Sennheiser CX 6 Kulakiçi Kulaklık Yorumları

Sennheiser CX 6 Kulakiçi Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Kulaklık malzeme kalitesi olarak estetikten çok dayanıklılık için üretilmiş. Ses kalitesi olarak bass lar tatmin etmese de diğer ses tonları gayet zengin ve tatmin edici. 1-1,5 saatte tam şarj oluyor. Son seste dinlerseniz 5 saat kadar gidiyor. Kullanımı için klavuzu okuyun, tuş kombinasyonlarını öğrenmek gerekiyor zaten 7-8 tane var.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kulakta durmayan kulaklık!

    Ürünü almadım fakat doğum günümde hediye olarak geldi. Hediye olduğu için bişey diyemiyorum o yüzden buradan haykırmak istiyorum. Kulaklık ses kalitesi, baslar tizler olarak güzel fakat arkadaş hiç mi ergonomi üzerine çalışmadınız, hiç mi takmadınız be arkadaş şu kulaklığı! Kulaklık ile bluetooth ünitesi arasındaki kablo 5 cm kulağınızda sallanıyor, sallandıkça düşüyor kulaklık. Tek kulak takayım dediğinizde diğer taraf aşağı çekiyor yine kulaklık düşüyor. Konuşurken ses karşıya gitmiyor, 2-3 defa sesin gelmiyor sonra arayayım dedi arayanlar. Sporda kullanayım dedim, koşarken iki dakikada düştü. Çıkardım koydum kenara. Böyle kımıldaman yerimde oturur müzik dinlerim diyorsanız gidin kablolu alın, neden bu kadar para vereceksiniz?

  • Media Markt aracılığıyla, 05.02.2020
    Müthiş

    Tamamiyle mükemmel bir ürün. Kendine özgün baslar ve net ses kalitesiyle resmen bir metal canavarı. Tek eksisi tizlerin çok fazla olması. Artı yönlerine kıyasla eksi yönleri bir hiç gibi kalıyor. Rock-Metal müziklerin dinleme keyfini 3 katı arttırıyor bu kulaklık. Herkese tavsiye ederim.

  • Media Markt aracılığıyla, 23.12.2019
    Kaliteli

    Aynı anda iki cihaza bağlanabilmesi ve ses kalitesi beni çok memnun etti. Kulaklıktaki silikonlar çok başarılı kulakta hiç rahatsızlık hissi olmuyor.

  • Media Markt aracılığıyla, 27.07.2019
    beats x mi sennheiser cx 6.00 mı

    ikisi arasında çok arada kaldım.En sonunda sennheiserı,hem fiyat performans açısından hem de daha iyi ses kalitesi açısından seçtim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2018
    Paranizi bosa harcamayin

    Ses kalitesi cok kotu teneke gbi. Tis cok fazla. Kendi uygulamasini indirip onun icin den muzik dinlediginiz zaman eco ayari yapabiliyorsunuz. Bu fiyatı hak etmiyor. Eski kulaklıgım philips 5250 bundan kat kat iyi

  • Media Markt aracılığıyla, 06.12.2018
    Dengeli

    Bluetooth kulaklık hem de sennheiser ses kalitesiyle. :) Telefonun şarjını aşırı yememesi güzel bir artı , bağlantı gayet stabil sorun yaşamadan hem bilgisayara hem de telefona aynı anda bağlayıp kullanabiliyorsunuz. Desibel olarak baya yüksek bu dediğim şarkının yüksek çözünürlüklü ve kullandığınız telefon, mp3 vs. nin kalitesine göre değişiklik gösterebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2018
    Beş Yıldız

    ürün tek kelimeyle harika

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2018
    Bu fiyata çok ucuz!

    Ses kalitesi güzel. Şarj süresi iyi. Tek sıkıntısı ne kadar pil kaldığına dair gösterge yok. Androidde uygulamalarla bu sorunu çözebiliyorsunuz. Apple ürünlerde zaten çıkıyor widget kısmında. Ürün gayet dayanıklı bi plastikten yapılmış dokunduğunuzda anlıyorsunuz. Marka olarak zaten bilen bilir. Kulak içi bt kulaklık arıyorsanız ve tasarıma ses kalitesi kadar çok önem vermiyorsanız en mantıklı tercihlerden biri bu kulaklık. Zaten önden takınca normal bir kulaklık gibi duruyor dışarıdan.

  • Media Markt aracılığıyla, 12.10.2018
    İyi

    Çok kaliteli bir ürün fiyatıda çok uygun ben beğendim

  • Media Markt aracılığıyla, 08.10.2018
    Ürün güzel seside kaliteli

    Bende 3 ayrı durumda kullandığım kulaklıklarım var bunlardan birincisi gündelik kullandığım Apple (AirPods) ikincisi uzun yolculuk sırasında kullandığım Beats (solo 3) ve sadece koşu için kullandığım Sennheiser (CX 6.00 BT) neden bu ürün 3.ncü sırada derseniz çünkü günlük kullanımda kablolu olduğunu için rahatsız ediyor ve artık koşuda bile AirPods kullanıyorum ses seviyesinde öyle abartacak bi db yok arkadaş satıcı galiba!.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.08.2018
    Beş Yıldız

    ürün çok iyi bası ve tiz sesler harika tek sıkıntı jarsın bitımını göstermiyor nekadar kaldı bıttıyormu diye bir gösterkesı olsaydı ıyıdı

  • Media Markt aracılığıyla, 08.08.2018
    Efsane Güçlü !

    14 Gr.'lık , Tizler Fazla Net Ve Yırtılmayan , Bass'lar Güçlü ve Derin . Beni Şaşırtan Ufaklık . Parasını Sonuna Kadar Hak Etti . %100 Volume İle Dinleyemezsiniz , dB. Seviyesi Çok Yüksek . Kısacası Detaylı ve Çok Güçlü Bir Ses ...

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.07.2018
    SENNHEİSER CANDIR

    Ses kalitesi güzel yalnız ilk kullanım sizi üzmesin ilk kullanımda olsa ses güzel 1 haftanın sonunda ürün Burning olucaktır yani ses kalitesi yerine oturucak baslar daha derin güçlü sesin kalitesi yükselicek tiz sesleri kulaklarınızı yormayacak müzik severler markayı yakından tanır takipteyiz :) iyi günlerde kullanın saygılar Not. Tiz biraz fazla düzelir

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sennheiser CX 6 Kulakiçi Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sennheiser CX 6 Kulakiçi Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat