Samsung UE-43NU7100 43 inch 4K Uydu Alıcılı Smart LED TV Yorumları

Samsung UE-43NU7100 43 inch 4K Uydu Alıcılı Smart LED TV yorum ve tavsiyeleri

(116 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    GÜZEL TV ALINIR

    internette 4k video açması çok hızlı 4k tv almayın diyen arkadaş zaten 4k yayını seyretmeyince farkını anlayamaz kaldıkı hd diye söylenen bazı kanallar bile onun hakkını veremiyor 43mu serisinin bir sonraki kasası olan bu tv de bazı lüks özellikler kısıtlanıp teknolojik geliştirmesi arttırılmış. yandan seyrederken parlama özelliği olduğu doğrudur bence alınabilir tv

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beklediğim gibiydi

    Gayet güzel bir ürün. Emin teknolojiye de teşekkür ederim 😊

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beklediğimden Çok Daha İyi

    Açıkçası televizyonu alırken daha öncesinde kimse yorum atmadığı için biraz düşündüm ve birçok kez vaz geçip en son Samsung ismine güvenerek siparişimi verdim. Cihaz geldi aynı gün ekip gelerek kurulumu gerçekleştirdi. Cihaz beklediğimden çok daha iyi ve internet ya da diğer uygulamalarda gezinti oldukça hızlı bir şekilde yapılabiliyor. İnternet üzerinden film ve dizi izlemeniz de mümkün. Oldukça iyi tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Samsung

    Bugün aldım bekliyorum Samsung kalitesine ve güvencesine güven tam...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    Dün kurulumu yapılan tv bugün çalışmadı. Servis bekliyoruz

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet başarılı

    Bu fiyata Beklentilerinizi fazlasiyla karşılayan bir TV. kaliteli ses ve görüntü, kanal gecisleri normal, kolay ve kullanışlı arayüz. Kargoyu gelince kutuyu açmayın servis kendisi açması gerekiyor yoksa garanti konusunda ve eger urunde hasar varsa sıkıntı çıkıyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika

    Görüntü kalitesi harika

  • HepsiB. aracılığıyla
    Muhammet ali

    Yaklaşık bir Aydır kullanıyorum gayet güzel kanal geçişleri falan internette de ihtiyacımı karşılıyor teşekkür ederim Hepsiburada.com

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Magazadan el milseri aldık gayet güzel paketlenmiş hızlı gönderim teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    tavsiye edilir

    Bende ürünü aldım kullanıyorum tek sıkıntısı ekran yan taraftan bazı açılardan biraz soluk görünüyor fakat hiçte dert edilecek kadar değil, ekran yansıtma özelliği mevcut servis kurulumu yaparken sadece bazı samsung telefonlardan yansıtma yapabiliyor dedi fakat sony xz1 telefonumun ekranını kolayca yansıtabildim, kanal geçişleri gayet tatminkar, görüntü kalitesi süper, smart özelliği de sorunsuz ve hızlı, kumanda denildiği gibi biraz basit kalmış ve askı aparatınıda kendiniz almak zorundasınız, uygulama yüklenebiliyor tivibu yu kurdum gayet basit bi şekilde uygulama yüklenebiliyor. Bende lg 43 uk 6470 arasında kalmıştım fakat samsungu tercih ettiğim içinde pişman değilim. Gönül rahatlığıyla alın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Ürün gayet güzel fakat kanal geçişlerinde donma oluyor ve kapatıp açmazsam düzelmiyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hızlı ve Akıcı

    Ürünü almadan önce çok araştırdım fakat yorum bulamadım.Ürünü uzun bir süre kullandım Smart tv uygulamaları gayet hızlı ve akıcı.Fakat LG'den Samsung'a geçenler televizyonun renklerine alışmada zorluk çekebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Aldım ve kargo 2. gün geldi. Çok memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    kanal geçiş hızı

    şuan türkiyede 4k yayın olmadığı için diğer tvlerden bir fark göremeyebilirsiniz birde renk ayarlamaları zor bir kanalda çok iyi iken diğer kanalda renkler patlayabiliyor oda tv ile ilgili değil yayınla ilgili hız olarak gayet hızlı açılışı kanal geçişleri olsun başarılı internet gezintiside güzel you tube video izlerken donma kasma olmuyor kumandası daha iyi olabilirdi standart samsung tv kumandası

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 17.01.2022

    2019 yılı Ocak ayında Samsung UE43NU7100U TV satın aldık. Görüntü kalitesi ve TV'nin performansından bu zamana kadar memnunduk.Tv izlerken aniden görüntü gitti ve akabinde sol ekrana koyu bir gölge düştü.Ekranın sol tarafı gölgede sağ tarafı aydınlıktı.Aynı gün içersinde gecenin ilerleyen saatlerinde ekran tamamen gitti.Ekranın gitmesine rağmen seste herhangi bir sıkıntı yoktu.Arkadan programların sesi devam ediyordu.Bu kadar kısa bir sürede elektronik eşyanın bozulması ve garanti süresinin bitiminin üzerinden tam olarak bir yıl geçmesinden sonra bozulması gerçekten de çok düşündürücü. Mağduriyetimin giderilmesini ilgililerden rica ediyorum.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 08.03.2021

    Samsung 43nu7100 tv yi 2019 yılın ocak ayında aldım, tam 2 yıl 1 ay sonra (şubat 2021), yani garantisi bittikten 1 ay sonra ekran önce soluklaştı, akabinde siyah bir ekrana dönüştü. Araştırdığımda LED aydınlatma arızasının olabileceği anlaşılmıştır. Bu modellerde garanti süresinin bitimi sonrası arızaları oluşması çok manidar geldi bana. Sanki ürünü 2 yıl için programlamışlar. Bu nedenle kimseye tavsiye edemiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.12.2019
    Teşekkürler

    Ürün çok güzel. Tavsiye ederim. 4k özelliği olması çok iyi. Siparişim çabuk elime ulaştı ve servis ertesi gün gelip bağladı. Hiç sorun yaşamadım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.11.2019
    iyi

    Olumlu yönleri: Çok güzel uydu alıcılı smart LED bir televizyon. Tasarımı öyle ince ki bayıldım. Dahili uydu alıcısı ve dahili wi-fi var. Ekran 4K ultra HD ve 3840 x 2160 çözünürlükte. Renkler muazzam. Film izlerken içinde gibi hissediyorsunuz. Kanal geçişleri iyi. Smart özelliği sorunsuz ve hızlı çalışıyor. Kumanda fazla kompleks değil. Genel olarak çok beğendim . Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2019
    Çok İyi

    Olumlu yönleri: Evimde iki tv var ve ikiside samsung. Şimdi terası yaptırdım ve oraya bunu aldım. Akşamları nargile falan içerken maç izliyorum. Görüntü kalitesi falan çok iyi. Canlı renkler mevcut. Kanal hızı gayet iyi. Zaten samsung güvencesi ve kalitesi var işin içinde. Şu an için çok memnunum diyebilirim. Alacaksanız buna yönelebilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.11.2019
    Ürün çok güzel ama bluetooth olmadan olur mu

    ürünü o kadar cok beğendim ki anlatamam nerdeyse hic sorun yok ama gelgelelim ses sistemi bağlayamıyorum hangi devirdeyiz bluetooth özelliği eklemek o kadar mı zor!!

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung UE-43NU7100 43 inch 4K Uydu Alıcılı Smart LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung UE-43NU7100 43 inch 4K Uydu Alıcılı Smart LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat