Samsung Galaxy A7 SM-A710F 16GB 5.5 inç 2 MP Akıllı Cep Telefonu Altın Yorumları

Samsung Galaxy A7 SM-A710F 16GB 5.5 inç 2 MP Akıllı Cep Telefonu Altın yorum ve tavsiyeleri

(74 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 21.11.2017
    gayet güzel

    Artılar: Arka kamerası çok iyi. Pili o kadar dayanıklı ki bazen iki günde bir şarj ettiğim oluyor, kesinlikle ısınma yapmıyor. Yoğun kullanımda akşam eve vardığınızda şarjın %30-%40 civarında olduğunu göreceksiniz. Hızlı şarj özelliği de mükemmel bir artı. Tasarımı çok şık. Yazılımı çok stabil ve işletim sistemi çok seri çalışıyor. Ses çıkış seviyesi çok iyi ve yeterli. Mükemmel ekranı gerçeklik hissini artırıyor. Eksiler: Ön kamerası antik çağlardan kalma gibi, selfie çekerken eliniz azıcık bile titrerse çok bulanık bir fotoğraf alıyorsunuz. RAM'den mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama, İnternet sitelerindeki Openload gibi video sağlayıcılardan video izlerken 20-30 dakika sonrasında bazen buffering durabiliyor. 16GB hafıza kesinlikle yeterli değil. Artık her uygulama çok yüksek boyutlu şekilde sunuluyor, en az 32GB olmalı. Benden kaynaklanıyordur eminim ama özellikle bir şeyler izlerken yanlışlıkla hoparlörü kapatıyorum parmağımla. Ekranı ve sırtı ne kadar dayanıklı olursa olsun 5.5" büyüklüğü nedeniyle sürekli elinizden düşecekmiş ve kırılacakmış gibi bir his yaratıyor insanda. Elinizden kaymaması için rubber kılıf kullanmanızı tavsiye ederim, öte yandan yaklaşık 3 aydır kılıfsız kullanıyorum, telefon sürekli masada ve cepte, ama hiç düşürmedim veya çizildiğini görmedim. Sonuç: Güzel, şık, kullanışlı bir telefon alayım ama çok para da vermeyeyim diyecek arkadaşlar gönül rahatlığıyla alabilir. Ben J7 Prime ile A7 (2016) arasında kalmıştım. A7'nin ekranı J7 Prime'da yok. Ama J7 Prime'ın da ön kamerası A7'de yok. Tercih meselesi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.06.2017
    Iyi

    Guzel duruyor inşallah iyidir ama j7 mi j7 prime mi e7 mi a7 mi bilemedim lutfen cevap verin

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.04.2017
    mükemmel bir telefon

    telefon tahmin ettiğimden daha güzel çıktı çok stabil çalışan bir cihaz şarj konusuna gelince iPhone kullanan arkadaşlara Şiddetle tavsiye ediyorum bende bir eski iPhone kullanıcısı olduğum için onları çok iyi anlayabiliyorum cebinde şarj aleti ile gezmekten sıkıldığım için almıştım ve çok memnun kaldım sahte yorumlardan değil inanın her yönüyle tatmin edici bir cihaz

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.04.2017
    Beş Yıldız

    Ürün çok güzel çok memnun kaldım teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.04.2017
    Ömrü 6 ay

    telefonu ilk aldığımda hiç bir sorunum yoktu.Ancak gelen son güncellemeyle telefon sapıttı.Mesaj bölümüne girdiğinizde telefon kapanıyor.Tabi tek olumsuzluk bu değil internetten hiçbir şey indiremiyorum.isimler tuhaf bir biçimde siliniyor?.bir daha android almam.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.03.2017
    Beş Yıldız

    1 yıldır kullanıyorum harika bir telefon çok memnunum herkese tavsiye ediyorum pili çok iyi yoğun kullanımla akşama %40 lara düşüyor bence gayet iyi, kamerası çok iyi tek dezavantajı ön kamerada flaş olmaması.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.03.2017
    fiyat / performans oranı iyi düşünülmeli

    işin alışveriş kısmında bi sıkıntı yaşamadım fakat telefona hatrı sauılır bi para ödemek zorunda kaldım eğer paralel ithalat bi ürün alacaksanız ve garantiden pekde fazla beklentiniz yoksa emsal fiyata daha iyi özellikler sunan başka bir telefon almanızı öneririm telefonun arka kaplama malzemesi çok hassas hemen çatlamaya müsait kamera performansı çok kötü 10 sene öncesinin teknolojisi gibi adeta parmak izi stabil çalışıyor hızı fena değil günlük kullanımda sizi rahatsız etmez şarj performansı başarılı

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.02.2017
    güncelleme gelmiyor

    en buyuk problemi hic guncelleme almamasi hala 5.1 daha guncelleme alamaz gibime geliyor farkli bir rom yuklemisler galiba cihazin surumunden dolayi 6.1 romunu bulup bilgisayardanda yukleyemedim. 5.1 de iyi ama 6.1 de cok rahatliyo samsung telefonlar yenilenen tauch wiz yag gibi akiyor keske 6.1 ile gelseydi ayrica 7.1 guncellemeside alacakmis A7 2016 lae biz yine alamiyoruz :( ben 1299 ken almistim simdi baya yukselmis

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.02.2017
    Sorunsuz güzel ürün

    Ürün gayet güzel sorunsuz teslim aldım teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.02.2017
    Beş Yıldız

    Telefon harika. Teşekkürler hepsiburada ??

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.02.2017
    BEKLENDİĞİ GİBİ

    CİHAZ SÜRÜMÜ android 5.1.1. Bunun dışında bir sorun yok,memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.02.2017
    Dört Yıldız

    Tasarım ve şarj çok başarılı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.02.2017
    Dört Yıldız

    Cihaz genel anlamda iyi.Bana gelen cihaz EVO garantili ve CİHAZ SÜRÜMÜ 5.1.1 Honkong yazılımı var.Türkiye Samsung garantili cihazlar da 6..0 varken bizde 5.1.1 bunu dert etmezseniz cihaz güzel akıcı altın rengi aldım rengide cok parlak falan değil gayet şık.Parmak izi gayet iyi çalışıyor.Ben oyun falan oynamıyorum ancak mobil internet sürekli açık 1 günü rahat çıkartıyor Bu paraya bundan iyisi yok gibi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2017
    Hepsiburada

    Tlfonu herkes kendi araştırsın ben hepsiburada hakkında yorum yapacagim: Türkiye'nin en KALİTELİ alışveriş sitesi şimdiye kadar başka sitelerden yaptığım için çok pişmanım. Teşekkürler Hepsiburada!!!

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.02.2017
    Fiyat Performans ürünü

    Fiyat olarak alınabilecek güzel bir ürün. Ekran ve tasarım çok iyi. işlemci yeterli ve uzun zaman iş görür. Batarya süresi çok iyi. Eksikleri ise 3 g li görüşmesi yok. Android sürümü güncellemiyor 5 de kalıyor. Kameradan üst düzey bir performans bejkemeyin fiyatına göre eşdeger bir performansı var. Kılıfsız kullanamazsınız arkanında cam olması el ile kavramayı zorlaştırıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2017
    güzel

    Ürün gayet güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.01.2017
    İtalçı garantili alırken iyi düşünün!

    Selamlar. Sadece Samsung için değil tüm italatçi firma garantili cep telefonlarında donanım ve yazılım farklıdır. İtalatçı fiyatlarının düşük olma sebebi de budur. Örneğin bu telefonun Samsung Türkiye garantilisinde android güncellemesi alınabilirken, italatçı telde bu olmamaktadır. Bana göre en önemli şeydir işletim sisteminin güncel olması... Diğer mesele ise italatçı garantili cep telefonlarının 2. elinden zarar ediyorsunuz. Telefoncular bu tellere çok az para veriyorlar. Tavsiyem kısa vadede fazla para verdiğinize bakmadan Türkiye garantili ürünleri tercih edin. Çünkü uzun vadede özellikle kullanımda ve satarken çok kar edeceksiniz. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.01.2017
    Kesin Alın

    Arkadaşlar ben bu telefonu yaklaşık olarak 1 aydır kullanıyorum ben telefonlardan az çok anlayan biri olarak söylüyorum ki düşünmeden tereddüt etmeden alabilirsiniz O??

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.01.2017
    basarili

    Esimin s3 isgormez hale geldigi icin aldim. fiyat performans olarak gayet basarili. 2 sim slotu var. ancak sim2 yuvasi ayni zamanda microsd kart icin. microsd kullanirsaniz ikinci simi kullanamiyorsunuz. telefon ithalatci garantili ve hong kong modeli. sm-a7100 versiyon ve android 6ya yukseltilemiyor. 3 gb ram var nerdeyse 1 gb i devamli bos. bu sayede takilma kasma olmuyor. hizli sarj ozelligi guzel. sarj cihazi 110v a uyumlu ama kutu icinden 220v cevirici uc cikiyor. bataryasi 3300mah ve sarji gayet iyi gidiyor. led indikatoru yok cokta gerekli degil alisanlar icin ilk basta aranabilir.:) 5.5inch ekran boyut olarak ideal. Gayet basarili buldum. HBye tesekkurler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.01.2017
    Gayet başarılı

    ürün çok kaliteli parmakizi okuyucu çok hızlı algılıyor fotoçekim gayet iyi ses çok iyi ama mono ilk şarjda çok ısındı sonra az ısınır vaziyette sarj oluyor eksiği 16 gb olması - bildirim ışığı yok -

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung Galaxy A7 SM-A710F 16GB 5.5 inç 2 MP Akıllı Cep Telefonu Altın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung Galaxy A7 SM-A710F 16GB 5.5 inç 2 MP Akıllı Cep Telefonu Altın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat