınların görüntüsü de iyi. Özellikle TRT4K çok iyi ve dahili uydusuyla kullanıyorum. Wifi bağlantısı hızlı, televizyonun web deki hızı da gayet iyi. Usb den film oynatması da gayet güzel. Kasası yandan bakınca biraz kalın ve çerçeveleri çok estetik değil. Şahsi fikrim televizyonun dış görüntüsü ürünü olduğundan daha basit gösteriyor. Özetle çok daha fazla para vermek istemeyenler için güzel bir 4K TV seçeneği.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.02.2017
    Dört Yıldız

    En hesaplı UHD tvlerden biri. Servis hızlı bir şekilde kurulumu tamamladı. Ses, görüntü çok iyi. Duvara monte ettim usb çıkarıp takmak problem oluyor. Uzatma usb kablosu kullanmanız gerekiyor. Paranızın hakkını veriyorç

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung 55KU7000 LED TV wifi, smart tv - 4k - 55 inc / 139 cm kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung 55KU7000 LED TV wifi, smart tv - 4k - 55 inc / 139 cm yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat