Jean Paul Gaultier Le Male EDT 125 ml Erkek Parfüm Yorumları

Jean Paul Gaultier Le Male EDT 125 ml Erkek Parfüm yorum ve tavsiyeleri

(180 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    kaçırmayın

    en az 10 yıldır kullanıyorum.Etkısı gun boyu suruyor.Sıparışim dun geldi.Fıyatı freeshoptan uygun.deneyenlerın memnun kalacagını dusunuyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    cok kalici

    muhtesem bir erkek kokusu. baharat agirlikli oldugu icin de fazlasiyla kalici. ozellikle esmer tenli erkekler icin dusunulerek yaratilmis bir esans bence. hem gunluk hem de gece kullanimi icin ideal bence.

  • HepsiB. aracılığıyla
    kalıcı etkileyici

    kadınları esir edecek güzellikte ve kalitede

  • HepsiB. aracılığıyla
    12 senedir kullanıyorum

    12 senedir kullandığım bir parfüm. vazgeçemediğim kokular arasında en üst sıradaki yerini koruyor. kokuyu tanıyor iseniz bu fiyata düşünmeden alınız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika Ötesi

    Verdiğiniz parayı hak eden bir ürün. Dışarıdaki kozmetikçilerde fiyatı burdakinden çok fazla. Bu açıdanda tavsiye edebilirim. Kaliteli ve erkeksi koku arayanlara tavsiye ediyorum. Kalıcılık çok iyi. Bir iki fıs yeterli tüm gün için.

  • HepsiB. aracılığıyla
    boş yapmayın kalıcılık cok iyi.

    kalıcılık yok diyenleri anlamıyorum. cumartesi günü parfumü sıktığım bir gömleği , salı günü başka bir yerde daha giydim . Ve bir arkadaşım az önce parfümün koktu bugün sıktın mı diye sordu. dedim cumartesi sıkmıştım. kalıcılık kavramını karıştıran arkadaşlar var galiba . kalıcı olması demek parfumün buram buram etrafa her saniye kokular sacması demek değildir. parfümün sıkıldıktan sonraki ilk 10-15 dakikalık performansını hic bir parfüm gün boyu sürdüremez.öyle bir dünya yok.

  • HepsiB. aracılığıyla
    müthişşş

    daha önce bu ürünü kullandım ve kokusu hala burnumda.harika bir koku. nefisss. Aynı markanın Kokorico ürününü merak ettiğimden sipariş ettim. bekliyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    ben seviyorum

    Açık tenliler için ideal bir koku. Kesinlikle değişik, sıradan değil. 11 yıldır eşimin kullandığı bu parfümü çok beğeniyorum. Hafif ama erkeksi bir koku.

  • HepsiB. aracılığıyla
    SÜPERRR

    TEK KELİME İLE MÜKEMMEL ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM HERKES SORUYOR KOKUYU, BİR DAHA BAŞKA PARFÜM KULLNAMAYACAKSINIZ, HEPSİ BURADA AYRICA ÇOK UYGUN FİYAT ÇOK UCUZ

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tek kelime ile mükemmel

    1997 den beri kullanıyorum, birkaç kez başka kokular denesemde vazgeçemedim. Hepsi buradanın hızıda eklenince süpper oluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    perfect

    Senelerdir bu kokuyu kullanmaktayım.Müthiş etkileyici bi kokusu var bu parfümü alın başka parfüme bakmayın zaten yaş kış kullanabilirsiniz.Kalıcı değil diyenler arkadaşlar ezbere konuşuyorlar sanırım..

  • HepsiB. aracılığıyla
    kalıcılık yok

    Vanilya ve nane kokusunu sevenler için birebir bir parfüm ancak farkedilirlik orta, kalıcılık ise kötü , günde iki kez 4-5 fıs sıkmanız gerekir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    koku mu!!!!

    bu kokunun üzerine koku bilmiyorum..kalıcılıkta cabası. hiçkimseden olumsuz yanıt almadığım gibi yanımda derin nefes aldıklarıana şahit im;) bir kez kullanın başka konu aramazssınız

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel..

    ARKADAŞLAR PARFÜM BUGÜN ELİME ULAŞTI ENFES Bİ KOKUSU VAR BİÇOK PARFÜM KULLANDIM AMA BU GERCEKTEN TEK KELİME İLE HARİKA..SİTEYE TŞKLER

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.12.2021
    Harika

    Olumlu yönleri: Erkek arkadaşıma hediye almak istediğim için bu ürünü geçen haftalarda satın aldım. Kullanmaya başladığından beri neredeyse herkesin ilgisini çeken bir kokusu oldu. İçinde notaların ağır olmasından korkmuştum ancak önceden kullandığı parfüme göre oldukça ferah bir parfüm. Erkek arkadaşım çok beğendi severek kullanıyor, yaz ve kış aylarında kullanmaya da uygun bir parfüm.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.12.2021
    Çok güzel koku

    Olumlu yönleri: Abimin doğum günü için hediye olarak bu ürünü satın aldım. Baharat kokusu çok baskın ve ağır olur diye aslında çekinmiştim ancak oldukça güzel bir kokusu var, gün içinde bile hiç rahatsız etmiyor. İçindeki notaların birleşimi çok güzel bir koku ortaya çıkarmış. EDT olmasına rağmen kalıcılığı da beklediğimizden daha yüksek bir parfüm.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Yıllardır kışın kullandığım vazgeçilmez kokum şimdiye kadar 150 den fazla değişik parfüm kullanmış biri olarak söylüyorum tüm zamanların en iyi 10 kokusu arasında ilk sıraları alır ilk çıktığı yıllara nazaran bu son sürümlerde koku biraz seyreltilmiş gibi ama yine süper.. satıcıya gelirsek çok güven vermiyor kutusu ezik şişenn fıskiye kısmından akıtıyor yani defolu ürün göndermiş İade ile uğraşamayacağımdan dolayı geri göndermedim zaten satıcıda Hepsiburada da dükkanını kapatmış

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Mavi kozmetik satıcısından gönül rahatlığı ile alabilirsiniz, ürün orijinal ve kalıcı bir kokusu var.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Cok uzun zaman once kullanmistim. Kokuyu baya seyreltmisler idare eder.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Orijinal ürün kesinlimle gözünüz kapali mavi kozmatik ten sipariş verebilirisiniz

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Jean Paul Gaultier Le Male EDT 125 ml Erkek Parfüm kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Jean Paul Gaultier Le Male EDT 125 ml Erkek Parfüm yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat