Philips SHL3855NC/00 Siyah Kulaklık Yorumları

Philips SHL3855NC/00 Siyah Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Alınabilecek en ucuz NC özellikli kulaklık

    Kulaklığı Noise Cancellation / Gürültü Engelleme özelliği için aldım. Daha önce denediğim Beats New Studio kadar iyi olmamasına karşın aradaki 4 kat fiyat farkı kadar fark olmadığını da söylemeliyim. Kulaklığın ses çıkış kalitesinden bahsetmek gerekirse, yine Sony MDR-7506'ım ile karşılaştırırsanız baslar biraz boğuk, ses şiddeti biraz tizleri öne çıkarıyor ve vokaller de Sony kadar temiz değil. Ama yine karşılaştırdığım Sony kulaklığın bir Studio Monitör modeli olduğunu düşünürseniz Philips'in ses kalitesi fena değil. Ayrıca NC özelliği açık ve kapalıyken duyduğunuz sesin şiddeti değişiyor. Yani NC açıkken daha güçlü bir ses duyuyorsunuz. NC kapalıyken daha zayıf bir kulaklık izlenimi veriyor. Kulaklığın ergonomisi, kulak pad'lerinin kulağın etrafını sarmak yerine üzerine binmesi nedeniyle biraz zayıf ve uzun kullanım için çok uygun değil. Daha uzun kullanım için bence daha büyük kulaklık pad'leri olan kulaklıkları tercih etmelisiniz. Ayrıca iki kulak parçasını birleştiren kasnağın sertliğinden dolayı kafanıza biraz fazla baskı yapıyor. Bu da yine uzun süre kullanımını engelliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Başarılı ürün ve kargo

    İstediğim kulaklığı uygun ödeme koşulu ve fiyatla sorunsuz aldım. Teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.12.2018
    Çok Kaiteli Bir Kulaklık

    Bu siteden satın aldım. DışarIdaki ses ve gürültüyü kesinlikle içeri vermiyor. Dinlediğiniz müzik sesleri ile telefon seslerini net veriyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips SHL3855NC/00 Siyah Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips SHL3855NC/00 Siyah Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat