Goldmaster PVR-85600 Uydu Alıcısı Yorumları

Goldmaster PVR-85600 Uydu Alıcısı yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    memnunum

    çok aradım taradım fiyat ve kalite olarak memnunum,çanak anten ve lnb ve usb gibi aparatlar da yanında verilse daha memnun olurduk.

  • HepsiB. aracılığıyla
    guzel

    urun cok guzel sık kucuk ve yer kaplamıyor içinde kanallar yuklu gelıyo kanal gecişleri cok hızlı degıl ama yavasta degıl gayet ıyı ozellık olarakta kalıtelı bır urun

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.04.2011
    denemeye değer

    Bir haftadır kullanıyorum ve gayet memnunum. Görüntüsü çok net ve tepkime süresi beklediğimden daha iyi. Tavsiye edilir... Tabi fiyat konusunda birazcık pahalı gibi görünüyor...

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.12.2010
    Gayet yeterli.

    Seoul Hiremco X2ye göre artıları 1.Çok hızlı açılıyor.Hiremcoya göre 3-4 kat daha hızlı. 2.Kanal düzenleme mükemmel olmuş.En çok seyredilen kanalları tek tek seçip,tek tuşla topluca ilk sıraya alabiliyoruz.Hiremcoda ise kanalı tek tek bulup tek tek sıralama yapmak gerekiyordu. 3.Kanal arama özelliği var.Örneğin Animal planet kanalını izleyeceksiniz.Hangi kanalda olduğunu bilmiyorsunuz.arama özelliğini kullanarak çok hızlı bir şekilde kanalın yerini tespit edebiliyorsunuz. 4.Hiremco x2 ye göre bariz görüntü kalitesi var. 5.HDMi çıkışı var.İlerisi için iyi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Goldmaster PVR-85600 Uydu Alıcısı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Goldmaster PVR-85600 Uydu Alıcısı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat