HP 32S 2UD96AA 32 İnç Full HD Led Monitör Yorumları

HP 32S 2UD96AA 32 İnç Full HD Led Monitör yorum ve tavsiyeleri

(48 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 23.09.2022
    HP ve ürünleri ve müşteri ilişkilerinden uzak durun!

    Ürünü işyerim için aldım ve 1 ay sorunsuz kullandım. İşyerim merkezi bir yerde ve Elektirik hattında Regülatör var. Ekran ortalama günde 4 saat açık kalıyor. 1 ay sonra ekran yanması yaşadım. Bu süreçte düşme vs kesinlikle olmadı. Garantiye yolladım ve yaklaşık bir ay sonra Elektrik dalgalanmasından dolayı sorun olduğunu ve garanti kapsamında olmadığını söylediler. Ve şaka gibi ama aldığım fiyattan 750 lira daha fazla tamir ücreti çıkarttılar. Israrla gelip işyeri voltajımı ölçmelerini ve rügulatör kullandığımı söylememe rağmen böyle bir hizmetleri olmadığını söylediler. Yani tam anlamıyla dolandırıcılık

  • Amazzon aracılığıyla, 15.08.2022
    HARİKA

    İyi ki aldım dedirtti bana ve etrafıma da tavsiye ettim. Çok homojen görüntü, çözünürlüğü çok iyi. Boyut olarak yeterli, tasarım sektöründeyim tavsiye ederim. Ayağı da çok kullanışlı, rahat yükselip alçalıyor. Tasarımı da oldukça zarif.

  • Amazzon aracılığıyla, 02.06.2022
    Kullanisli ve Estetik

    Urun kullanisli ve estetik bir gorunume sahip. Ofisimizdeki tum ekranlari bu modele cevirdik diyebilirim.

  • Amazzon aracılığıyla, 20.03.2022
    Kaliteli ve şık

    Fiyatı 1500 liralardayken iki adet almıştım. İnce kenarlar ve şık tasarım ile gündelik kullanım için çok iyi bir ürün. Ancak profesyonel tasarım işleriniz için doğru bir ürün olmayabilir. Onun dışında, monitör tutucuya bağlamak isteyenler için VESA bağlantı noktası mevcut değil.

  • Amazzon aracılığıyla, 25.10.2021
    Faturayı göremiyorum

    Ürünlerimiz geldi fakat fatura elimize ulaşmadı yardımcı olur musunuz

  • Amazzon aracılığıyla, 25.10.2021
    60 hz FELAKET

    Bakın arkadaşlar iyi bir monitör arayışı içindeyim, bunu aldım ve aynı gün iade ettim. Neden? Videolar oynarken tu- tu-tuk. Bu kadar kötü olacağını düşünmemiştim. Aynı monitörün 21 inçlik olanını kullanıyorum üç yıldır - o da 60 hz ama hiç böyle tutukluk olmadı - olmuyor- çünkü ekran küçük. Yani 27 inç ekranda 60 Hz berbattt. Umarım benim gibi bu işlerden anlamayan arkadaşlara yardımcı olur.

  • Amazzon aracılığıyla, 21.10.2021
    Harika

    Ürün çok hızlı bir şekilde bana ulaştı, gece sipariş verdim sabah geldi, teşekkürler amazzon, bu arada F/P ürünü ve homeoffice çalışanlar için ideal bir ürün ve harika bir tasarıma sahip, çok ince ve görüntü kalitesi gerçekten güzel.

  • Amazzon aracılığıyla, 30.09.2021
    İyi sayılır

    Ürünün inceliği ve görüntüsü inanılmaz. Ancak hoparlöründen çıkan ses sanki hoparlör patlamış gibi. Kutudan ilk çıktığından beri böyle. Bir de ekranın köşelerinde siyah kısımlarda tek tük pikseller yanıyor. Aslen karanlık olması gerekirken oradan yandığını farkedebiliyorsunuz. O yüzden takıntı yapacak olursanız bir ihtimal sorunlu ürün gelebilir.

  • Trendyol aracılığıyla, 24.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    İndirimdeyken aldım. Ürün 32inç oldugu için pixselleşme sorunu olabilecegini düşündüm ancak olmadı. Oyunlardada gayet işimi gördü

  • Trendyol aracılığıyla, 22.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel bir monitor, masada büyük durur diye düşünüyordum fakat tam oldu. Ses çıkışının olmaması bence daha iyi, zaten monitörlerin genelde sesi iyi olmuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Macbook pro bağlıyorum ikinci ekran olarak güzel ürün. Tabi ebatı büyük olabilir ancak beklediğiniz tüden bir mantığa sahip değil. Ben bu ekranı genellikle göz ameliyatı olan göz rahatsızlıkları olan büyük harflerle okuyan veya bilgisayarı %100'de değilde %150 gibi değerlerde kullanan insanlara tavsiye ederim. Kendi ailemde göz ameliyatı olan var genelde bu ürünler onlara daha uygun. Oyun oynama için zaten 5ms ancak kendi söyleyeceğim 1ms ile farkı olsa bile bakın bazı oyunlarda özellikle strateji oyunlarında ekran ölçeği farklı olduğundan daha yakın ve detaylı gösterdiğinden algınız daha yüksek oluyor. Bu açıdan bu tür oyunlarda ben beğendim ancak FPS gibi oyunlarda kişisel deneyimim Curve ekran kullanmak. Elimde 4 tane ekran var bunlardan 1'i curve samsung biri bu diğer 2 si Asus oyuncu ekranları içlerinde Lol veya dota oynarken en çok hoşuma giden bu ekran. Özellikle bu ekranda oynarken daha iyi oynuyorum. Bu tabi kişiden kişiye değişir. Macbook pro içinde çok kullanışlı ancak tasarım vs yapıyorsanız pro display görevi görmez onu söyleyeyim inceleyin zaten değerleri anlarsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    1.5 metre uzağımda ps4 pro için kullanmaktayım. Görüntü kalitesi oldukça tatminkar. 30 santim mesafeden bakacaksınız pikselleri görebilirsiniz. Daha önce 60 hz üzeri monitör kullanmadığım için yenileme hızı hakkında bilgi veremeyeceğim. Kenarlarda hafif bir kararma var ama benim için problem değil.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Genel olarak oyun oynamıyorsanız memnun kalırsınız ben memnunum ama tek eksisi dahili hoparlör olmaması.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Fiyatına göre fazlasıyla iş görüyor, freesync olmaması dezavantaj ,oyun oynamak için fazla büyük,aynı büyçe ile 27 inç tepki süresi daha düşük ,curved ve yüksek yenileme hızı olan monitörler tercih edilebilir

  • Trendyol aracılığıyla, 13.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün elime hızlı ulaştı. televizyon ve monitör arası bir şey, ürünün görüntü kalitesi hoşuma gitti. bu fiyata iyi bence ama 27 inç daha ince bir monitör alına bilirdi.

  • Amazzon aracılığıyla, 05.04.2021
    Servis her zaman en önemli kısım

    Tasarımı çok alımlı, ekran parlaklıgı güzel ve ips paneli kaliteli, ekran yüksekliğini tek bir parmak ile ayarlayabildiğiniz mekanizması çok güzel; ama benim şansıma ekranın ortasında sağ kısımda 8-10 adet toplu şekilde ölü pixeller çıktı, olabilir insanlık hali dedim ve iade yoluna gitmeden önce hp'ye ulaşıp çözmeye çalıştım. "ürünü gönderin inceleyelim" gibi bir yaklaşım beklerken "o kısmın resmini çekip bize mail atın bir bakalım, size döneriz" dediler, 3-4 saat sonra bir haber çıkmadığı için yol yakınken ürünü iade ettim ve tercihimi başka markadan yana kullandım, zaten amazzon bu tür mağduriyetlerden bizleri koruyor, HP'ye yakışmıyor diyorum, amazzon'u takdir ediyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 31.03.2021
    Fiyat performans ürünü

    Fiyat performans ürünü. 50 100 lira pahalı olsun amazzon prime olsun

  • Amazzon aracılığıyla, 26.03.2021
    Çok pahalı

    Aslında ürün çok güzel. Tek yıldız verme sebebim; Türkiyede neden yok? bu ürünün eski olmamasına rağmen neden yeterli arzı yok? Aynı zamanda hoparlörsüz modeli ile arasında aşırı fiyat farkı niçin var? indirim yaparsanız alabiliriz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Teknik özelliklerden anlamam ama tv büyüklüğünde monitör. Fiyatına göre çok iyi.

  • Trendyol aracılığıyla, 14.03.2021

    paketleme gayet güzel ve sağlam alacakların bilgisine ekran olarak güzel fakat dahili hoparlörü yok ses alamıyorsunuz maalesef

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
HP 32S 2UD96AA 32 İnç Full HD Led Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. HP 32S 2UD96AA 32 İnç Full HD Led Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat