Philips 32PFK4100 LED TV Yorumları

Philips 32PFK4100 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(19 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 01.02.2017
    kaliteli

    sorunsuz kaliteli tavsiye edilir.servisi cagirip 40 tl odemeyin garantisi fatura ile aktif olmus oluyor.

  • NI1 aracılığıyla, 17.11.2016

    Ürün anlatıldığı gibi,görüntü kalitesi güzel,uydu alıcısına ihtiyaç yok sadece kanal geçişleri biraz ağır,fiyat/fayda yönünden bence gayet iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.11.2016
    görüntü ve ses 9/10 ; dahili uydu alıcısı 3/10

    dahili uydu alıcısını kullanacaksanız, kanal listesi sizi biraz üzebilir. uydu/kanal arama bulma vb işlemlerinde tıkır tıkır ilerliyor fakat kanal listesi düzenlemesi zulüm. hazır kanal listeleri indirebilir veya servisten edinebilirsiniz ama ben bunlardan da düzgün sonuç alamadım. kısaca dahili uydu alıcısı için tercih etmeyin. başka bir sıkıntısını göremedim; ürün, görüntü ve ses olarak oldukça iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.09.2016
    ÜRÜN HAKKINDA

    Değerli alıcılar televizyonu dün aldım. İnanılmaz kötü bir televizyon. Bu fiyatı kesinlikle hakketmiyor. Bu televizyonu Philips yapıyorsa bitmiştir. Kalite sıfır. Televizyon alacak arkadaşlara tavsiye etmiyorum. Piyasada en kötü markadan dahada kötü.......

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.06.2016
    Philips yine iyi

    anneme oturma odası için aldım.harici bir uydu alıcısı bağladım ben.evelahir Philips hep ekranda ilk tercihimdir.bunda da yanılmadığım için mutluyum.çok fazla bir beklentiniz yoksa bu tv çok hoşunuza gidecektir.ful hd film taktim hdd ten okuttum.100hz olması takilmalarla kendini azda olsa belli ediyor ama seyir keyfine engel teşkil etmiyor.fiyatına binayen bu tv yi ihtiyacı olanlara tavsiye ederim.Teşekkür ler hburada.com.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.06.2016
    Teşekkürler

    Görüntü kalitesi çok iyi kanal geçişleri yavaş ama genel itibariyle iyi bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.05.2016
    Almadan önce iki kere düşünün

    Bu tv yi fiyatı uygun ve dahili uydu alıcısı var diye tercih etmiştim ama bin pişman oldum. Kanal geçişleri oldukça yavaş. Ayrıca kanal listeleme sıralama ise adeta ölüm. Kısacası bu tv yi alanlar bir tanede harici uydu alıcısı almak zorunda kalıyorlar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.04.2016
    Güzel Ürün

    Geyet güzel bir ürün. Ben bilgisayar ekranı için kullanıyorum Full HD olması ,2 HDMI bağlantısının olması benim için uygun. Cok beklentiniz yoksa işinizi rahatlıkla görür

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.03.2016
    kaliteli

    kısa sürede elime ulaştı görüntü ve ses kalitesi oldukça tatmin edici.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.02.2016
    güzel

    renk ve ses kalitesi çok iyi tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.02.2016
    full hd

    80 ekran televizyonlarda full hd bulmak kolay değil. Bu televizyonu birde uygun fiyatı görünce kaçırmadan aldim. Anolog yayin veya sd yayinlarda seyir zevki hic yok. Bu yayınlarda parlak renkler ardinda iz birakiyor. Ama hd yayınlarında kusursuz bir seyir saglandigini söyleyebilirim. Sik cercevesit ve kinsoluyla estetik bir televizyon. Uydusu icinde olması artık ayirici bir özellik değil onu saymıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2016
    mükemmel

    kanal geçişleri hiç de yavaş değil. ekran renkleri ve keskinliği gayet iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.01.2016
    beklentimin altında

    Renklerdeki canlılık ve kalite iyi ama, kanal geçişleri oldukça yavaş,hatta can sıkıcı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.12.2015
    kanal geçişleri

    kanal geçişleri çok ağır, buna rağmen gayet şık tasarıma sahip ve net bir seyir sağlıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.12.2015
    Fiyat - Performans Ürünü

    Ürünü annemler için aldım. Fiyat performans olarak başarılı bir ürün görüntü kalitesi iyi, uydu alıcısının içinde olması gereksiz kablo ve uzaktan kumanda kargaşasına yol açmıyor, kanal geçişleri söylendiği gibi çok hızlı değil

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.12.2015
    Philips Kalitesi

    Artıları: Philips güvencesi, görüntü kaliteli, görsellik güzel, kendi içindeki uydu alıcı gayet iyi. Eksileri: Led olmasına rağmen arka kısmı kalın, çok az kanal geçişleri yavaş ama idare eder. Genel anlamda bu fiat arasında diğer markalara göre bu iyi alınabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.10.2015
    Çok Başarılı

    TV Gayet başarılı, direk uyduya bağlayarak kullanıyorum. Kanal geçişleri çok aşırı yavaş değil ama hızlıda değil. Tavsiye ederim görüntü kalitesi gayet başarılı. Tasarımda hoşuma gitti..

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.08.2015
    mükemmel

    tek kelimeyle mükemmel kalitesi çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.07.2015
    Fiyatına göre çok iyi

    Hem uygun fiyatlı hem de görüntü kalitesi çok iyi. Üründen çok memnun kaldım.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips 32PFK4100 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips 32PFK4100 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat