Microcase Ovleng MX666 Mavi Kulak Üstü Kulaklık Yorumları

Microcase Ovleng MX666 Mavi Kulak Üstü Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(23 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Baya iyi tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    5 yıldız

    Ucuz ve performanslı bir kulaklık arayanlar için şiddetle tavsiye ediyorum. Ses kalitesine kimse kötü diyemez. Bas konusunda özellikle çok başarılı Aux kablosu ile de kullanılabilmesi de artı haneye yazılır. Dikkatli kullanırsanız uzun süre idare eder... Tek kötü yanı biraz büyük ve kaba duruyor evde kullanmak için birebir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Gayet güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.06.2019
    Beş Yıldız

    Kullanım olarak çok güzel. Ses kaliteli .

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.04.2019
    Kesinlikle işinizi görücektir

    Ürünün sesini sonuna kadar açamıyorum çok yüksek gerçekten, ses kalitesi oldukça iyi,radyosu ve micro sd girişi olması çok güzel ancak bana radyosunun çekim gücü biraz zayıf gibi geldi,malzeme kaliteside ortanın biraz üstünde ama renkli olması biraz oyuncağımsı görünmesini sağlıyor, ben evde yatarken kullanmak için aldım oldukça memnunum,aux girişide var, yanında gelen şarz kablosu çok zayıf uyduruk bişey,ben samsung şarzıyla kullanıyorum.ama fiyatına göre fazlasıyla iş görüyor, bu paralara çok daha basit aletlerle karşılaştım iyikide onları acele edip almamışım...

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.03.2019
    Bu fiyata alınabilecek en iyisi

    Aldığım gün 10 saat civarı kullandım ve bayağı pil ömrü iyi. Ses ve baslar sınıfına göre muhteşem. Her türden bası rahatlıkla duyabiliyorsunuz. Bu fiyata tek tercih edilebilecek ürün diyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.01.2019
    TAVSİYE EDERİM

    ÜRÜN BEKLENTİLERİNİZİ KARŞILAYACAK TÜRDEN, DÜĞMELERİ BİRAZ DAHA KALİTELİ OLSAYMIŞ, DAHA İYİ OLURDU, FİYAT PERFORMANS OLARAK İYİ TAVSİYE EDERİM... KIZIM İSTEMİŞTİ KARNE HEDİYESİ OLARAK ALDIM...BEĞENDİ..

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.08.2018
    tam beklediğim gibi

    ses düzeyi baslar tam istediğim gibi mükemmel keyifle m\zik dinliyorum teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.05.2018
    Beş Yıldız

    Fiyatı 'nın karşılığını hayli veriyor.Kaliteli diyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.04.2018
    Arizali

    Ürün elime ulaştığında kulaklik arizali cikti. Kulaklığın üstündeki tuşlar çalışmıyordu. Daha sonra geri iade ettim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.02.2018
    Ortalama

    Ses Kalitesi Güzel Ama Malzeme Kalitesi Berbat Resimdeki Gibi Değil Oyuncak Gibi Görüntüsü Var

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2018
    tam bir müzik kulaklığı

    telefonum için bluetooth üzerinden müzik dinlemek için aldım , fazlasıyla ihtiyacını karşılıyor , film izlerken de güzel bass sesleri veriyor , yalnız playstation desteği yok ama ses sistemleri üzerinden de ses desteği alabilirsiniz , radyolu ve micro sd kart girişi olması ayrı güzellikler katıyor , neden 4 verdim çünkü malzemesi basit olmuş biraz , çok dikkatli kullanmak lazım , ben genelde evde kullandığım için sıkıntı olmuyor , bu ürünü alan pişmaz olmaz diyorum , çok teşekkürler ares pazarlamaya ve hepsiburadaya , saygılar .

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.01.2018
    Cok ii

    Ürün gercekten cok ii ve özellikli kormızı sipariş verdim sarı geldi ama :) yinede ii cok özelligi var hd kart aux giriş isterseniz sarsız olarakta kullana biliyorsunuz ama içinden o kablo cıkmıyor sadece sarj cihazı cıkıyor fissiz ben ipon 7 de kullanıyorum arayanlara onunla konuşuyorum gercekten parasına deger

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.12.2017
    çok iyi

    beklediğimden de güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.11.2017
    Beş Yıldız

    Ürün performansı fiyatı iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.10.2017
    Beş Yıldız

    fiyatına göre çok iyi ürün, performans ve dayanıklılık anlamında sıkıntı yaşamadım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.10.2017
    memnunum

    ürün güzel fakat cok hafif nazik yere düşse kirilcak diyebilirim ama gerek mesefa uzunlugu 10 metre duvar arasi fark etmeden ses engelemiyor radyosuda var ama cekmiyor radyo önemli degil fakt pc ile baglanti yapamadim ben belki bende sorun var yada olmuyor ama telefonda sıkınti yok alina bilir yinede teşsekkurler hepsiburada.com

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.08.2017
    fiyata göre sesi iyi

    kırmızı plastik aksam 3. sınıf malzeme. aynı zamanda kafada çok büyük duruyor. onun dışında bağlantıda problemsiz. sesler iyi. 10 metre kesintisiz müzik keyfi var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.04.2017
    Ürün

    harikaa , radyo var ssd girişi var süper:)

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.03.2017
    Beş Yıldız

    Kulaklık çok iyi gerek ses kalitesi olsun, gerek malzeme kalitesi çok iyi ve kaliteli belki 2 gün sonra bozulacak bilmiyorum ama daha 1 günlük tecrübem bu yönde. Ayrıca içinden ara kablosu çıkıyor veya isterseniz telefonunuzun şarjıyla da şarj edebilirsiniz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Microcase Ovleng MX666 Mavi Kulak Üstü Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Microcase Ovleng MX666 Mavi Kulak Üstü Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat