Samsung Galaxy Tab A T590 3GB RAM 32GB 10.5'' Tablet Pc Siyah Yorumları

Samsung Galaxy Tab A T590 3GB RAM 32GB 10.5'' Tablet Pc Siyah yorum ve tavsiyeleri

(39 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel ürün

    Samsung ürün kalitesini giderek arttırıyor. Ekran ve kullanılan malzeme kaliteli görünüyor. Type-C usb bağlantı olması da ayrıca iyi. Bu devirde mikro usb gibi ilkel bir bağlantı soketinin hala kaliteli olarak lanse edilen ürünlerde neden kullanıldığını anlamış değilim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Netflix?

    Tablet çok güzel, ekranı iyi ama en büyük sıkıntısı Netflix'te HD oynatmıyor. Yazılımsal bir durum ve çıktığından beri düzeltilmedi. Daha pahalı olan S4 ve A 2019 10.1 de bu problem yok.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    İyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok iyi ürün ve hızlı teslimat

    Ürünü zaten almadan önce incelemiştim. 9 yaşında oğlum oyun, youtube vb. için kullanıyor kontrol dahilinde. Gri rengini aldım, çok şık. 32 gb hafıza, 3 gb ram gayet yeterli ve hızlı. Tavsiye ederim. Ürünü HB den sipariş verdim ertesi gün sorunsuz bir şekilde geldi. Teşekkürler Websinial ve Hepsiburada...

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Tek kelime ile Samsung işte. Hiç bir sorun yaşamadık.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.08.2020
    süper

    Olumlu yönleri: Çok sık seyahat ediyorum ve iş hayatım çok yoğun. Bu yorumu bile yoldayken yazıyorum tabletimden. Her alanda ve her yerde bilgisayar kullanmak zor ve bu yüzden aldım bu tableti. İşimi çok fazlasıyla görüyor benim. İnch olarak zaten bundan büyüğü sıkıntı. Ekran parlaklığı çok hoşuma gidiyor. Çok canlı ve renkli bir görüntü var. Oldukça memnun kaldım ben.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün gayet güzel geniş ekran sesi yeterli tavsiye edilir bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel tavsiye ederim sorunsuz şekilde geldi

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok kısa sürede geldi. Herhangi bir hasar yada defo yoktu. Özellikleri yazıldığı gibiydi

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok begendik tam istediğiniz gibi geldi ben gri istemiştim siyah geldi ama olsun çok güzel kullanımı çok kolay ödevler için ideal tavsiye ederim çekinmeden alabilirsiniz 💞

  • NI1 aracılığıyla, 16.05.2020
    Mükemmel

    Tablet ince ve zarif profesyonel ses seviyesi

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Müthiş bir hızla kargoya verildi.Ekran boyutu,kalitesi bu fiyata göre çok iyi.Ebeveynlerimize bu corona günlerinde vakit geçirmeleri bir şeyler izleyip okumaları için aldık,memnunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü çok beğendim, görüntü kalitesi, dokunmatik hissi , çerçeve boyutu çok iyi. Yüz tanıma çok iyi bir şekilde olmasada performansı iyi. Şarj süresi çok iyi götürüyor. Saatlerce youtubeden video izle banamısın demiyor. Normal kullanımda 10 saat rahat götürüyor. Pubg de 4 oyunda %25 felan harcıyor. Tek sorunu işlemci/işletim sistemi 32bit mimaride. Buda 32 bit desteği olmayan üst düzey bazı oyunları oynamanızı engel oluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Satıcıya çok tesekkür ederim ürün sıfır geldi ve cok hızlı elime ulaştı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.04.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Fiyat Performans Olarak İyi

    Olumlu yönleri: Ekran geniş, ince dizayn, iyi performans (fiyata göre) Olumsuz yönleri: Pil ömrü biraz daha uzun olabliirdi

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Tablet harika, tam bir fiyat performans ürünü. Malum Coronavirüs'ü yüzünden artık evlerdeyiz ve çoluk cocuk eğitim için tablet ihtiyacı duyuyor. Uzun bir dönemdir kendim için bir tablet bakıyordum, fiyatların artmasından endişeliydim ki Samsung Türkiye ürünü uygun fiyata satışa sunmuş (daha önce aramlarımda çıkmamıştı) hemen aldım, 2 gün içerisinde de zaten satıcısı değişmiş, fiyat uçmuş. Hem işlemcisi hem ekran kalitesi hem de ram olarak fiyatını oldukça karşılıyor. Teşekkürler HB ve Samsung Türkiye.

  • NI1 aracılığıyla, 09.04.2020
    ürün

    ürün anlatıldığı gibi ..bu fiyata alınabilecek en güzel tablet

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.04.2020
    "Herşey mükemmeldi. "

    Olumlu yönleri: Sipariş, hızlı sevkiyat, sevk biçimi herşey çok güzeldi. Kızlarıma 2 tane almıştım. Çok beğendiler. Üründe hakkını veriyor.. Teşekkürler Samsung.

  • NI1 aracılığıyla, 03.04.2020
    Teşekkürler

    Beklediğiniz gibidir. Tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.03.2020

    Kesinlikle mükemmel

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung Galaxy Tab A T590 3GB RAM 32GB 10.5'' Tablet Pc Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung Galaxy Tab A T590 3GB RAM 32GB 10.5'' Tablet Pc Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat