Vestfrost VFAC 24K A++ 22700 BTU İnverter Duvar Tipi Klima Yorumları

Vestfrost VFAC 24K A++ 22700 BTU İnverter Duvar Tipi Klima yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Çok güclü ve kaliteli. TÜRK MALI. "Made in PRC." değil. Yerli Malı , uygun fiyatlı ve çok kaliteli ayrıca ANKARA BALGAT Yetkili servisi montajı 10 numara yaptı. Herkese teşekkürler. ÖTV indirimi klimalarda da geçerli. İndirim süresi bitince eminim fiyatı katlanacaktır. Alacaksanız , elinizi çabuk tutun. Ben bu kadar beklediğim için kendime kızıyorum. Ailecek hepimiz rahat ettik neden daha önce almadık diye.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.07.2018
    Başarılı

    Ürün çok hızlı geldi kurulum için aradım vesteli çabuk kurulum yaptılar ancak elektrik çekmiyorlar ve açtıkları deliği kapatmıyorlar bu gözümde eksi. Soğutması gerçekten çok iyi zamanlayıcısını ayarlayıp çekil gidiyorum ve işten döndüğümde odalarım serin oluyor ısıtmasını yazın göreceğim artık tavsiye ederim. Not: almadan önce ücretsiz keşif yaptırın firmalara sonra benim gibi saçma yere kurdurmak zorunda olmayın

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.10.2017
    5 yildiz tabikide

    Arkadaslar klima canavar gibi isitiyor. Fan i sonda iken dahi cok az ses duyuyorsunuz. Eminim sogutmadada hicbir problemi olmayacaktir. Sonuna kadar tavsiye ediyorum. Bundan onceki klimam o bildigimiz en pahali klimalardandi ne parcasi var ne servisi. Eminim ki vestel guvencesi ile boyle bi sikinti yasanmiyacaktir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.07.2017
    Dört Yıldız

    hızlı geldi sayılır . montajı vestel servis tarafından sorunsuz yapıldı dedikleri gün akşam bile olsa montajı bitti. güçlü cihaz biraz ses var tüketimi göreceğiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.07.2017
    İŞTE BU BU ??GÜÇLÜ, ??EKONOMİK ??ALKIŞLIYORUM

    Öncelikle çok güçlü bir cihaz ve Ürünün performansı gerçekten üst düzeyde, Muğla ortacanın sıcağını bilen bilir ve bu cihaz işini dört dörtlük yapıyor çok memnunum. Bu arada ortaca vestel servisinin işine hakimiyeti açtıkları duvar deliklerini alçıyla kaplamaları, kablolarını titiz bir şekilde kroşelerle desteklemeleri yakıştı doğrusu TEBRİKLER VESTEL. ????????????

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestfrost VFAC 24K A++ 22700 BTU İnverter Duvar Tipi Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestfrost VFAC 24K A++ 22700 BTU İnverter Duvar Tipi Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat