Samsung LC27FG73FQMXUF 1ms 144Hz 27 inch Full HD HDMI Kavisli Gaming Monitör Yorumları

Samsung LC27FG73FQMXUF 1ms 144Hz 27 inch Full HD HDMI Kavisli Gaming Monitör yorum ve tavsiyeleri

(45 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Efsane renk cümbüşü

    Ürün çok güzel bütün monitörleri (1920x1080 boyutunda) deneyimleyerek aldım renk kalitesi (Qunatum dot) ve 144fps'yi sonuna kadar vermesi efsane. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Urun Cok iyi fakat

    Urunu 5 aydır kullanıyorum herşey çok iyi fakat şansıma bir tane ölü piksel çıktı onun dışında ürün kullanışlılık ve performans bakımından mükemmel.

  • HepsiB. aracılığıyla
    harika

    urun güzeldi ve antebden geldiği halde çabuk geldi paket guzeldi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.11.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Teşekkürler

    Olumlu yönleri: Üründe herhangi bir hata veya defo yoktu, ambalaj ve kargo başarılıydı. Aylardır sorunsuz kullanıyorum, memnunum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.08.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Ürün elime bugün ulaştı. Kalitesi diğer Samsung monitörlere göre çok daha iyi. Performansı tek kelimeyle mükemmel desem abartmış olmam. Oyun, film her türlü iş için kullanıyorum. Birçok özelliği var. Bütçeniz yetiyorsa tavsiye ederim. Kaçırmadan alın, beğenmezseniz iade ederseniz ama böyle bir şeye gerek kalmayacağını garanti ederim. Alacaklara şimdiden hayırlı olsun.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Ürün fiyatına göre daha güzel performans gösteriyor. Kavisli olması ayrıca bir avantaj oldu. Ekran çözünürlüğü mühteşem. Akıcı bir performans sergiliyor. Bir kere kullandıktan sonra emin olun bir daha vazgeçmezsiniz. Paketlemesini gayet özenli bir şekilde yapılmış çok teşekkür ederim. Kargo 24 saat içinde elime ulaştı. Gayet başarılı bir performans herkese teşekkürler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.04.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Oyun kalitesi için büyük monitör çok önemli ben ve benim gibi oyun düşkünü insanlar için. Benim monitörüm artık bana yetmez hale geldiği için böyle büyük ve kaliteli bir monitöre ihtiyacım vardı. Hep bu markanın ürünlerini kullanıyorum teknoloji aletleri için ve bayağıdır da bu ürünü almayı düşünüyordum. En sonunda paramı ayarlayıp aldım. Teknoloji aletlerinde bu markayı kullanmanın en doğru karar olduğunu bir kez daha anladım. Şiddetle tavsiye ediyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 22.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    sorunsuz hızlı ve sağlam kargo. ürün başarılı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.03.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Samsung kalitesi kendini gösteriyor

    Olumlu yönleri: Ürünü çok araştırıp aldım. 27" 1080Pde pixelleri sayarsınız diyorlardı fakat Samsung QLED panel ile sanırım ppi oranını arttırmış. 27" olmasına rağmen Apple notebook cihazımdaki retina ekrandan daha net bir görüntü veriyor. Satıcıya da hızlı kargolama için teşekkür ederim. İstanbul içinde 16 saat sonra elimdeydi. Herkese tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.02.2021
    süper

    Olumlu yönleri: süper

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.12.2020
    harika monitör

    Olumlu yönleri: 1 ms olan güzel bir monitör bakarken bu üerüne denk geldim oldukça hoşuma giden ürün oldu

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.11.2020
    süper

    Olumlu yönleri: Kavisli bir monitöre denk gelince kaçırmak istemedim. Oyun oynamaya bayıldığım için düşünmeden satın aldım ve iyi ki de almışım. Hem ekran çözünürlüğü ve renk kalitesi mükemmel hem de kavisli olması sayesinde kendimi ekranın içindeymişim gibi hissediyorum. Düşünen çok güzel düşünmüş yani kesinlikle harika bir detay. Tabi fiyat olarak çok yüksek, alırken baya zorluyor ama aldıktan sonra bu kaliteyi görünce hak ettiğini düşünüyorsunuz o verdiğiniz parayı.

  • Trendyol aracılığıyla, 20.11.2020

    Gayet başarılı , entegre hopörler olsa iyi olurdu bende 120hz üstüne çıkmıyor gpu dan dolayı olabilir, ips değil va panel bilginiz olsun ergonomik ayak kurulum kolay,

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.11.2020
    güzel

    Olumlu yönleri: kesinlikle harika bir monitor neden bazıları kötü yorum yapmış anlamadım napsın sizi oyunamı soksun teleport değil monitor bu. Ben severek kullanıyorum kesinlikle de tavsiye ediyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 15.11.2020

    hızlı kaliteli teslim teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 15.11.2020
    Mükemmel

    Monitör Gerçekten Çok Güzel. Kesinlikle Tavsiye Ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.11.2020
    Memnun etti

    Olumlu yönleri: Çok güzel ve sağlam bir seri. Çok memnun kaldım. Kardeşime de aldık aynısından. O da baya sevdi. Görüntü kalitesi süper. Kaliteli olduğu açar açmaz belli oluyor. Oyunlar için gayet yeterli. Annem için de sipariş vericez ofiste kullanmak için alıcak anemde. Bence her türlü çok rahat kullanılacak bir ürün. Samsung kalitesini ortaya koymuş bir kere daha.

  • Trendyol aracılığıyla, 17.10.2020

    Siparişin ertesi gün elime ulaştı. Henuz kullanmadım ama paketleme güzel. Fiyat çok cazip. Kullanınca ek bilgileri yazıcam.

  • Trendyol aracılığıyla, 09.10.2020

    Güzel Kalite Hızlı Kargo 👍

  • Trendyol aracılığıyla, 16.09.2020

    Oğluma aldık çok beğenerek kullanıyor

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung LC27FG73FQMXUF 1ms 144Hz 27 inch Full HD HDMI Kavisli Gaming Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung LC27FG73FQMXUF 1ms 144Hz 27 inch Full HD HDMI Kavisli Gaming Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat