Beats Studio 3 MQD02ZE/A Kırmızı Wireless Kulak Üstü Kulaklık Yorumları

Beats Studio 3 MQD02ZE/A Kırmızı Wireless Kulak Üstü Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Media Markt aracılığıyla, 21.06.2019
    beats studio 3

    bakalım

  • Media Markt aracılığıyla, 29.05.2019
    Ekstra yüzde 10 indirim

    ekstra yüzde 10 indirim ile piyasadaki en iyi fiyat. Yine media markt en iyisi.

  • Media Markt aracılığıyla, 08.05.2019
    Mükemmel

    Ses kalitesi çok iyi

  • Media Markt aracılığıyla, 07.04.2019
    Süper sessiz bir kulaklık

    Ben uçak yolculukları sırasında, uzun aktarmalarda gürültüden rahatsız olan ve dinlediği müziği yeterince duymadığını düşünen bir kişi olarak bu ürünü almak ihtiyacı duydum. Ürünü aldıktan 1 gün sonra uçak yolculuğum sırasında ürünü denedim ve şimdiye kadar bu kadar sessiz bu kadar rahat bir uçak yolculuğu yapmamışım dedim. Gerçekten namını hak eden bir ürün. Ancak bir kez avantajı spor yaparken kulakları çok sıktığı için çok terletiyor.

  • Media Markt aracılığıyla, 23.07.2018
    Beats Studio 3

    Ürün gerçekten fiyatını hak ediyor. Noise Canceling özelliği çok başarılı. Ses kalitesi olarak da tatmin ediyor. Sadece ses yüksekliği biraz daha fazla olabilirdi ama kulak sağlığı için daha yükseğe çıkmaması da iyi olmuş. İçerisinden çıkan kablolar Beats logolu oluyor. Kutusu da oldukça şık. Kısaca ürün bütün beklentilerimi karşıladı.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Beats Studio 3 MQD02ZE/A Kırmızı Wireless Kulak Üstü Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Beats Studio 3 MQD02ZE/A Kırmızı Wireless Kulak Üstü Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat