Xiaomi Mi PRO HD Hybrid Kulakiçi Mikrofonlu Kulaklık  Yorumları

Xiaomi Mi PRO HD Hybrid Kulakiçi Mikrofonlu Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(135 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat performans

    Alabileceğiniz en iyi fiyat performans kulaklığı basları çok iyi tizleride fena degil gayet basarılı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Yaniii

    Daha önce hybrid pro Hd ve beyerdynamic byron kulaklıklarını kullanmış biri olarak söylüyorum. beyerdynamic yanından bile geçemez. fiyat farkı var evet ama eğer beyerdynamic byron deneyimlemişseniz attan inip eşeğe binmeyin. hybrit pro HD de 2. versiyon olan bulaklıktan daha iyi. biraz daha verip onu alın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kalite

    Sony Extra bass kullaniyordum bu kulaklik daha basarili geldi Telefonum Xiaomi kulaklik icin ekstra ozelligide aktif edince kalite dahada artti gayet basarili tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kaliteli

    Kulak içine giren kulaklıklardan kullanamıyordum çünkü rahatsızlık veriyor hem de ses uğultulu geliyor gibi hissediyordum. Seste doğallığı severim. Bir çok kulaklık denedim, Sennheiser Cx200, Samsung S10 ile verilen AKG, JBL C100, Sony EX650. Diğerleri teneke, plastik ve doğal olmayan sesler veriyordu. Aralarında dinlediğim en iyisi bu. Biraz pahalı ama parasını sonuna kadar hakediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    daha once kulaklik takmamisim

    asiri guzel memnun olcaksiniz kargo zaten 3 gunde geliyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Başarılı

    Uzun zamandır bluetooth kullaklık kullandığım için bass'ı neredeyse unutmuştum. Kendileri hatırlattı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    xiaomi kulaklık kalitesi işte

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Xiomi fresh edition kullanıyodum 2 yıl sonra bozuldu bunu aldım inşallah güzel dir

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 02.03.2021

    Bu kulaklığı aldım 1 hafta sonra sağ taraf sol tarafa göre az ses vermeye başladı + redmi note9 pro kullanıyorum sürekli bı avizesi gidiyo yeniden başlatmak zorunda kalıyorum

  • NI1 aracılığıyla, 10.05.2020
    Güzel ürün.

    Ses çıkışı güzel bir aygıtınız varsa gerçekten muazzam ürün.

  • NI1 aracılığıyla, 20.02.2020

    Ekstra aparatı almayın (type c dönüştürücüyü). Farklı telefon modellerinde denedim görmüyor telefonlar.Muhtemelen çok dandik bir ürün olduğu için.Ama kulaklık kaliteli.

  • NI1 aracılığıyla, 18.02.2020
    Ses Kalitesi

    Ses kalitesi çok güzel muazzam tebrik ederim

  • NI1 aracılığıyla, 10.10.2019
    Puanım mağazaya

    Öncelikle puanım mağazaya çok hızlı largo süreci oldu belliki işini takip eden iyi bir esnaf kendilerine teşekkür ederim. ürün için benim deneyimim ses bana kısık geldi ses kalitesi fena değil bu fiyat için fazla kaliteli ama ses seviyesi malesef bana kısık geldi. Kulaklığın malzeme kalitesi de gayet başarılı. Benim kulaklığa puanım 5 üzerinden 3 dür.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.08.2019
    Gayet iyi

    Bu fiyata örgü kablo olması çok güzel ama jack girişi biraz hassas gibi dikkat etmek lazım. Dengeli Bi kulaklık almak istiyorsanız alın

  • NI1 aracılığıyla, 20.08.2019
    Fiyat Performans kulaklığı

    Basslar Tizler cok iyi. Daha iyileride var ama bu fiyata alabileceğiniz en iyi kulaklık. Akg vs hikaye. Örgülü kablosuda bu fiyata göre iyi. alan pişman olmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.08.2019
    On Numara | Beş Yıldız

    Kulaklık elime 1 günde ulaştı.Kulaklığı kulağınıza taktığınızda resmen dış Dünya'dan kopuyorsun.Kulaklık sizi ayrı bir dünya içine alıyor.Bass olsun ses kalitesi olsun muazzam.Fiyatını her şekilde hakediyor.Herkese tavsiye ederim.👍👌

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.08.2019
    Ürün Gerçekten Güzel Ama,

    ÜRÜNÜN SES KALİTESİ İYİ BASLARI KULAĞINIZDA O VURUŞU HİSSETTİRİYOR. TABİKİ DAHA İYİ OLABİLİR FAKAT YETERLİ BULDUM FİYATINA GÖRE. TİZLERDE AÇIK VE NET. KULAK TIRMALAMA İŞİ KESİNLİKLE YOK.KULAĞA İYİ OTURUYOR. DIŞARI SES VERME İŞİ ÇOK ÇOK AZ ANLAŞILMIYOR DENECEK KADAR SON SESTE. GELELİM EKSİ YÖNÜNE, KABLO KALİTESİ JACK TARAFI ÖRGÜ KABLO FAKAT AŞIRI KORUMASIZ HERHANGİ BİR TAKILMADA KOPACAK GİBİ HİSSETTİRİYOR. GERİ KALAN YERLER PLASTİK KABLO.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.08.2019
    Beğendim

    Ürünün bass ve tizi benzer güçlerde vermesi gerçekten ilginç geldi. Daha önce böyle bir deneyim yaşamamıştım bass kulaklıklarda sesler daha boğuktu ama bu kulaklıkta ses tiz iken oldukça güçlü baslar alabildim. Kulak padlerine tam olarak alışamadım. Kaliteli müzik gerekiyor. FLAC benzeri bit rate'i yüksek müzikler ve güçlü bir ses çıkışı gerekir gibi düşünüyorum tam performans için. Ben oldukça beğendim umarım hızlı bozulmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.08.2019
    Bilinç

    Bazı arkadaşlar “Fiyat performans olarak harika” yazmasın detay verin tizz iyi bass kötü çabuk yıprandı müzik için değmez oyun için alın gibisinden bakın para vermeye korkanlar var elinde zor bulunanlar var denemeyenler var biraz daha bilinçli olun “FOYOT PORFORMONS ORONO”

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.08.2019
    muhteşem

    Bu kulaklık muhteşem ötesi.... s7 edge kullanıyorum.. UHQ özelliğinin aktif olduğunu ilkdefa gördüm şu anda kulaklarım şokta...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Xiaomi Mi PRO HD Hybrid Kulakiçi Mikrofonlu Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Xiaomi Mi PRO HD Hybrid Kulakiçi Mikrofonlu Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat