Zyxel VMG3312-B10A-TR02V2F VDSL2 ADSL2 300 Mbps Kablosuz Modem Yorumları

Zyxel VMG3312-B10A-TR02V2F VDSL2 ADSL2 300 Mbps Kablosuz Modem yorum ve tavsiyeleri

(93 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika ve Hızlı

    Gece 1'de sipariş verdim öğlen olmadan kargo ulaştı, muhteşem hızlı çalışıyorsunuz. Bunun dışında modem çok güzel, işlevselliği, özellikleri ve görünüm olarak 5/5 veriyorum. Teşşekürler Hepsiburada

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok iyi

    Hepsiburada.com çok teşekkür ederim hızlı kargo için çok memnunum ürün gayet çok iyi hem şık hemde çekim güçü çok kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok iyi

    Modemi bir haftadır kullanıyorum. Dana önceki modemim tt’nin verdiği tplinkti. İkisini kıyaslarsam bu modem ondan çok daha iyi. Bütün ayarlara müdahale edebiliyorum ayrıca çekim kalitesi de çok iyi. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    zyxel

    çok iyi memnunum ürün beklediğimden daha hızlı elime ulaştırdı teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok düşünmeyin,

    Ürünü 1 haftadır kullanıyorum , gayet yeterli, wireless çekimi güzel , arayüzü kullanımı oldukça pratik 50/100₺ fazla verilip alınması gereken bir ürün çünkü piyasada oldukça fazla aynı özelliklere sahip modem bulunmakta çok bakmayın alın, Ürünün paketlenmesi gayet iyi teslimi 1 buçuk günde gerçekleşti , Sorunsuz ve keyifli bir alışveriş tercih edebilirsiniz,

  • HepsiB. aracılığıyla
    İdare eder

    Artıları: diğer modemlerden WiFi biraz daha iyi çekim gücü Arayüz yazılım kullanım kolay ve cepten müdahale ediliyor Eksileri: ısınma problemi bu problemi laptop soğutucu ile çözdüm mecburen 1 aydır kullanıyorum bir kaç kez düşük verim aldım modemden mi yoksa ttnet ile alakalı bilemiyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    TP-Link almıştım bununla değiştirdim, çok memnunum. TP-Link'ten uzak durun. Ayrıca ben aldıktan sonraki gün ürüne hediye eklendi ve 40 tl indirim yapıldı. Şu anki indirimli fiyatıyla başka yerde de görmüştüm ama HepsiBurada'ya güvendiğim için buradan almıştım. Bu fiyat değişikliğinden sonra, bir daha hepsiburada'yı kullanmadan önce 2 kere düşüneceğim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    başarılı

    ürün çok iyi eski modemde 13.5mb çeken ınternet suan 17mb cekıyor. tarifem 15mb olmasına ragmen. wifi uzaklıgı felanda cok ıyı. arayüzde gayet anlaşılır. wifi ayarını iyi yapmazsanız ınternet kablodan cok kasıyor ayarı zor değil.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tam bir hız canavarı

    Modemi yayın yaparken kullanıyorum internet hızı inanılmaz iyi akıcı. VR gözlük falan kullanacaksanız tavsiye etmem kablolu bağlantılar için inanılmaz kaliteli bir modem.Kablosuz olarakta iyi sadece VR için 5 ghz bant genişliğine sahip modem almanız lazım bunun için yazdım. Verdiğiniz parayı kuruşuna kadar hak ediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    fiyatına göre gayet başarılı ve stabil bir ürün. wifi çekim gücü gayet yeterli. türknet kullanıcısıyım bana tanımlanan internet hızı 83 mgbit. bu modemle hızın tamamına rahatlıkla erişiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Daha önceki modemim de ADSL destekli Zyxel'di fakat VDSL'e geçeceğim için bu modeli aldım. İnternete yüklenince ısınma sorunu nedeniyle hat kesintisi oluyor. Modemi dikey tutarak şimdilik sorunu hallettim gibi. Dikey modellere yönelmekte fayda var sanırım. Teknolojide tecrübe ederek öğreniyoruz bazı şeyleri.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok İyi

    cihazı 13 Aralık ta aldım şimdiye kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım kopma derdi hiç yok sinyal güzel hd yayınları izleyebiliyorum 5 yıldızı hak eder

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kablosuz gücü zayıf

    Yan odada, bir alt katta devamlı kopuyor, onun dışında ethernet bağlantısı güzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel ürün

    donma olmuyor. kurulum çok basit. arayüzü güzel. ama kablosuz çekim gücü üst düzey değil.benim gibi kablolu bağlantı yapacsanız çok çok iyi derim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Eh yani.

    Modem genel olarak iyi fakat Wİ Fİ sık kopuyor. Bundan önceki adsl modemim de zxsel di ve onda da bu oluyordu. Sık kopuyor dediğim atıyorum 2 a da 3 günde bir oluyor bazen bazen daha uzun. wifi var görünüyor ama internet wifi de olmuyor. Bu modemin mi yoksa hattımın arızası mı bilmiyorum. Ama arayüz ve ayarlar bakımdan iyi diyebilirim. Arayüzde harici bağlanmış cihazları görebiliyor ve dilediğinizi engelleyebiliyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    F/P

    Biraz önce siparis gectim altunextra dan. Modemi arastirip öyle aldim özellikle antenlerin degistirilebiliyor olmasi ve usb portunun olmasi cok iyi usb portu galiba 3.0 (rengi mavi) Bu fiyata daha iyisi yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2019
    Dört Yıldız

    Perşembe akşamı gece 12 de sipariş verdim. Cumartesi günü 18:00 elime ulaştı. Başka firma olsa belkide p.tesi gününe kalırdı. Kargo hızlı ve getiren kişi güleryüzlü idi. İnşallah modemdende böyle memnun kalırım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.08.2019
    Bir Yıldız

    SNR MARGİN SORUNU YAŞAYANLAR KESINLIKLE TAVSİYE ETMİYORUM BU MODEMİ WİFİSİDE O KADAR GENİŞ DEĞİL ALACAK ARKADASLAR DİKKATE ALIRSA İYİ OLUR...

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2019
    mükemmel

    Kolay kolay yorum yapmam ama ürünü alalı 1 ay oldu her yerden mükemmel çekiyor evim dubleks ve alt kattaki köşe odada bile çekiyor gönül rahatlığı ile alabilirsiniz teşekkürler zyxel

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2019
    çok.kötü

    sakın almayın hayatımda kullandığım en kötü modem sürekli bağlantı kopuyor yarım saatte bir saatte bir

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Zyxel VMG3312-B10A-TR02V2F VDSL2 ADSL2 300 Mbps Kablosuz Modem kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Zyxel VMG3312-B10A-TR02V2F VDSL2 ADSL2 300 Mbps Kablosuz Modem yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat