Samsung AR7500 AR09MSSDCWK-SK A++ Enerji Sınıfı 9000 BTU Duvar Tipi Klima Yorumları

Samsung AR7500 AR09MSSDCWK-SK A++ Enerji Sınıfı 9000 BTU Duvar Tipi Klima yorum ve tavsiyeleri

(26 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 11.08.2020

    internetten aldim 3 gun sonra bana ulasti, servis randevusu ulusturdum ertesi gun ekip geldi. baya durust ilgili servis. klima parasini deger.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.04.2020
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Evimize bir klima alacaktık bununla ilgili yaptığım araştırmalardan sonra Samsung marka bu inverter klimayı buldum. Özellikleri hoşuma gitti hemen sipariş verdim ve evde kurulumunu yaptık. Şu anda evde güzel bir hava mevcut herkese tavsiye ediyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 27.04.2019
    Mükemmel mağazasını gönderme ve indirme hızınız için teşekkür ederiz.

    Mükemmel mağazasını gönderme ve indirme hızınız için teşekkür ederiz.

  • NI1 aracılığıyla, 15.04.2019
    Memnun kaldım

    Üründe mağaza iletişimide harikaydı ürünün ayak montaj setinin kargocular tarafından kayıp edilmesini üstlenip iletişime geçip yeni bir kargoyla hemen mağduriyetim giderildi malının satıcıya tam ve sorunsuz ulaşmasına kadar ilgili bir mağaza tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 29.11.2018

    Simdiye kadarki gordugum en hizli magaza

  • NI1 aracılığıyla, 22.11.2018
    İlgisiz satıcı

    Ürünü henüz kurdurmadık

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2018
    teşekkürler

    ürün gayet güzel tasarımı çok güzel

  • NI1 aracılığıyla, 10.10.2018
    samsung sonucta

    urunden cok cok memnunuz.

  • NI1 aracılığıyla, 08.10.2018
    Teşekkürler....

    Bu fiyata güzel ürün. Servis daha montaj yapmadı. İnşallah güzel çıkar...

  • NI1 aracılığıyla, 28.08.2018
    Very good very fun Very good very fun

    Very good very fun Very good very fun

  • NI1 aracılığıyla, 24.08.2018
    Hem estetik hem iyi performans

    Ürünü İstanbul’dan aldığım için mağaza ertesi sabah kendi araçlarıyla getirdi böylece kargo endişesinden kurtulmuş olduk. Servis kaydını da mağaza oluşturmuş zaten. Montaj da sorunsuz ve hızlıydı. Cihaz çok estetik ve kaliteli, ses olayı iyi yüksek değil, rahatsız edici bir hava kalitesi de yok, zaten alerjik bir aileyiz bu yüzden virus doctor özellikli tercih ettim. Bana göre iki eksiklik var, biri kumanda ekranının ışıksız olması, nedense geneli ışıksız. Benim gibi TV ışığında oturmayı sevenler için handikap. İkincisi ise iç ünite üzerindeki ekran kanat kapalıyken veya aşağı ayarlıyken görünmüyor olması. Kanadın ekran üzerine kadar uzatılması gereksiz tasarım veya mevcut kalıplar üzerine sonradan ekran eklenmesi. Klimayı tavsiye ediyorum çünkü bu fiyatın üzerinde bir kalitesi var.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.07.2018
    "satıcı başarılı ama ürün pek sayılmaz"

    Olumlu yönleri: satıcı firma başarılı ürün direk samsung fabrika deposundan geldi hiç bir sorun olmadı nakliye ve teslimat ile ilgili. satıcıya firmaya teşekkürler. Olumsuz yönleri: ama samsung markası ve servisi başarılı değil ilk gelen servis elemanı acemi ve yeterli değildi daha sonra sözde onun ustası geldi memnun kalmadım. üründe sessiz değil ses var ayrıca havanın alta vurmasıda dez avantaj bence size direk vuruyor hava

  • NI1 aracılığıyla, 16.07.2018
    Tam manasi ile yayla havasi

    Oncelikle her magaza ilgili olmuyor.Bu magaza anladigim kadari ile buyuk bir magaza.iki adet samsung ar7500 9000 btu klima siparis etmistim uc dort gun icerisinde istanbuldan hataya elime ulasti.Urun gercekten kaliteli ve şık bir goruntuye sahip.sessiz calismasi da cabasi.16 m2'lik odayi sogutma icin ideal.kisacasi bugune degin hep mitubishi electric urunlerini kullanan ben kendime iki adet ve kardesime de bu siparis sonrasi 1 adet ayni urunden siparis ederek memnuniyetimi gosterdim.Almayi dusunenler hic cekinmesin bu fiyata boyle bir magazadan boyle kaliteli bir urunu kacirmayin.

  • NI1 aracılığıyla, 06.07.2018
    sürat kargo out:(((

    sürat kargo ile anlasmali magazalardan urun almayin...!

  • NI1 aracılığıyla, 06.07.2018
    sürat kargoyla çalismayi birakin

    iki urun aldim kargo şirketi kargonu al yoksa geri gonderirim dedi...!

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.06.2018
    3 sene oldu

    Bence çok iyi ve kaliteli pişman olmazsınız ayrıca elektrik tesisatını önceden hazır tutun gelince servis hemen denesin1 yıldızda servis elemanları biraz sıkıntılı on düşük verdim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.02.2018
    "Isıtma performansı"

    Olumlu yönleri: Bir miktar sesli gibi geldi.Fakat ısıtma performansı güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.02.2018
    "sessiz "

    Olumlu yönleri: Çalışması sessiz ve güzel bi görüntü

  • NI1 aracılığıyla, 12.01.2018
    Servis hizmeti yetersiz.

    cihazi teslim aldigim gibi pazartesi sabahı müşteri hizmetlerinden kurulum kaydı yaptırdım.servis aradı ricama rağmen ocak ayında kurulum için ancak cuma gunu gelebiliriz dedi.Cuma gunu ogleden sonra saat 3 oldu ne arayan var ne gelen. Tekrar müşteri hizmetlerini aradim durumu ilettim.Bekliyorum keyifleri olursa gelip kurulum yapıcaklar. ...Bu tür cihazları müşteri servis var diye tercih ediyor.Servisler ücretli kurulum peşinde

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.12.2017
    "YANLIŞ ÜRÜN GÖNDERDİLER KABUL ETMİYORLAR"

    Olumsuz yönleri: KLİMA DIŞ ÜNİTE VE İÇ ÜNİTEYİ FARKLI GÖNDERDİLER. HATALARINI KABUL ETMEYİP BENİ ZOR DURUMA DÜŞÜRÜYORLAR. SORUNU ÇÖZMÜYORLAR. SİZİN SORUNUNUZ DİYORLAR.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung AR7500 AR09MSSDCWK-SK A++ Enerji Sınıfı 9000 BTU Duvar Tipi Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung AR7500 AR09MSSDCWK-SK A++ Enerji Sınıfı 9000 BTU Duvar Tipi Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat