JBL E65BTNC Siyah Aktif Gürültü Önleyici Mikrofonlu Kablosuz Kulaklık Siyah Yorumları

JBL E65BTNC Siyah Aktif Gürültü Önleyici Mikrofonlu Kablosuz Kulaklık Siyah yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ses kalitesi olarak muazzam, sadece ses seviyesi bir tık yüksek olsa tam olacaktı. Saatlerce kulağımda olmasına rağmen yokmuş gibi hissediyorsunuz.Pazar akşamı sipariş verdim pazartesi saat 10 da elime ulaştı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2018
    Efsane bir kulaklık.

    Dikmenmüzikaletleri diye bir mağazadan aldım,orjinel bir ürün geldi.Sesi gayet güzel,ANC(Active Noise Cancelling)Çok güzel çalışıyor,sesi efsane kesiyior.Müziği açınca 20 wt lık hoparlörün dibine girdim duymadım oradan çalan ikinci müziği!Paranız varsa değer bir ürün.Ama kesinlikle f/p bir ürün değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.10.2018
    İnanılmaz

    ANC ( Active Noise Cancelling ) dış sesi inanılmaz ölçüde kesiyor. Tabi gereksiz gürültüleri desek daha iyi olur çünkü yanımızda birisi konuşunca duyuyoruz ta ki müziği açana kadar. Kimsenin sesi gelmiyor ve kendini klipte gibi hissediyorsun. Bass ve tizleri oldukça iyi fiyatına gelirsek fiyat performans ürünü değil ama paranız varsa başka bir şeye bakmanıza gerek yok bence.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
JBL E65BTNC Siyah Aktif Gürültü Önleyici Mikrofonlu Kablosuz Kulaklık Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. JBL E65BTNC Siyah Aktif Gürültü Önleyici Mikrofonlu Kablosuz Kulaklık Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat