Epson L3060 Wi-Fi Renkli Baskı 30 sayfa Çok Fonksiyonlu Yazıcı Yorumları

Epson L3060 Wi-Fi Renkli Baskı 30 sayfa Çok Fonksiyonlu Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(190 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beklentinin altında

    Ürünün kurulumu sonrası kalite ayarı yüksek seçildiğinde baskılarda oldukça yavaş olduğu gözleniyor. Ayrıca resim/foto gibi görselleri standart kağıtta oldukça kalitesiz basıyor. Mürekkep tasarrufu ise baskı sıklığı ve içeriğine göre değişiklik gösterebilir. Kısacası beklediğim gibi çıkmadı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Uzun suredir arastirdim gercekten cok basarili ciktidada resimdede uzun yillar sıkıntim olmasin diyorsaniz bir kere alin telefondan cikti alinmasi internet olmadanda cikti alinmasi super tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel

    Yazıcı söylendiği gibi özellikleri güzel ancak biraz hızı yavaş. Ayrıca Wi-fi bağlantısını hâlâ kuramadık bayağı zorlandık. Biz de kabloyla hallettik. Renk kalitesi fena değil. Evde kullanım için yeterli.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    gayet memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel

    bugün aldım, kurdum kolayca. epson resmi sitesine kayıt yaptırdım. garanti uzuyormus. kaliteli bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyat performan ürünü

    Boya tüketimi cokaz, yazici ayarlarindan ayar yapildigi zaman baski öncesi, kalitede yükseliyor (baski kalitesi normalde yeterli seviyede) 8 aydir kullaniyorum fiyat performans olarak gayet memnunum. Wifi olmasi gundelik durumlarda telefondan direk cikti almamizi sagliyor. bas dedigim zaman basmaya basliyor ve hic problem yasamadim daha. ( uzun suruyor diyenlerde var, sebebini bilmiyorum ama benimki hemen baskiya geciyor) tavsiye edebilecegim bir ürün. birde tavsiyem olur : uzun sure kullanmamazlik yapmayin, iki haftada bir de olsa bir sayfa renkli cikti almanizi tavsiye ederim (kanal tikanmalarina karsi)

  • HepsiB. aracılığıyla
    İki Yıldız

    mx475 yazıcı kullanıyorum renkli çıktı alma süresi epsonun gri çıktı alma süresinden 4 kat daha hızlı. epson tek avantajı baskı kafası kullanması sanırım. çıktı alma süresi konusunda berbat ötesi berbat.

  • HepsiB. aracılığıyla
    gayet başarılı

    2 aydır kullanıyorum, çok memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla
    beğendim

    güzel bir ürün tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Epson tanklı yazıcılar da 1 numara

    ÜRÜNÜ DAHA ÖNCE KULLANMIŞTIM. KALİTESİ İSPATLI ÜRÜN.

  • HepsiB. aracılığıyla
    iş görür,daha iyi olabilirdi

    hafif bir ürün.kompakt olması iyi.lcd ekran olmaması kötü.üstteki 5-6 tuş ile olayı çözmeyi öğrenmek vakit aldı.resim kalitesi iyi.çabuk geldi kargo ama garanti belgesi ve fatura yoktu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    mikemmel

    Urun kısa surede elime gecti.. Magaza (Özcan) urunu itina ile cok muntazam bir sekilde paketlemis.. icinden cıkan kurulum Cd si ile gayet kolay bir sekilde adim adim resimli aciklamalarla kurulumunu gerceklestiriyorsunuz.. kutu icerisinden ayrica USB kablosu da cikiyor.. murekkepler orjinal Epson.. Alirken dikkat edin bazi saticilar farkli marka murekkep gonderiyor ve epson bununla ilgili sorumluluk almayacagini belirtmis kilavuzda.. Kurdum ve ilk ciktilarimi hemen aldim, gayet guzel..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kaliteli ürün kaliteli hizmet

    Ev ve ofis için kullanılacak iyi ve kaliteli ürün.. hizmet zaten kaliteli.. başka söze gerek yok..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün eksiksiz ve teslim saatinde teslim edildi hepsiburadaya teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok kötü

    Bir sayfalık siyah beyaz bir word belgesi bile olsa yazdırmak için en az 3 dakika bekliyorsunuz. 4 tane birer sayfalık siyah beyaz word belgesini 12 dakikada yazdırabilirsiniz. Tabi bunlar wifi ile yazdırmada. Kablolu kullanmadım. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Aldığıma pişmanım. Bu yazıcıya iyi yorum yapanları da anlamadım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye ederim.

    Epson markasına güvenebilirsiniz. Yazıcı konusunda en iyilerden birisi. Şirketimde önceki modelini yıllardır kullanıyordum. Evde kullanmak için de bir tane aldım. Bilmenizde fayda var, lazer yazıcıya göre oldukça yavaş çalışıyor. Hele birde taratılmış siyah beyaz bir belge basıyorsanız zemini gri tonlama olarak algılayacağı için 2-3 dk bekleyebiliyorsunuz. Doğal olarak tam sayfa fotoğraf baskısı da biraz uzun sürebiliyor. 1 puan burdan kırdım. Onun dışında normal temiz çıktılarınızı alırken sorun yok. Yeterince hızlı. Haftada bir en az bir kere çıktı almalısınız. Yoksa mürekkep kuruyabiliyor.Lazer yazıcıların böyle sorunları yok ama tonerleri çok pahalı. Doldurmak ise sorunlu. Bu yazıcı kartuş masrafı açısından çok ekonomik. Uygun fiyata orijinal mürekkepleri bulmak mümkün. Yandaki kapağı açıyorsunuz ve dolduruyorsunuz. Gayet pratik.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Epson

    Epson kalitesi, hızlı gönderim. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Bu gün ürünü elime aldım, 3 adet resim çıkardım gayet iyi görünüyor. tahmin ettiğimden daha iyi görünüyor. hız konusu çok önemli değil. Ev kullanıcısıyım. tavsiye konusu için daha çok erken ,zaman ilerledikçe bakacağız. hepsiburada ya teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    yeni elime ulaştı. wifi ile çıktı alıyorum. görsel çıktı alma süresi 30 sn.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kurulum kabusu

    Kurulumu büyük ızdırap. Kurulumda delirmek istiyorsanız, hemen alın.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Epson L3060 Wi-Fi Renkli Baskı 30 sayfa Çok Fonksiyonlu Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Epson L3060 Wi-Fi Renkli Baskı 30 sayfa Çok Fonksiyonlu Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat