TriPollar Pose Cilt Sıkılaştırıcı ve Selülit Azaltıcı Beyaz Vücut İçin Kavitasyon Yorumları

TriPollar Pose Cilt Sıkılaştırıcı ve Selülit Azaltıcı Beyaz Vücut İçin Kavitasyon yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    çok memnunum

    eşim bana bu cihazı 7 ay önce aldı selülitlerimi tamamiyle yok etti ve karın bölgemde de gözle görülür incelme oldu ilk başta böyle etki edeceğini hiç düşünmemiştim doktoruma danışarak kullandım ve memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İşe yarıyor

    Yaklaşık 2 haftadır,haftada 2-3 kez kullanıyorum..Kesinlikle kullandığım bölgelerde gözle görülür düzelmeler var..Şimdiye kadar kullandığım en iyi yöntem olduğunu söyleyebilirim.Yanlız eksi yönleride yok değil, fiyatı biraz pahalı,En kötü tarafı ise bir jelle beraber kullanılıyor olması ve maalesef bu jelin fiyatı da oldukça fazla..Fiyatını göze alabiliyorsanız kesinlikle tavsiye ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2014
    Etkili sonuçlar aldım

    Yaklaşık 4 ay önce selülit için satın aldım. Ilk 2 ay ortalama haftada 2 kez kullandım. Yağ oranı az, protein ağırlıklı bir diyetle ileri seviyedeki selülitlerimde ciddi düzelmeler oldu. Geçen sene 8 seans mezoterapi yaptırıp, bunun yarısı kadar fayda görmemiştim. Şu anda diyet yapmıyor olmama rağmen cilt kalitem arttı ve selülitlerim yok denecek kadar azaldı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.11.2013
    süper

    tripollar pose cilt sıkılaştırıcı ve selülit azaltı yı çok düşündüm alıp almama konusunda ama dayanamadım aldım göbekte 2 uygulamada etkisini gösterdi inşaallah hep böyle gider

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.07.2013
    Harika

    ürünü kullanali 1 hafta oldu ve şimdiden etkilerini görebiliyorum. Bel çevremde incelme oldu. Umarım sonrasında da aynı faydayı görebilirim. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.05.2013
    işe yarayan bir alet olduğunu düşünüyorum

    alalı bir hafta oldu işe yaradığını düşünüyorum sadece alete giren adaptör fişini iyice sokun çünkü iyice oturtmadığım için bozuk olduğunu düşündüm servise götürdüm çok iyi karşılandım teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.04.2013
    Tripollar pose

    Ürünü farklı sitelerden ve youtubedan izleyerek aldım.Hemen teslimatı gerçekleşti..Bu tarz ürünlere ilgim olduğundan ötürü, kesinlikle selülit ve vücudu şekillendirme için ideal bir ürün.1-2 kullanımda dahi etkisi görülüyor..Dışarıdan selülitler görünmediği gibi, şekillenme bile sağlandı.Her gün 40-45 dk arası düzenli bacak, basen ve baldırlarda kullanıyorum. Çok etkili...Cihazdan ziyade jeli pahallı ve jelsiz yanma oluyır ciltte. Herkese öneririm..

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.02.2013
    KESİNLİKLE ÇOK İYİ VE KULLANIMI KOLAY

    ürünü alalı 10 gün kadar oldu.haftada 3 kez kullanıyorum.karın çevrem 4 cm. inceldi.kesinlikle tavsiye ederim.tek dezavantajı fiyatı.ama benim gibi küçük yerlerde yaşayıp,zayıflama merkezlerine ulaşamayanlar için on numara

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.02.2013
    bence çok iyi..

    uzun zamandır detaylı araştırma yapıyordum bu cihaz hakkında ve almaya karar verdim,hiçbir olumsuz yorumla karşılaşmadığım için bugün siparişini vereceğim.Sonuç nasıl olacak merak ediyorum,daha önce kavitasyon yaptırmıştım işe yaradı umarım bu uygulamada işe yarar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.05.2012
    Yaptıkları Etkileyici

    Ürünü Eşime hediye aldım 10 gündür kullanıyor. İlk kullanımında bile bir bacağı diğerine göre hemen küçüldü 30 dk ilk kullanımda etkisine şaidim böyle bişey hiç görmedik. 10 gündür baya bi faydalı sonucunu gördük kullandığı teknoloji çok etkileyici verilen paraya değdi. şiddetle tafsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.10.2011
    kararsızım

    ben de bu üründen almak istiyorum . çünkü daha önce merkezde kavitasyon yaptırdım ve bende işe yaradı bu alet aynı etkiyi gösterirmi ,aldığımızda kaç yıl garantili bu ürünün menşei nedir bile var sa lütfen cevap versin tşkler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2011
    Çok İyi

    Ben bu ürünü bir dergide gördüm ve araştırmaya başladım dergiden satış noktalarına ulaştım arayıp ürün hakkında bilgi aldım ve ürün hakkındaki aldığım bilgiler doğrultusunda ürünü 1 ay önce sipariş ettim gün aşırı kullanıyorum ve çok etkisini gördüğümü söyleye bilirim bu kadarını beklemiyordum açıkçası vücudum sıkılaştığını görebiliyorum bence ihtiyacı olanların almasında fayda var gercekten verdiğiniz paraya değer dışardaki bu yöntemlerle kıyasladığınız zaman birkere para verip alıyorsunuz senelerce kullanıyorsunuz bence almaya değer.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
TriPollar Pose Cilt Sıkılaştırıcı ve Selülit Azaltıcı Beyaz Vücut İçin Kavitasyon kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. TriPollar Pose Cilt Sıkılaştırıcı ve Selülit Azaltıcı Beyaz Vücut İçin Kavitasyon yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat