Samsung Galaxy Note 2 16 GB 2 GB RAM 5.5 inç 8 MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

Samsung Galaxy Note 2 16 GB 2 GB RAM 5.5 inç 8 MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(578 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:

  • (yorum sahibi ürünü satın aldı) Mükemmel

    Olumlu yönleri: Eski model ama ihtiyaçları karşılıyor. Fiyat da gayet güzel.


  • "SAMSUNG Galaxy Note 2 N7100 16GB HEDİYELİ FIRSAT ÜRÜN OUTLET"

    Olumlu yönleri: KALİTELİ ÜRÜN HIZLI GÖNDERİM VE ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM


  • "ROOTLU CİHAZ SATIYORSUNUZ DİKKAT."

    Olumsuz yönleri: Ürün belki temiz olabilir ama rootlu cihaz açılmış bir cihazdır. Kabul edilemez. Cihazı sayacı 1 yaparak eski haline getirdim. Orjinal odin ile stock rom kurdum. Anneme aldığım için iade etmedim. Sattığınız ürün orjinal değil.


  • "telefon"

    Olumsuz yönleri: Aldığım telefon kullanılmış eski geldi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Menşei ve Garanti

    Note 2 yi bu siteden alan arkadaşların kullandıkları cihazın menşei (üretim yeri kore falan gibi) ve garantisi (Telpa mı KVk mı gibi) hakkında bilgi verebilmeleri mümkünmü acaba teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Her açıdan iyi ama SD kart sorunu var

    Telefon gayet iyi. Bence piyasanın en hızlı ve en iyi verim alabileceğiniz (her açıdan) telefon bu. FULL HD video kaydı yapabilmekle beraber yüksek grafikli oyunları da hızlı oynayabiliyorsunuz. İşletim sistemi Android 4.1.1 olduğu için SD karta uygulamaları taşıyamıyorsunuz ve bu büyük bir handikap. Bunu göz önünde bulundurmanızı öneririm. Ben bu hataya düşüp ek olarak 32 GB SD kart aldım ama hiçbir şey taşıyamıyorum. Bunun dışında çok iyi bir telefon.

  • HepsiB. aracılığıyla
    bekledigimden daha iyiymis

    note II iyi bir telefon daha bilmedigim bir cok özelligi mevcut fiat ve taksit avantajları ile aldıgım için mutluyum.markanın en güzel ürünü sitede güzel zamanında ürün elime gecti tskler

  • HepsiB. aracılığıyla
    GÜZEL

    OLDUKÇA KULLANIŞLI, AKILLI TELEFONDAN DAHA FAZLA ŞEY BEKLEYENLER İÇİN İDEAL BİR CİHAZ, SAMSUNG TÜRKİYE GARANTİLİ OLMASI AYRI BİR AVANTAJ BENCE. TELEFON OLARAK KULLANMANIN YANI SIRA BİR ÇOK İŞİNİZİ BU CİHAZDA YAPABİLİRSİNİZ.


  • "."

    Olumlu yönleri: ilk kullandıgım note serısıydı. Yenı serılerı ıle kıyaslanmaz tabıı ama o zamanlar ıyı bır telefondu. Tek sıkıntısı cok cabuk ısınan bataryası aslında. Sarj olurken yada cok yogun kullanırken acayıp ısınıyor bataryası.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel ötesi bir telefon

    Kızımda vardı çok memnundu, kullandığım telefon bozulunca hiç düşünmeden note 2 aldım iyiki almışım süper telefon, site zaten mükemmel ötesi 19 saatte ürün elime geldi hepiniz harikasınız

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hiç düşünmeden alabilirsiniz..

    Telefon ve pc arası bir cihaz,şayet belli bir miktar para ayırdıysanız ve telefon alacaksanız,günümüz teknolojisinin geldiği son nokta olan bu cihazı alın ve pişman olmayın.Saygılar..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel

    Gerçekten çok güzel bir cihaz. performansı ve kullanım kolaylıgı açısından çok başarılı. Aslında bu cihaza telefon demek de yanlış olur. bilgisayar denilebilir. evinizde bilgisayar başına geçmeye ihtiyaç duymuyorum.


  • "BATARYA BOZUK"

    Olumsuz yönleri: SAMSUNG GALAXSY NOTE 2 TELEFONU ALDIM , ALDIĞIM GİBİ HAKKA GEÇMEMEK İÇİN ÖDEMEYE ONAY VERDİM. AMA SONRAKİ GÜN BİR DE BAKTIM Kİ TELEFONUN ŞARJI HEMEN BİTİYOR.SATICIYI ARADIM CEVAP VERMİYOR.SİZDEN RİCAM GİTTİGİDİYOR AİLESİ OLARAK BANA YARDIMCI OLUN. YOKSA TÜKETİCİ HAKEM HEYETİNE BAŞVURACAM. SELAMETLE.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İndirim yapın lütfen

    Bir aydır Hepsiburadanın indirim yapmasını bekliyorum telefonu almak için.Diğer sitelere güvenmediğimden dolayı beklemedeyim çok bekletmezsiniz umarım.Telefon ve tablet almaktansa bu hybrit cihahı almak daha makul.

  • HepsiB. aracılığıyla
    renk farkı

    yazan tüm arkadaşlar ürünün mükemmel özellikte olduğunu anlatmışlar ben de aynen katılıyorum. ben farklı bir konuya değinmek istiyorum. s3 mavi renk ve note 2 gri renk kullanan biri olarak her iki telefonun da beyaz renklisini gördüğümde ekran canlılıkları arasındaki fark dikkatimi çekti.s3 ve note 2 de diğer renklerin ekran canlılığı beyaz renklere göre daha düşük. bilmiyorum yanılıyor muyum ama bana denk gelen tüm beyaz modellerle elimdeki telefonları kıyasladığımda bu farkı gördüm. alacak arkadaşlar buna dikkat ederlerse kendi açılarından iyi olur. bunun dışında aynı anda 2 işlem yapabilme çok güzel bunda ram in 2 gb olması en büyük etken. samsung işlemci hızını artırmak yerine ram düşmanı android kullanırken ram i diğer telefonlarda da 2 ve üstüne çıkarırsa yeterli olacaktır. çünkü makinanın işlemci hızını ne kadar artırırsan artır ram 1 gb kaldığı ve de android kullandığın müddetçe makina kasmaya devam edecektir. pişman olmak istemeyen yoğun kullanıcılar 2 gb ram e dikkat etsinler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    NOTE II den Başkası Yalan

    Bugün sipariş verdim 1 saat içinde kargoya verildi gerçekten çok iyi hizmet. Elime geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum.Arkadaşın note II yi biraz kurcaladım gerçekten süper ötesi bir telefon

  • HepsiB. aracılığıyla
    Sürekli İnternet İçin Çok İyi

    Dışarda sürekli internete girmek için çok iyi bir telefon, ancak kullanışa bağlı büyük ekran sorunda yaratabilir özellikle yazın ceplere fln sığmayabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    super!

    Pili sanıldığı gibi çok uzun gitmiyor.Sanırım devamlı olarak çalışırsa yirmidört saat altında gibi.Bunun ötesi şimdilik herhalde en iyisi bu model!

  • HepsiB. aracılığıyla
    TAVSİYE EDERİM

    ÜRÜNÜ ALALI 2 GÜN OLDU.ELİMDEN HİÇ DÜŞÜRMEDİM,ÇOK GÜZEL BİR ÜRÜN.ÖZELLİKLERİ SAYMAKLA BİTMEZ.ÖZELLİKLERİNİ ÖĞRENENE KADAR TELEFON ESKİYECEK SANIRIM.HEM TELEFON İHTİYACIMIZI KARŞILADI HEMDE EVDE BİLGİSAYAR KAVGASI SONA ERDİ BÖYLECE.YALNIZ KAMERANIN GECE ÇEKİMLERİ İDARE EDER DÜZEYDE.TEŞEKKÜRLER

  • HepsiB. aracılığıyla
    süperrr.

    çok uzun zaman araştırdıktan sonra bu telefonu almaya karar verdim. doğru bir tercih yapmışım. herşeyi ile harika bir telefon. ekranın büyük olması sebebiyle bilgisayar gibi bile kullanabiliyorum.hız performans çok çok iyi kesinlikle tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung Galaxy Note 2 16 GB 2 GB RAM 5.5 inç 8 MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung Galaxy Note 2 16 GB 2 GB RAM 5.5 inç 8 MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat