Samsung MZ-V7E250BW 250 GB 3400-2300 MB/s SSD Sabit Disk Yorumları

Samsung MZ-V7E250BW 250 GB 3400-2300 MB/s SSD Sabit Disk yorum ve tavsiyeleri

(193 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel

    Ürün mükemmel fakat normal kullanıcılar için normal bir ssden farkı olacağını sanmam edit render veya çok sık dosya aktarımı yapan bir kişiyseniz kesinlikle öneririm normal bir kullanıcılarda şunlar gerçekleşir windowsunuz 2 saniye erken açılır oyununuzda aynı şekilde erken açılır

  • HepsiB. aracılığıyla
    piyasadaki en iyi ssd

    okuma 3000 in uzerinde yazma 1500 un uzerinde degerler veriyor.Monster abra a7 serisini kullaniyorum.bilgisayarim eskiden 1 dakika da acilirdi simdi 10-15 saniye suruyor.ayrica 3 sene garantisi de var.Elinizin altinda iyi bir pc varsa iyide bir ssd olmassa o pc yi verimli kullanamazsiniz.İndirimdeyken almistim kesinlikle oneriyorum..

  • HepsiB. aracılığıyla
    HARİKA

    Ürün aşırı hızlı ve kaliteli. Anlatmaya gerek yok satın alın :) NOT: içinden vida çıkmıyor kendi anakartınızın M2 SSD vidası yada herhangi bir tutamacı olmak zorunda yoksa bir ucu açıkta kalır.

  • HepsiB. aracılığıyla
    hizli ve sorunsuz

    ürün hızlı ve sorunsuz bir şekilde elime ulaştı . teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel Performans Güzel Fiyat

    Ürünüm kısa sürede geldi. Hızına performansına diyecek bir şey yok. Fiyatını hakeden bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    HIZ VE KALİTE

    1 haftadır kullanıyorum muazzam derecede hızlı. performansı mest etti beni. indirim yaparak almamı sağlayan hepsiburadaya teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika bir ürün

    Ürün çok kısa sürede ulaştırdığı için Hepsiburadaya çokm teşekkür ederim. 3558MB sıralı okuma 1567MB sıralı yazma değeri aldım Android studio ve visual studio çok parçacıklı dosya kullandığından IOPS değerleri çok önemli uygulama Build ve Debug işlemleri eski SSD ime göre %300 hızlandı oyun performansını daha denemedim ama en kısa sürede deneyeceğim .Hepsiburada 'dan bir ricam olacak lütfen sattığınız ürünler için Satıcı için ayrı ,Kargo İçin Ayrı,Ürün için ayrı puanlama açmanız zira çok kalitaeli ürünler sırf kargo geç geldi diye kötü puan alıyor yada kalitesi düşük bir ürün sırf hızlı geldi diye yüksek puan alıyor. Ürünü almak isteyen kullanıcılar objektif değerlendirme yapılmadığı için tereddütte kalıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Başarılı ürün

    Gerçekden çok hızlı . Tavsiye ederim

  • Amazzon aracılığıyla, 22.12.2022
    2 yıldır kullanıyorum çok memnunum

    Çok memnun kaldığım bir M.2 SSD tavsiye ederim

  • Amazzon aracılığıyla, 23.11.2022
    harikat

    tam bir fiyat performans ürünü.

  • Amazzon aracılığıyla, 04.05.2022
    Harika

    Ürün 1 günde elime geçti ve kesinlikle özenle paketlenmişti. Takarken de kullanırken de hiçbir problem yaşamadım, teşekkürler.

  • Amazzon aracılığıyla, 10.08.2021
    ON NO

    MUAZZAM

  • Amazzon aracılığıyla, 15.05.2021
    Ne yazsam bilemedim

    2014 Macbook Air'de kullanmak için aldım. Mevcut SSD ile karşılaştırdığımda okuma hızında 5 yazma hızında ise 4 kat artış meydana geldi. M2 destekli bir dizüstü bilgisayarınız varsa verdiğiniz paraya değecek bir ürün.

  • Amazzon aracılığıyla, 27.04.2021
    Hız testleri başarılı.

    Hızı olması gereken değerlerde. Uygun soğutulan bir kısımda aşırıya kaçmıyor ama havasız kalırsa fazla ısınabilen bir parça, hava akışı olan bir yerde olduğuna emin olun. Kendi sürücüsü ve ardından programı yüklenince oradan veya başka programlar vasıtasıyla hızına bakabilirsiniz.

  • NI1 aracılığıyla, 13.04.2021
    TEŞEKKÜRLER!TEŞEKKÜRLER!TEŞEKKÜRLER!

    TEŞEKKÜRLER!TEŞEKKÜRLER!TEŞEKKÜRLER!

  • NI1 aracılığıyla, 03.04.2021

    1 günde teslim aldım, sıkıntı yoktu

  • Amazzon aracılığıyla, 06.03.2021
    Özellikle Yazma Hızı En Büyük Tercih Sebebidir

    Yüksek okuma yazma performansı sayesinde düşük gecikme Yüksek kapasiteli veri uygulamaları için performans Kompakt yapı sayesinde kasada az yer kaplaması Düşük güç tüketimi ve uzun ömürlü kullanım performansı

  • NI1 aracılığıyla, 25.02.2021
    Tartışmasız 1 numara

    M.2 teknolojisi SSD için bir devrim gibi olmuş ama yeterli değil. İnanıyorum ki ileride depolama için daha küçük ve çok daha fazla alan ile performans olacaktır. Şuan için muhteşem bir veri hızı....

  • Amazzon aracılığıyla, 20.01.2021
    Müthiş Cihaz (Isınma Hk. Bilgilendirme)

    Arkadaşlar, cihaz söylenen hızı eksiksiz ve stabil bir şekilde sunuyor. Dikkat etmeniz gereken tek bir şey var o da sıcaklık konusu. Bu SSD NVMe ve diğer SATA SSD'ler gibi 550/520 gibi sınırlı hızlara sahip değil. Dolayısıyla da klasik bir SSD'ye nazaran daha fazla ısınması normal ve bunu bilerek kullanın. Bu sebeple kasanızın hava sirkülasyonu iyi olmalı. Havasız bir kasada, yük altında 75-105 derece civarına kadar çıkacaktır. Masaüstü kullanımında ve oyunlarda, normal SSD'lere kıyasla +5 ila 10 derece arasında daha fazla ısınıyor. Bu normal bir değer fakat asıl dikkat etmeniz gereken şey benchmark ve uzun süreli dosya transferleri. Uzun süreli tam kullanımda cihaz, tam kapasite yüke gireceği için pasif soğutma değil de aktif soğutma yapmanız gerekiyor. Bunun için de M.2 slotunuz şayet ekran kartınızın altındaysa, ekran kartının fanlarını açarak çok rahat soğutma yapabilirsiniz. Ağır kullanım dışındaki sıcaklık değerleri 39-55 derece aralığında seyrediyor ve gayet normal. Ek olarak Samsung NVMe cihazlar, bazı yazılımlarda iki adet sıcaklık bilgisi veriyor. Biri temp1, diğeri ise temp2. Benchmark gibi ağır kullanımlarda temp1'in 70-75 derece olduğunu görürken, temp2'nin 105 derece civarında olduğunu görebilirsiniz. Temp2'nin, controllera ait bir sensör olduğu düşünülüyor fakat buna dair net bir bilgi yok. Samsung Magician yazılımında temp1 referans alındığı için, sıcaklık konusunda sıkıntı yapmanıza gerek olduğunu düşünmüyorum. Sadece kasanızın hava akışının iyi olmasına dikkat edin yeterli ve bir de heatsink gibi soğutucu plakaları kullanmayın. Gamers Nexus incelemelerinde soğutucu plakaların, NVMe SSD'lerin çalışma sistemini olumsuz yönde etkilediğini ve NVMe'lerin daha verimli çalışabilmeleri için bir miktar ısınmaları gerektiği söyleniyor. Yalnızca throttling, yani yüksek sıcaklıklara çıkarken performans düşüşü yaşıyorsanız soğutma çözümlerine başvurun. Güle güle kullanın.

  • Amazzon aracılığıyla, 16.01.2021
    Kaliteli ürün

    Ürün anlatıldığı gibi kaliteli ve orjinal, parasını hak ediyor

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung MZ-V7E250BW 250 GB 3400-2300 MB/s SSD Sabit Disk kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung MZ-V7E250BW 250 GB 3400-2300 MB/s SSD Sabit Disk yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat